neta loves arava
New member
סיפור עצוב ובקשה!!!
אני רוכבת בקיבוץ יגור, לפני ש"החותרים" הגיעו אלינו (חוות החותרים נסגרה וכולם עברו אלינו והכל השתנה) היו כמה סוסים שנורא אהבתי, שניים מהם נשארו וכל השאר נמכרו...הייתה סוסה אחת שקראו לה ערבה והיא הייתה הסוסה האהובה עליי והיא עדיין הסוסה האהובה עליי... {אני הולכת לבכות
} היו עוד שני סוסים שנורא אהבתי והם עזבו, סוסה אחת חמודה וענקית שהיה ממש כיף לרכב עליה, שקראו לה גאלה והסייח שלה גלקסי.. בהתחלה ידעתי איפה הם אבל עכשיו עבר המון זמן והם עברו ואין לי מושג לאן, אז יש לי כמה תיאורים שלהם ומי שהם בחווה שלו אני אודה לו מאדדד ואז אני אבוא לבקר אותם!!!! התיאורים: ערבה: סוסה חומה בהירה, בצבע חול ים שבצד שמאל של הגוף שלה, ליד עמוד השדרה, יש לה נקודה קטנה ולבנה שאפילו לא שמים לב אליה...כמו שאמרתי קוראים לסוסה ערבה!! גאלה: סוסה גדולה מאד וחומה כהה..בכל אחת מהרגליים יש לה פס כה לבן יפה ובפנים שלה יש כוכב לבן במצח נראה לי, מתחת להעמה שלה לא רואים את זה אבל מרגישים שצרבו לה שם מספר כלשהו!!! גלקסי: הסייח של גאלה, נולד באמצע שנה שעברה, קופי של גאלה!!!(רק שהפה שלו כזה ורוד {השפתיים או מה שזה לא יהיה, איפה שהשפם!}) בתודה ענקית לכל מי שישלח לי!! אני נכנסת לפה פעם בחודשיים אז יש לי אימייל, איסיקיו ואתר!! האי סי קיו שלי הוא: 135938122 האימייל: [email protected] לאתר שלי יש קישור למטה!!!
אני רוכבת בקיבוץ יגור, לפני ש"החותרים" הגיעו אלינו (חוות החותרים נסגרה וכולם עברו אלינו והכל השתנה) היו כמה סוסים שנורא אהבתי, שניים מהם נשארו וכל השאר נמכרו...הייתה סוסה אחת שקראו לה ערבה והיא הייתה הסוסה האהובה עליי והיא עדיין הסוסה האהובה עליי... {אני הולכת לבכות