סיפור עצוב

ליבית1

New member
סיפור עצוב ../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אורית הייתה לבד. שנים היא חיה לבד, אחרי שאת בעלה היא עזבה עם ילד ובלי עבודה, היא החליטה שמעכשיו אף אחד לא יתקרב. אף אחד לא יפגע ובעיקר, אף אחד לא יחנוק אותה יותר... היא רצתה לחיות. וכך היה, אורית בילתה ובילתה, ניהלה חיים פרועים, החליפה גברים כמו גרביים, ועל פניו נראה היה שהיא עושה את מה שהיא רצתה... היא חיה.... אבל, הגברים שהיא הייתה איתם פגעו בה אחד אחרי השני, הם שכבו איתה ועטפו אותה במחמאות, אבל לא נתנו לה להיראות יחד איתם מחוץ לבית, לא היו מוכנים להגדיר אותה כבת זוג, היא הייתה המאהבת האולטימטיבית, הפילגש, הזונה, זו שמחכה בבית עד שיבואו אליה.... והיה נדמה שהיה לה טוב. האמנם? בשלב מסויים אורית החליטה שדי.... הלב כבר כאב מידי, כבר לא יכל לשאת בנטל, אורית עטפה עצמה בשריון, הקימה חומות והגנות, והרחיקה ממנה כל מה שקשור לגברים ולרגשות..... שנים של חיים ברמת תפקוד בלבד, בלי מגע, בלי רגש, בלי סימן של תשוקה או חיות, אבל זה היה בטוח, אף אחד לא נגע בה, בשום צורה, ואף אחד לא פגע. אורית הייתה יוצאת לבלות עם חברות, ויושבת ומסתכלת שם על כולם מן הצד, לא מתערבבת, שחס וחלילה אף אחד לא יהרוס את מערך ההגנה שלה. הדבר היחידי שהיה מעיר אותה, וחודר את חומות ההגנה שלה, היה מוסיקה, אורית נשמה, אכלה ושתתה מוסיקה.... ישראלית בעיקר.... באחד הערבים שהחברות שלה סחבו אותה לאחד המועדונים בתל אביב, הופיע בחור, שלא הוגדר כזמר, יותר בדרן, מצחיקן כזה, אבל הוא שר, ובשנייה הראשונה שהוא עלה לבמה, אורית הרגישה שקיבלה אגרוף בבטן... משהו בה נשבר. הקול שלו נכנס לה עמוק לנשמה, והעיר אותה, ממש ככה.... מכיוון שאורית הייתה מאוד חברותית, לא עבר זמן והיא יצרה איתו קשר, הם התיידדו מאוד, והיא הלכה והתאהבה.... הוא מצידו היה מאוד מאוד איתה בכל פעם שהיא באה לשם, והם אפילו החליפו טלפונים, אבל כלום מעבר לזה. כל ניסיון של אורית ליצור איתו קשר של מעבר לגבולות המועדון נתקלו בקיר. החברות שלה ניסו להוציא אותה מזה, אמרו לה שהוא הומו, אמרו לה שהוא סלבריטי, שאין סיכוי שהוא יסתכל עליה בכלל, אבל אותה זה לא עניין, היא רצתה אותו, הוא שבר אצלה את כל החומות, את כל ההגנות, הוא פרץ את הדלת ללב שלה, ונכנס לשם עמוק. לילות ארוכים היא כמהה אליו, עורגת למגע שלו, למבט שלו, ולא מוצאת את האומץ להגיד לו... הם יושבים יחד, כתף לכתף במועדון הקטן, והיא כל כך רוצה לגעת.... ואין לה אומץ, כמו שאין לה אומץ לשתף, אין לה אומץ לפתוח את העניין. לפי בקשתה, אני משמשת לה פה, מבקשת את עצתכם .... מה לדעתכם היא צריכה לעשות?

tzurtzur

New member
לדעתי

לגשת לטיפול פסיכולוגי. זה נראה לי שהבחורה בהדחקה רצינית ועם הרבה כאבים שלא טופלו. בנוסף ההתאהבות בגבר הכביכול לא פנוי (רגשית WHATEVER). בקיצור יש הרבה עבודה עצמית לעשות.

ד נ י ת3

New member
מה זה פה היום?

כל הלא פנויים לקשר התאספו? תראי, מתוך הבנה של הכתוב - הזמר לא בקטע שלה - הומו או לא הומו. השאלה למה היא ממשיכה להתעקש איפה שזה לא מוחלט. ולמה היא ממשיכה ללכת על קשרים כאלה (משחזרת...). לדעתי? לברוח ממנו. הוא פנטזיה. הוא לא מציאותי.

ליבית1

New member
תראי ....

אני מכירה את הבחורה, ואת הבחור.... ואני יכולה להגיד לך שבמקום מסויים, אני מצליחה להבין מאיפה בא לה הבלבול, הוא די זורק רמזים מבלבלים, מסרים כפולים וכאלה, אני מניחה שבגלל זה קשה לה לוותר....

ד נ י ת3

New member
הכי גרוע

קשר "עמום". כשזה לא ברור. תמיד כשקיים ספק - הוא מגיע ממקום מסויים. יתכן והחיזורים שלה מחמיאים לו, אבל הוא לא מעוניין. יאללה.. לדפדף יש הרבה דגים מקסימים בים. חבל על הזמן לשקוע בחלומות לא מציאותיים.

