סיפור עם סוף עצוב

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

DJNYC

New member
סיפור עם סוף עצוב

בחודש יולי, כשעוד הייתי בפורום ישראלים בחו"ל בוואלה, נכנסה בחורה בשם מורן עמית בחיפוש אחר אחיה יותם שנעלם בארה"ב. היא פירסמה תמונות שלו, ותיאור, וסיפרה את סיפורו בתקווה שאולי מישהו שמע משהו עליו. אחיה נמצא בסופו של דבר בארה"ב, אבל מורן שגם ניהלה את פורום סינגלס בYNET נרצחה ביום שישי על-ידי רעולי פנים. הפורומים האלה הם מאוד וירטואליים - עד שהם הופכים ריאליים.

yonis

New member
אני מאוד עצוב, כי כבר פגשתי את שמה

ברשת,וכואב על מותה האכזרי,

hagelslag

New member
../images/Emo16.gif מורן עמית

ביום הזה, בו קורסות בפתאומיות החומות שבונה לו אדם בין עולמו הוירטואלי למציאות האחרת, כשהכינויים על המסך הופכים להיות אנשים, עם רגשות ותחושות, והורים ואחים וחברים, וחיים שמעבר למלים הוירטואליות, המתגלים באכזריות – מה עוד נותר לומר? מכרה וירטואלית, בחורה שנונה ומיוחדת – לא מאלה שבדיעבד סתם אומרים עליהם שהיו כאלה, אלא מאלו שבאמת היו כאלה, שהליכתה מעמנו כמו בלתי נתפסת; הממשיות של המוות כמו סותרת את העולם הוירטואלי, שהרי דמויות וירטואליות, כחברי הילדות הדמיוניים שלנו, לא מתים לעולם. לזכרה

Gefen

New member
לא הכרתי את מורן עמית... |

אבל קראתי עכשיו את הדברים שנאמרו לזכרה ואין מה לאמר....לא צריך להכיר כדי לכאוב הבחורה יצאה לטיול תמים בטיילת ארמון הנציב בירושלים ונרצחה. זה גרם לי לחשוב שוב כמה שהחיים שלנו רגעיים ושבריריים הכל יכול להגמר בין רגע וזה משאיר לנו רק ברירה אחת - לחיות, וכמה שיותר כי אין לדעת מתי זה ייגמר. יהי זכרה ברוך נר| גפן

judyr

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה