סיפור עצוב ובקשה!!!

סיפור עצוב ובקשה!!!

אני רוכבת בקיבוץ יגור, לפני ש"החותרים" הגיעו אלינו (חוות החותרים נסגרה וכולם עברו אלינו והכל השתנה) היו כמה סוסים שנורא אהבתי, שניים מהם נשארו וכל השאר נמכרו...הייתה סוסה אחת שקראו לה ערבה והיא הייתה הסוסה האהובה עליי והיא עדיין הסוסה האהובה עליי... {אני הולכת לבכות
} היו עוד שני סוסים שנורא אהבתי והם עזבו, סוסה אחת חמודה וענקית שהיה ממש כיף לרכב עליה, שקראו לה גאלה והסייח שלה גלקסי.. בהתחלה ידעתי איפה הם אבל עכשיו עבר המון זמן והם עברו ואין לי מושג לאן, אז יש לי כמה תיאורים שלהם ומי שהם בחווה שלו אני אודה לו מאדדד ואז אני אבוא לבקר אותם!!!! התיאורים: ערבה: סוסה חומה בהירה, בצבע חול ים שבצד שמאל של הגוף שלה, ליד עמוד השדרה, יש לה נקודה קטנה ולבנה שאפילו לא שמים לב אליה...כמו שאמרתי קוראים לסוסה ערבה!! גאלה: סוסה גדולה מאד וחומה כהה..בכל אחת מהרגליים יש לה פס כה לבן יפה ובפנים שלה יש כוכב לבן במצח נראה לי, מתחת להעמה שלה לא רואים את זה אבל מרגישים שצרבו לה שם מספר כלשהו!!! גלקסי: הסייח של גאלה, נולד באמצע שנה שעברה, קופי של גאלה!!!(רק שהפה שלו כזה ורוד {השפתיים או מה שזה לא יהיה, איפה שהשפם!}) בתודה ענקית לכל מי שישלח לי!! אני נכנסת לפה פעם בחודשיים אז יש לי אימייל, איסיקיו ואתר!! האי סי קיו שלי הוא: 135938122 האימייל: [email protected] לאתר שלי יש קישור למטה!!!

אני מבינה איך את מרגישה ../images/Emo10.gif

לצערי.. אני לא מכירה את הסוסה הזאת. אבל אם אשמע על אחת, אני אומר לך... אני מאחלת לך שתמצאי אותה בקרוב! U-
בה-ביי!
דודי בלסר לשלטון!
לזכרה של אולדון

K A R I N

New member
תשאלי את יפתח!!!../images/Emo91.gif

סביר להניח שהוא יודע היכן הם... ודרך אגב, מה כוונתך שהשתנו הדברים אחרי שאלו מהחותרים הגיעו????? רק שתדעי שאני התחלתי לרכב ביגור לפני כמעט 10 שנים, כשיפתח עבר למגדים, עברנו איתו, אחר כך הוא עבר לחותרים, ועברנו איתו, ולבסוף הוא חזר ליגור וחזרנו איתו. רבים מאלו שהגיעו מהחותרים הם ותיקי יגור, אז קצת כבוד בבקשה.... קארין

storm15

New member
אני מכירה את גאלה../images/Emo50.gif

אני לומדת בעיינות ירדן שבקיבוץ עמיר ליד קריית שמונה. יש ליד הבי"ס שלי חווה של מישהו שגם מטפל בסוסים וגם יש שם שיעורי רכיבה. יום אחד הביאו קרון גדול עם שני סוסות גדולות בהריון. אחת קוראים לה גאלה ואחת ספרקרה שניהן הובאו מיגור. שני סוסות ענקיות חומות יפות וחמודות. יום אחד הגעתי לחווה וראיתי שספרקרה כבר המליטה אבל הסייח היה מת כי היא לא ידעה מה לעשות מכיוון שזאת הייתה ההמלטה הראשונה שלה. היא נשארה כמה שבועות אבל לקחו אותה בגלל שהיה לה זיהום. את גאלה השאירו ואחרי בערך שבועיים היא המליטה סייח חמוד שאנחנו קראנו לו גוליבר בגלל שהיה גדול כמו אמא שלו. אחרי בערך 3 שבועות לקחו את גאלה כי אחת מהסוסות נפצעה והם היו צריכים להחליף אותה אז הם החליפו אותה בגאלה וגם לקחו אותה כדי שירביעו אותה שוב. הם החזירו אותה מדי פעם אבל עד לפני בערך 6 חודשים כבר לא ראיתי אותה יותר. אבל אמרו שלוקחים אותה לאיזה חווה בצפון. אני מקווה שתמצאי אותה כי היא ממש סוסה מדהימה וחמודה שחבל לוותר עליה.
STORM15

את יכולה לשאול...?לחצי להמשך!!

את יכולה לשאול לאן היא עברה???חוץ מזה עוד שאלה, החווה שלכם היא אינגליש או ווסטרן???

storm15

New member
ברור../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אני אשאל לאן היא עברה ואני גם יכולה לתת לך את המספר של החווה שלבירור. שם בחווה מלמדים ווסטרן בעיקר אבל כשאני רכבתי שם למדתי גם את הבסיס לאינגליש.

storm15

New member
תיקון הודעת: ברור../images/Emo70.gif

אני אנסה לברר לך לגבי גאלה אבל אני יכולה לתת לך את המספר של החווה שתוכלי לברר בעצמך. בחווה שם מלמדים בעיקר ווסטרן אבל כשאני רכבתי שם (מה שאני כבר לא עושה) למדתי בנוסף את הבסיס של אינגליש והתחלתי קפיצות.

למעלה