סיפור עם מוסר השכל B-)

• פותח הנושא undo
  • פורסם בתאריך

undo

New member
סיפור עם מוסר השכל B-)

There was a chicken and a horse playing together in a barn yard, suddenly the horse falls into a pit. He yells to the chicken, ``Go get the farmer, save me, save me! ! ! ``. The chicken goes looking for the farmer but can`t find him. So she gets the farmer`s BMW and drives it over to the mud pit, lassoes the horse, ties it to the car and pulls him out. The horse says, ``Thank you, Thank you, I owe you my life. Then a couple days later they are playing there again and this time the chicken falls into the mud pit and the chicken says, ``Help me! ! ! Help me!!! Go get the farmer! ! ! ``. So the horse says, ``No No No, I think I can get you`` The horse stretches across the mud pit and tells the chicken, ``Grab onto my penis`` The chicken grabs on, the horse stretches back, and the horse saves the chicken`s life. So what`s the moral (מוסר השכל) of the story? ? ? ``if you have a penis the size of a horse you don`t need a BMW to pick up chicks``

אני דווקא...

הייתי בוחרת בצופה שיתרגם... יש לו דרך מוזרה להעביר לנו את הנקרא... והעיקר...שהכל מילה במילה...

Cגל

New member
כןןן... בטחחח...

הצופה מתרגם בערך כמו שיצפאן מדבר שפות....

מה הוא לא??

הוא מדבר: עברית-נכון? אנגלית-נכון? טורקית-נכון? יידיש-נכון? בבלאט-נכון? זאבלט-נכון? ועוד ידו נטויה!

Cגל

New member
אהההההה

אבל סינית????? סינית הוא לא מדבר, נכון???? מקסימום הוא רק שומע סינית...

ולמה שידבר סינית?

בשביל זה הוא צריך קודם כל ניתוח עיניים... אבל סומלית....הוא עובד על זה... כאשר תצליח לו הדיאטת רעב...תראי שלפתע פתאום...יוצאים לו משפטים בסומלית...דיי דומה לזאבלט,אבל יותר בסטייל

Cגל

New member
רגע, רגע, רגע....

אם הוא לא ידבר סינית, איך יתקשר עם תפוח ושליו??? פנטומימה? וד``א, לקחתי קורס בסומלית, עשיתי ניתוח עיניים ונאדה, כל זה לא עזר לדיאטה שלי. אני נראית יותר ויותר כמו הזאבלט רק בלי הסטייל...

מה?????

אני english speak אבל לא מספיק.... שמישהו יתרגם לי לפני שאני פותחת את סטון רוז<אבן שושן>

undo

New member
טוב , אז תרגום בגוף הסיפור

אבל בקצרה. תרגולת מצילה סוס עם ה-BMW של החוואי , הסוס מציל תרנגולת (CHICK , חתיכה ) עם איבר מינו מוסר השכל: אם יש לך איבר מין (או בעברית ז**ן) כמו של סוס אתה לא צריך BMW לתפוס חתיכות.

אם...

אם הכל היה תלוי באורך, גבר יקר, לא היינו מתקרבות אליכם אלא עושות אהבה עם פילים, שהרי על פי הסיפור הזה, אין לכם כלום בראש או שאתם חושבים שהראש והרגש לא מעניינים אותנו, הנשים.

undo

New member
נקודה מעניינת ,

באמת , איך עושים אהבה עם פיל ?

הנה...

גש ספארי ברמת גן, לפני כחודש נולד שם פילפילון חדש. למרות שהריונה של הפילה נמשך שנתיים, אני בטוחה שהיא עוד זוכרת ותהיה מוכנה לשתף אותך... אתה חושב שיש לך מה ללמוד מפיל, או רק לקנא? :))

למעלה