סיפור על פלא+שאלה

סיפור על פלא+שאלה

התגלגל לידי באופן מאד מוזר ומסתורי ליקוטי מוהר"ן... אני אספר לחובבי הסיפורים, מי שלא יכול לדלג לשאלה בסוף סיפור שהיה כך היה- עד לפני כמה חודשים לא ידעתי בכלל על קיומו של הספר ובאותה נשימה גם לא יותר מידי על כבוד הרב. באופן ממש מיקרי הכרתי איש חביב שרצה לתת לי מתנה ספר... זה לא קרה, אבל באחד הערבים הוא הראה לי את הספר (ליקוטי מוהר"ן) והחל מדבר עליו, מקריא ומדבר מקריא ומדבר, דמעות זלגו מעיני.. פשוט הוקסמתי, הרגשתי כאילו, כאילו חוטים של אור יורדים עלינו, שמחה עצומה מילאה את ליבי, אין לי מילים.. אני לא מגדירה עצמי כדתיה אבל אש אמונה חזקה בוערת בי ובאותם רגעים ששמעתי את המילים פשוט הרגשתי את האש גדלה וגדלה ממש על סף היכולת שלי להכיל. ביקשתי ממנו שיעצור ויתן לי לספוג ומאז אני מחפשת את הספר... מצאתי כל מיני אבל לא את שלי.. לא יודעת איך להסביר. נסעתי לירושלים והייתי בטוחה ששם מתחבא הספר שלי. חיפשתי בכל מיני חנויות ואין, מוזר... המשכתי את היום ובערך בחצות נכנסתי לפיצוציה איפה שהוא ועל אחד המדפים ראיתי סדרה של סיפרי רבנו קטנים, ההכנסות לצדקה ואחד מהם היה ליקוטי מוהר"ן, התחלתי לעלעל, חשבתי אולי לקנות אותו לשם הצדקה ולהמשיך לחפש ואז נכנס חייל עם כיפה על הראש ושואל "את מחפשת ליקוטי מוהר"ן?" כן, עניתי. "אז אם אפשר להציע אבא שלי מפיץ את ספרי הרב ויש לו גם את ליקוטי מוהר"ן, אם את מעונינת זה 45 ש"ח" לא הייתה מאושרת ממני בעולם, הספר שלי מצא אותי!!! "ברור" עניתי מהר "איך אני מוצאת אותך?" ואז הוא הציג את עצמו וכמה מפתיע לא מפתיע היה לגלות ששמו הוא בדיוק כשם הבחור שרצה להביא לי את הספר מתנה... אוי איזה אושר... אבל לא נגמר פה.. דקות אח"כ ניגש אלי מישהו ונתן לי ספרון מתנה הקרוי "אומץ" רואי היה שם הבחור והספרון הזה היה לי ממש גלגל הצלה כמה שבועות מאוחר יותר אבל זה כבר סיפור אחר... נחזור לליקוטי מוהר"ן הבחור מתקשר לשאול איזה סוג של כריכה אני רוצה אבל לא הייתי זמינה הוא לא ידע מה לעשות הגיע למחסן וראה שנשאר רק עותק אחד אז השאלה והדאגה התבטלו... השבוע הגיע הספר, כולו הוד והדרת כבוד וניחוח של קדושה, מביני דבר אמרו לי שזה ספר שמחירו מעל 100 ש"ח וגם הבחור הנפלא שנתן לי אותו הודה שאין לו מושג למה הוא אמר לי את המחיר שהוא אמר לי ולמה אבא שלו בכלל לא שאל.. כך הגיע אלי הספר שלי... אפילו עכשיו שאני נזכרת בהשתלשלות העיניינים המופלאה חיוך ממלא אותי. ועכשיו אני מנסה לברר אם ישנן קבוצות או מקומות בהם אוכל למצוא מידע, לנסות... לחפש... לקבל את היופי הטמון בו בצורה הכי חיובית שאפשר... מישהו/י מכירים משהו כזה? תודה וסליחה אם הארכתי בדברים, זה נשמע לי פשוט סיפור נחמד לחלוק...

taama

New member
אחותינו המתוקה!!

בעזרת ה' יתברך אכן,הסיפור שלך הוא סיפור נפלא... עכשיו כשיש לך את הספר נשאר רק...לקיים ולעשות בפועל ממש את העצות שרבינו כתב לנו למען ייטב לנו בעולם הזה... יש המון שיעורים ברחבי הארץ בתורות של רבינו בליקוטי מוהר"ן ובשאר ספריו הקדושים( סיפורי מעשיות,ליקוטי עיצות,שיחות הר"ן) אשמח להמליץ לך על שיעור טוב,או מדרשה טובה ללימודים אינטנסיביים יותר,עפ"י מה שמתאים לך...צרי איתי קשר... לגבי מיקום נוח לך ופירוט מדוייק יותר של מה שאת מחפשת... בהצלחה אדירה,ה' יברך אותך! טעמה כי טוב.

למעלה