סיפור עם סוף עצוב...

אחלה שאת עובדת עם נפגעי נפש

אני שייכת להם גם וודאי שמעת באזור קרית חיים ליד חיפה רצו להקים עוד הוסטל לנפגעי נפש וכמה הפגנות נגד זה עשו ולמה הכוונה סטיגמה שבכל מקום עושים את נפגעי הנפש אנשים מסכנים שאין להם סיכוי להשתלב בקהילה ולא מדברת דברי סרק מהאוויר אני לצערי חוויתי את זה ממש על בשרי ולא מביישת בכך שאני נפגעת נפש סוו ואט הבעיה זה החברה אף אחד לא רוצה להתעסק עם נפגעי נפש ועוד דבר בבניין לידי היו קבוצת דיירים שהם נפגעי נפש אז הועד עשה עצומה לסלקם מהבניין וכמה שזה נשמע פטתתי אבל לבסוף הם נאלצו לפנות הבניין כמה עצוב ועגום מכעיס ופוגע שכך עושים בחברה הישראלית אחלה את יכולה לקרוא עליי באתר של אנוש בשם שלי שמופיעה שם כמובן לא אציין כאן בפורום

בלוז10

New member
דיכאון היא מחלה איומה

אחותי הקטנה ,אחרי שני נסיונות אובדניים תמיד אנחנו האחיות עם היד על הדופק היום היא עוברת תקופה הכי קשה בחייה ספרתי לכם עליה ועל הבת שלה,מה הן עוברות אבל אנחנו תמיד האחיות לצידה תומכות רואות איך היא נלחמת ,אבל זה ממש לא פשוט ,לפעמים אני רואה איך היא שוקעת אז אני תמיד כאן בשבילה ,אבל זה מאוד קשה עבורה ןעבורנו על אחת כמה וכמה הבת שלה המקסימה

צודקת..

לכן רק רשמתי את מה ששמעתי ולא קבעתי עובדה.. תכלס לא נוכל לדעת באמת מה היא שמועה ומהו אמת.. וצריך לדון כל אדם לזכות.. אי אפשר באמת לדעת מה הוביל אותה למעשה הזה.. לגבי שורטי. זה באמת היה מוזר כסיפרו לי זאת בעבודה.. היה נראה לא מצאותי.. אבל בכל זאת השמועה רצה לה ברחבי המדינה. מתנצלת אם יצאתי כמו רוכלת בשוק.. אולי באמת צריכים להזהר בלשוננו. ואני רק מאחלת שנזכה לבשורות יותר טובות בעם ובקהילה שלנו.. תכלס כואב הלב..

ביסליי

New member
מישהי אחרת .....

תגידי לאחיך שיברר יותר לעומק כי בת זוג לא היה לה ובטח שהיא לא תפסה אותה בוגדת עם גבר ועל סף התמוטטות היא ממש לא היתה הסיפור הוא לגמרי אחרת מהמסקנות שאת חושבות אז אנא ממך....חסכי מעצמך לשון הרע ושבת שלום

צודקת..

זה אכן היה סוג של לשון הרע.. והתנצלתי על כך כבר בפני פאמקי.. ולגבי המסקנות או הסיבות להתאבדות כנראה לא נדע לעולם.. נ.ב לא הייתי סתם רושמת דברים אם לא הייתי מכירה את המקושרים.. שבוע טוב.

בלוז10

New member
הפורום הוא הבית של כולנו

גם בימים שמחים,וגם בימים עצובים ומלאי חששות יש לנו כאן אחת את השניה וזהו באמת מזלנו שיש לנו חברות כזאת אוהבת אותכם בלוז

יש לה בעיה נפשית ללא קשר

שהיא לסבית!!! הייתה לי חברה בעבודה שהיא התאבדה, לכן הייתה. והיא לא לסבית. היא הייתה בתקופה מאוד קשה ועברה טיפול פסיכולוגי אבל הדיכאון ניצח אותה. היו לה ילדים קטנים היינו המומים ששמענו על כך אייך לא חשבה על הילדים לפני שביצעה את המעשה, ההסבר היחידי שהנפש כל כך הייתה חולה שאי אפשר לחשוב בהיגיון וכמה חבל ..... לא עליה על הילדים שנשארו בלי אימא. עצוב

למעלה