ד נ י ת3

New member
קאם און....

אפשר לחיות את החיים בחלום. ואפשר לחיות את המציאות. הבחירה לחיות בחלום - לפנטז, להתאוות אל גבר שלא רוצה אותה ממש, היא בחירה לברוח.

ד נ י ת3

New member
זה המשפט

הכי מעצבן שיש. בעצם יש אחד יותר מעצבן ממנו: "כשתהיי מוכנה, הוא יגיע". צריך להסתכל בעיניים מציאותיות. לדעתי, חברתך צריכה ללכת לדבר עם מישהו (פסיכולוג), אולי הוא יוכל לתת לה כלים להבין למה היא נמשכת אל הלא מושג.

ליבית1

New member
אני מניחה

שבעצם, היא יודעת מה היא "צריכה" לעשות, וזה או לרדת מהעניין באמת, או להגיד את הדברים ולקחת צ'אנס שזה יכול ללכת לשני כיוונים.... אולי מה שהיא רצתה דרך מה שכתבתי זה לקבל קצת כוח...

ד נ י ת3

New member
תראי, אני בגישה

תמיד, של תקשורת. אף אחד לא יכול לנחש מה את מרגישה וחושבת. מה את רוצה. אבל בדרך כלל - גבר מעוניין גם מחזר. השאלה אם הוא מחזר. או אם היא מחפשת סימנים בכל מה שהוא עושה.

ליבית1

New member
ואם יש לו את הפחדים שלו, את החשש

מדחייה? עזבי את זה שהוא סלב... ואיך זה ייראה אם מישהי תדחה אותו, אבל מעבר לזה הבן אדם הוא חסר ביטחון בלי שום קשר.... בעיות של מראה,וכאלה... זה נכון מה שאת אומרת לגבי התקשורת, אבל אני יכולה להבין גם את החשש...

עצתי, כי הייתי שם

או שתגיד לו מה שיש לה בלב ואז יכולים לקרות 3 דברים 1. הוא יגיד שהוא לא מעוניין , ישבר לה הלב , והיא תמשיך הלאה באיזה שהוא שלב. 2. הוא יגיד , ואללה גם אני מרגיש ככה, והם יחיו באושר רב. 3. הוא יהיה בשוק, ויגיד לה שהוא צריך לחשוב על זה, ואז יכולים לקרות 2 הדברים לכתובים לעיל. או שתקום ותלך ותילחם עם הלב שלה. בסוף זה עובר. באחריות. אני הייתי אומרת לו. כי אם לא, גם ככה אני מפסידה וגם ככה.

ליבית1

New member
אני גם אמרתי לה להגיד, כי אין בעצם

דרך אחרת, אבל היא כל כך ביישנית, וכל כך סגורה ומופנמת ולמודת סבל, שאני לא חושבת שיהיה לה האומץ... ואני בתור חברה לא יודעת מה לעשות

א' אולי באמת טיפול יעזור

ב' היא מלכת דרמה, ואת מטפחת לה את זה מצויין עוד לא פגשתי מישהי שהיא גם מנהלת חיים פרועים ומחליפה גברים כמו גרביים להגדרתך, ומצב שני היא ביישנית מופנמת וסגורה דאחיל ראבאק גם אם היא סיימה עם החיים הפרועים, אמור להשאר לה לפחות קצת בטחון עצמי לפחות בשביל להיות חופשייה היא פה. קל לה לרצות מישהו שהוא כביכול לא מושג...כי ככה היא לא צריכה להתמודד עם דחייה.. ככה מראש יש "תירוץ" עצה שלי? אם את באמת חברה טובה שלה צאי מהדרמה ותוציאי אותה מהדרמה שתתחיל להיות יותר ת'כלס... או שתמשיך ללכת לפאב ערב ערב ולראות את האביר על הרמקול הכסוף שלה שר שירים ונותן לה בוקסים בבטן... ויוה זה אחל'ה בטלויזיה אם היא באמת רוצה לחיות, אז שתתחיל לחיות

© RoNa

New member
המממ..

יש לי הרבה מה להגיד. ננסה בקצרה. אישית, גם אני מציעה לה ללכת לטיפול או לכמה שיחות עם פסיכולוג. ורק לציין שזה ממקום בונה. היום זו לא בושה. זה רק יכול לעזור לה להתרומם ולהבין את עצמה. הסיבות - יש אצלה דפוס שחוזר על עצמו. הקשרים שלה (כולם) לא כמו שהיא רוצה ומקווה. היא מכניסה את עצמה לקשרים שמראש לא נועדו להצליח ונאחזת בהן. היא גם בנתה סביבה חומות, שזה לא משהו נכון. לדעתי יש לה אפשרות לבחור קשרים מסוג אחר, קשרים טובים וכמו שהיא רוצה. יש לה אפשרות לבחור את הבחורים הנכונים ולנהל חיים מאושרים יותר. היא רק צריכה קצת הכוונה. לכל התנהגות שלנו, לכל חומה שאנחנו בונים ומגננה - יש סיבה. כשמבינים ויודעים מאיפה זה בא, הרבה יותר קל להתמודד והכל נראה פתאום אחרת. עם קצת עזרה, היא יכולה להבין מאיפה באה הבעיה. יכול להיות שזה משהו הרבה יותר פשוט ממה שהיא חושבת וזה יכול להפתר בקלות.

למעלה