סיפור על תום ואורית

utopia 111

New member
סיפור על תום ואורית

איזה כיף לאח שלי ! לפני בערך שנה הוא היה בדיזנגוף סנטר באיזו חנות אלקטרוניקה, ופתאום הוא שמע "סליחה, למישהו פה יש סיגריה?" (כמו בשיר), וכשהוא הסתובב הוא ראה את ... תום ואורית !!!! איזה כיף לו. הוא לא כל כך הכיר את היהודים אז, אבל הוא היה עם אחד החברים שלו שכן הכירו אותם, אז הם התחילו לדבר איתם, ואח שלי אמר אחר כך שהם היו ממש ממש חמודים. ובסוף הוא נתן לתום סיגריה ! והם דיברו חצי שעה בערך. איזה כיף לו, למניאק.

יאאא גם לי היתה הזדמנות לדבר איתם..

בבכורה של "מאמי"! אחרי ההופעה כולם היו שם ושתו.. ותום ואורית היו לייידיייי! אבל לא דיברתי איתם.. לא דעת למה! דפוקה..

fayd הפשוש

New member
אתם חושבים שזה משהו?...

לפני שלוש שנים אני וכל המשפחה שלנו נסעמו לאילת, אחותי הסתובבה בקניון ופיתאום היא רואה אותם, טוב נחמד ביותר אמנם היא אהבה אותם אבל לא התחשק לה לרוץ אליהם כמו הסטרים ולהציק להם, אז היא פשוט המשיכה ללכת, היא נכנסה למעלית ומי אתם חושבים ניכנסו אחריה? נכון מאוד! אורית ותום, זה עוד בסדר זה גם מתקבל על הדעת אבל מה שקרה אחר כך פשוט צרוף מקרים ביזארי לחלוטין, אני מתאר לעצמי שאתם כבר ניחשתם אבל בכל מיקרה המעלית נתקעה! כך יצא שאחותי הנחמדת בלתה אם היהודים במשך אני לא יודע כמה זמן בתוך קופסא קטנטנה..... טוב לי יש דבר אחד להגיד על זה: אורגזמה!!!!

מורלו

New member
סיפור שכל פעם מעצבן אותי קצת יותר..

ולמרות זאת אני אכתוב אותו, כדי לאכול ת´לב שוב - אני רחוק משפחה של תום, אנחנו בני דודים מדרגה שלישית (=סבתא שלי וסבא שלו בני דודים). יום שבת אחד אני מגיע כרגיל לסבתא שלי לארוחת הצהריים עם כל המשפחה ומתחילים לדבר.. "סבתא מה קורה.. מה נשמע.. איך הברידג´.. וכו´.." ואז היא התחילה לספר שהיא הייתה באותו שבוע בחתונה קצת מוזרה, שבה השמיעו מוזיקה מאוד רועשת ולא רק זה, אלא שגם החתן והכלה עלו לבמה ושרו בעצמם. אמרתי לה: "סבתא, באמת מוזר.. החתונה של מי זה היה?". "תום, הנכד של צדוק, התחתן עם איזו אחת". "סבתא, תום פטרובר?!". "איך ידעת?". "סבתא, הוא הסולן של היהודים.. לאשתו קוראים אורית..". אז היא התחילה קצת לצחוק ונזכרה שהיא יכלה להביא מישהו איתה (סבתא שלי אלמנה), אבל בגלל שחשבה שאני לא ארצה לבוא היא נסעה בסוף לבד. מסקנות -1. סבתות לא מבינות במוזיקה. 2. צריך לגלות יותר עניין במה שקורה במשפחה. 3. צריך להדק את הקשרים עם המשפחה הרחוקה - רחוקה.

*מוצפת בתחושות הזדהות*

לפני חודש התחלנו לדבר בארוחת ערב.. וההורים שלי מתחילים לברבר על איזה רחוקת משפחה אחת שהיתה נשואה לסלב והתגרשה.... וזה מתקדם עד ששאלתי איך קוראים לו.... וענו לי "ברי סחרוף!!!!!" ברי סחרוף!!! והיתה לי הזדמנות לראות אותו!!!! בחיי כמעט בכיתי שם .. >.<

Gio inc

New member
יו מרגש. מה הקטע של הקנאה?

זה אשכרהלדברכמו גרופיות של לינקין פארקאו משהו. אז, הם גם בני אדם.. ואני נגעתילתום ברגל ולאורית ביד, וחיבקתי את אורית אחרי הופעה. שיייואווו עכשיו אתן מקנאות גם בי?? מה זה השטויות האלה??

למעלה