סיפור עצוב...

Da Judge

New member
סיפור עצוב...

הלך לי הארד דיסק. קם, לקח את רגליו, והלך... 40 ג'יגה, שמתוכם בסביבות ה12-13 הם של מוזיקה, Down The drain.. טוב אני אתן לכם רגע לנגב את הדמעות... אוקיי, אז למה אני מטריד אתכם? כי קיבלתי הארד דיסק חדש מהביטוח, 40 (37.7:) ג'יגה צחיחים כמו מדבר סהרה.. שוב, למה אני מטריד אתכם? המלצות בבקשה, ובכמויות מסחריות אם אפשר.

hevel

New member
לי יש סיפור יותר כואב

לי נישרף הארד דיסק עם 25 גי'גה שירים, מלא ליריקסים (קינייני הרוחני) וגם מלא סקיצות וכל מיניי
לפני שבוע. והינה ציטוט ניחומים בשבילך- "אמר חברו, לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר!!!"

tomoshe

New member
לא במצור, במחזור.

ועל זה כבר נאמר - "מבצע היום - אחות במחזור שליח מאחור". חמישייה קאמרית וכאלה.

Da Judge

New member
אגב נשכחות

נשכחה לי ההודעה הקפצה, ואני לא מאמין שאפילו לא אחד נתן פה המלצות... איזה מן פורום מוזיקה שחורה זה?

Da Judge

New member
צרת רבים - חצי כינה נחמה

בכולופן, לא אמרתי שכל מה שהיה לי על המחשב הלך... זה היה הסלייב למזלי.. למרות שהיו עליו גם משחקים\תוכנות\סרטים\ליריקסים ומיני ירקות סנטימנטליים אחרים

Da Judge

New member
נו גלעד, בחייאת

אתה יודע שאני טיפוס של תווית אחת
נו מה קורה איתכם אנשים? מה אני צריך לעשות כדי לקבל פה המלצות? להיות גוץ שחור וקירח?

Da Judge

New member
כרגע, הכל

עם הארד דיסק ריק לא ממש אכפת לי
רק בלי יותר מדי (או בלי בכלל, עדיף) שירי עמטיוי וכאלה...

ליב Liv

New member
באמת סיפור עצוב

סיפור עוד יותר עצוב.. ניסיתי כבר לשלוח את ההודעה הזו 100 פעם - משו לא בסיידר בתפוז הזה... גררררררררררר
בכל אופן.. למרות שאף אחד לא מתייחס אלייך החלטתי להיות חמודה ולהביא לך את הפלייליסט של השירים האהובים עליי - מצטערת אבל זה לא כל כך מעודכן בשירים חדשים אבל זה מה יש! One

Blood

New member
אני חייב ! אני חייב ! אני חייב !

תחילת פסוק: "אחלה רשימה.. יש לך אולי משהו של DMX או Nas ???" סוף פסוק טוב, נו - זה היה טיפשי.... אבל הייתי חייב..

Blood

New member
אגב..

זה רק אני, או שהסמיילי הזה -
מייצג מישהו שאכל פטריות??

למעלה