אמ.. זאת הכתובת הנכונה.. (אני מקווה..) ולאיזה משפט את מתכוונת שהוא קורע?
K kittycatbone New member 25/6/04 #21 אמ.. זאת הכתובת הנכונה.. (אני מקווה.. ) ולאיזה משפט את מתכוונת שהוא קורע?
K kittycatbone New member 25/6/04 #23 חחחחחח, לי זה נראה כאילו ההודעה שלך היא סתם כדי שיכנסו לקומונה שלך! חחח בכל מקרה... נכנסתי!! ואיזה קטע קורע בחתימה שלי? הציטוט?
חחחחחח, לי זה נראה כאילו ההודעה שלך היא סתם כדי שיכנסו לקומונה שלך! חחח בכל מקרה... נכנסתי!! ואיזה קטע קורע בחתימה שלי? הציטוט?
נ נטלי007 New member 25/6/04 #24 סיפור 100מם!!! מטריף וסוחף!! אהבתי!! מצפה לפרק הבא!! תכנבו לקומונה שלי.. היא שוממת... (על לי ודאנקן מלהקת בלו!!)
סיפור 100מם!!! מטריף וסוחף!! אהבתי!! מצפה לפרק הבא!! תכנבו לקומונה שלי.. היא שוממת... (על לי ודאנקן מלהקת בלו!!)
E elina002 New member 25/6/04 #25 ההודעה שלי היא כן כדי שסתם יכנסו לקומונה שלי.... כן הציטוט קורע.... מאיפה הוא?
K kittycatbone New member 25/6/04 #26 חחחחחח...../images/Emo3.gif והציטוט הוא מפרק גאוני מבאפי, שבו ווילו הערפדית שמעולם אחר, באה לעולם הזה. והקיצר בסוף הפרק, ווילו הרגילה אומרת את זה עליה...
חחחחחח...../images/Emo3.gif והציטוט הוא מפרק גאוני מבאפי, שבו ווילו הערפדית שמעולם אחר, באה לעולם הזה. והקיצר בסוף הפרק, ווילו הרגילה אומרת את זה עליה...