אה? אוגרים?!
J Janem New member 29/8/04 #18 חיות זה קטע מטאליסטי... יש פה איש אחד בפורום, (ששמו מתחיל באות ע, לחילופין צ'), שהיו לו אוגרים. יום אחד אותו איש החליט לנקות תראש עם דת' מטאל משובח... האוגרים שהיו פנאטים לג'אנר, יותר נכון, אימא אוגרת אכלה את ילדיה... ושוב פעם
חיות זה קטע מטאליסטי... יש פה איש אחד בפורום, (ששמו מתחיל באות ע, לחילופין צ'), שהיו לו אוגרים. יום אחד אותו איש החליט לנקות תראש עם דת' מטאל משובח... האוגרים שהיו פנאטים לג'אנר, יותר נכון, אימא אוגרת אכלה את ילדיה... ושוב פעם
E eMiFrEaK New member 29/8/04 #21 ../images/Emo5.gif כן... זה מה שקורה בדר"כ... לא מפתיע אם הם נראים כמו גוש בשר ורוד, מכוער וזוחל... האמא נבהלת...
../images/Emo5.gif כן... זה מה שקורה בדר"כ... לא מפתיע אם הם נראים כמו גוש בשר ורוד, מכוער וזוחל... האמא נבהלת...
W wasted years New member 29/8/04 #22 אמממ גם כשאני הייתי קטן הייתי ורוד ומכוער.. ובכל זאת אמא שלי לא אכלה אותי
W wasted years New member 29/8/04 #24 נהוג אצלם לאכול את הגורים כשילד בצורת אפרוח משמיע להם מטאל? סתם נו, אני יודע.. צריך להפריד בין האמא והגורים לאבא.
נהוג אצלם לאכול את הגורים כשילד בצורת אפרוח משמיע להם מטאל? סתם נו, אני יודע.. צריך להפריד בין האמא והגורים לאבא.