סיפור עם סיום עצוב

benidand

New member
סיפור עם סיום עצוב

ביום שישי האחרון פגשתי כלב קטן (בערך בן 4 חודשים) שנפצע על ידי רכב בחלקו האחורי ( רגל או גב) הגיע למקום שוטר ופקח שלא ידעו איך לטפל בכלב.הם ניסו להרים את הכלב והווא ילל וניסה ונשוך אותם.האמת שזה היה נראה מאוד אכזרי לנסות ולטפל בכלב באופן שהוא סובל. לידי הם התקשרו לוטרינר העירוני עלמנת לדעת מה עושים ואפילו שתבוא לטפל בו בעצמה עם זריקה או משהוא שירגיע אותו. לפי ההסבר של השוטר היא סירבה להגיע ולטפל בו אז הוא נשאר שם עד שהתקשרו לראש העיר והוא בא בעצמו והביא את הוטרינרית למקום וגם את השוטר והפקח והם התחילו להתווכח מי צריך לעשות מה. בסוף ראש העיר הרים אותו לתוך גיגית והכניס אותו לתוך הניידת והם נסעו. לידיעתי בסוף המיתו את הכלב בגלל שבר בעמוד השידרה. אני עדיין רואה אותו כאילו הוא מיילל עכשיו לידי. מה אתם חושבים שצריך לעשות במצב כזה? מה החוק אומר לגבי כלבים פצועים? מה עם צער בעלי חיים?

מה אניחושבת?

אני חושבת שהיית צריך להגיש לכלב עזרה, בעצמך. לקחת אותו לטיפול במרפאה הוטרינרית הקרובה ביותר. אם נמשיך לחכות לרשויות שיפעלו, סופם של הרבה בעלי חיים שנפגעים מול עינינו - יהיה רע ומר. זוהי כרוניקה של מוות ידוע מראש. מקווה שלהבא תנהג אחרת, אם אפשר.

תות 2 2

New member
והנה שוב אותם התגובות

שגורמות לאנשים פשוט לברוח מכאן בריצה! חבל.

דונינה

New member
חבל שאת חושבת כך ../images/Emo4.gif

הוא שאל מה אתם חושבים שצריך לעשות במצב כזה ? והיא ענתה לו מה שהיא חושבת , גם אני חושבת שצריך היה לטפל בכלב מיד !! מה בדיוק לא בסדר פה ? יפה שראש העיר הרים את הכלב ולקח אותו רק חבל שזה היה אחרי כל כך הרבה וויכוחים .

מה לא בסדר בדיוק? חיוויתי את דעתי

ואני חושבת שכך הוא היה צריך לנהוג, במידת האפשרויות שלו. כך אני הייתי נוהגת, למשל, ואם זה היה גורם לאנשים לברוח ממני - שיבושם להם. אני אמות בידיעה שניסיתי להציל, וכמה שיותר.

noaita

New member
שבר בעמוד השידרה../images/Emo7.gif

תארו לכם איזה כאבי תופת היו לו. צריך להיזהר נורא כשמנסים להרים כלב פצוע קשה, גם כדי לא לגרום לו נזק חמור יותר וגם כי הוא עלול לנשוך כדי להתגונן. מישהו יכול לספר מנסיונו איך נהג במצב כזה?

למעלה