סיפור עם מוסר השכל!!!

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
סיפור עם מוסר השכל!!!

נציגת שירות לקוחות, נציג מכירות וסמנכ"ל של מחלקת עסקים בעיר הגדולה טיילו דרך פארק בדרך להפסקת הצהרים שלהם ומצאו מנורת שמן עתיקה. הם שפשפו אותה כשלפתע הופיע שד במעטה עשן. השד אמר: "בדרך כלל אני מעניק 3 משאלות, לכם אעניק משאלה אחת לכל אחד מכם". "אני קודם, אני קודם!!" אמרה נציגת שירות הלקוחות. "אני רוצה להיות באיי הבהאמה, מפליגה בסירת מרוץ, בלי לעשות חשבון לעולם" - פוף! היא נשלחה לשם. "אני עכשיו, אני עכשיו!" אמר נציג המכירות. " אני רוצה להיות בהוואי לנוח על החוף עם מסז4יסטית פרטית, ולשתות ללא סוף פינקולדה יחד עם אהבת חיי." פוף! הוא נשלח לשם מייד. "עכשיו תורך" אמר השד לסמנכ"ל וזה אמר: "אני רוצה את שני אלה חזרה למשרד, אחרי הפסקת הצהרים!!!...." מוסר השכל: תמיד תן לבוס שלך לדבר ראשון....

NAHUM C

New member
עוד סיפור עם

עוד עם מוסר השכל:היה היה 2 איים ה1 של ארנבים אדומים וה2 של צהובים כל אי לא נתן לארנב שלא בצבע של אותו אי להכנס.יום 1נולד ארנב כולו אדום חוץ מחלק צהוב 1באוזנו הימנית הלך לאי של האדומים אמרו לו שלא יכול להכנס בגלל החלק הצהוב הלך לצהובים אמרו לו מה קרה לך כמעט כולך אדום חוץ מחלק קטן תלך מפה הלך וחשב פתאום בא לו רעיון הלך לפסי הרכבת ושם את אוזנו הימנית עם הצבע הצהוב על הפסי רכבת כדי שיוכל להצטרף לאדומים פתאום באה הרכבת ופאף דרסה לו את כל הראש! ומה המוסר השכל?:אל תאבד תראש בשביל חתיכה בלונדינית!

למעלה