סיפור על משפחה

סיפור על משפחה

משפחה לתפארת זוג הורים אמא בחורה מקסימה יפה נאה חכמה גננת מוסמכת הכל בקיצור אשת חייל, אבא הוא עובד מחשבים בעל דרגה בצבא איש נעים הליכות בחור מקסים ,להם שלושה ילדים 12.10.7 בבתם תמיד היתה שמחת חיים ,עד שיום אחד מטורף נסע במירות ופגע בילד הקטן, מאז ועד היום שנה ו..הילד על כיסא ,אמא הפסיקה לעבוד הרי ידוע שהביטוח לאומי לא מכיר בהם יש להם הכנסה גבואה לכן לא מגיע להם עוזרת ,אבא פוטר עקב חיסורים מהעבודה, היא שמנה ב20 ק"ג,הילדים כבר לא שמחים כמו שאני מכיר אותם ,מעל שנה לא יצאו לטייל דבר שאין שבת שלא יצאו בקיצר בשניה אחת חייה משפחה נהרסו בגלל נהג , אני מדי פעם רואה אותו נהג ,ולא מבין איך אפשר לנהג אחרי דבר כזה ,אני לא היתי ישן ימים ,ואיפה החוקים ?יש צדק הוא חי רגיל אבל משפחה שלמה הוא הרס ,אני לא רוצה לדבר על פיגועים שיש שם 80 פצועים זה 80 ביתם נהרסו בשניה ,לאן נמשיך בדרך הזאת ,צריך להגיד די די מספיק

מיקי 43

New member
דניאל צריך וחובה

לאמרדיי מספיקבכלל לתאונות הדרכים המכה הזאת מחסלת אנשים ומשפחות יום יום וזו מכת מדינה המשטרה בהנתקות השופטים כניראה עישנו משהו הממשלה גוף מבצע רק שטויות הכנסת מלאה עבריינים אז מה יחוקקו המדינה מתפרקת עם לא יהיה כאן שינוי דרסטי לא תהיהמדינה תוך עשור

מיקי 43

New member
לא עניין של קל ופשוט

זאת עובדה הגופים האלה לא נוקפים אצבע בעשיה רק בדיבורים

לביאה11

New member
טירוף ארצי...

לאמר די מספיק זה יפה מאוד, אל תשכח שאנו מדינה בעייתית, מה שלא נותן שום לגיטימציה לאנשים לרצוח אנשים. אבל זה קורה כל יום בכבישים. מכת מדינה. מסכימה איתך ללא ספק לגבי חוקים חדשים. אם היית שואל אותי , הייתי אומרת בלי להתבייש ובלי הינד עפעף... ובטח ללא היסוס. 120 מכתבי פיטורין לכל השרצים שדואגים למלא את ביטנם וכיסם וחיים על חשבון המעמד הנמוך. ארץ אוכלת יושביה מדינה של גנבים, תאבי בצע, אגואיסטיים ותאוותניים. הבעיה היא אנחנו, האזרחים "הקטנים" שנותנים לזה לקרוא. לקחת 10 20 30 חברי צעירים שדוגלים בחיי ותן לחיות שלא משתוקקים לוילה בקיסריה ובשביל זה ידרכו על גוויות. לבנות מדינה חדשה. לבנות מדינה שגם לאזרח ה"קטן" יש מה לאמר. החוקים מעוררי גועל... אנשים נהרגים כל יום , כל שעה בתאונות דרכים ילדים הולכים לישון על קיבה ריקה (אמיתי) משפחות חד הוריות חיה במתכונת הרולטה הרוסית עבריינות רחוב, אנסים חולי נפש מסתובבים חופשיים "נהגים" פוטנציאליים להריסת משפחות חוגגים בכבישים גנבי מיסים בממשלה, בבנקים, .... איפה לא!? הרשימה עוד ארוכה.... ומי לא בא??? אנחנו... אנחנו שצריכים לשנות, יושבים בצד מול המסך ורואים את כל הזוועה הזו. צריך לצעוק!!!אם אחד יצעק לא ישמעו אם "נצעק" ביחד ... ישמעו אותנו. למה אנחנו ישנים בעמידה??? למה

"לבנות מדינה חדשה"

ובעוד חמישים וכמה שנים, יבוא הדור הבא או זה שאחריו ויגיד אותם הדברים. 120 החברים שצריך לפטר, נבחרו על ידי רוב הציבור בבחירות דמוקרטיות. החוקים הם ברורים הבעיה היא בשפיטה ובאכיפת החוקים. ברור שהנהגים פורעיהחוק הם האשמים העיקריים. אבל אם נהג דרס ילד וגרם לנכותו והרס משפחה, שנה לאחר מכן ממשיך לנהוג כאילו כלום, יש כאן בעיה רצינית במערכת המשפט ואכיפת החוק. נהג שמסתובב עם הרשעות על נהיגה רשלנית, נהיגה פושעת, נהג שנתפס נוסע באור אדום, באין כניסה, על מהירות מופרזת, נהיגה בשכרות, נשלל רשיונו לזמן קצוב ומוחזר לו, הנהג יושב בכלא לתקופה שאולי היא ארוכה מבחינתו אבל קצרה מדי בכדי להגן על הציבור ואז משתחחר שוב להתיישב מאחורי ההגה. אותו נהג אוטובוס שהיה נהג זהיר עם עבר ללא דופי, בפעם אחת שעשה טעות ונכנס לצומת באור אדום, גדע באחת חיי שלושה ילדים, שתי משפחות נגמרו באותו הרגע. אכן, הוא נשלח לכלא לתקופה ארוכה למדי, אבל הילדים שמתו כבר לא יחזרו. אז אם נקים מדינה חדשה הכל יהיה פה טוב? צריך במדינה הזאת אכיפה מלאה של החוקים, צריך במדינה הזאת נהגים חדשים.

לביאה11

New member
אף פעם לא יהיה הכל טוב, אבל יכול

להיות הרבה יותר טוב. למה ללכת רחוק ולאמר "בעוד חמישים שנה יבואו....." ומה נעשה בחמישים השנים הללו? נשב בחיבוק ידיים או שמא נטפל בבעיות ונשפר תנאים? 120 חברים שנבחרו היו ברירת מחדל... היה מישהו אחר שיכולנו לבחור בו. 120 חברים שמבטיחים הרים וגבעות אפילו תל לא קיבלנו. קחי דוגמא אחת פשוטה... ארה"ב - החליטו ליקר את החלב ב- X % מה עשו האזרחים ביום זה...!? נכון! לא קנו חלב ומה קרה אז? החלב ירד למחיר הקודם. אם תאמרי פה לאזרחים לא לקנות חלב כמחאה תקבלי מטר של תגובות בדרך למכולת. אני מאמינה , בעצם בטוחה שיש לנו (אם היינו פחות נאיביים) את הכוח לשנות את פני הדברים. אבל הישראלי הממוצא חי מהיד לפה, כל מה שהוא רוצה זה שקט שקט שאין פה. קשה לחיות במדינה שלנו... ים של סיבות מוצדקות. ארץ דמוקרטית ... חה. עשה מה שאתה רוצה ... עם מה? עם מה שאין לך? או עם מה שלא נותנים שיהיה לך?

מיקי 43

New member
אמא בריבוע אני חייב לחלוק עלייך

בדבר אחד לפחות חלק ניכר ממאה ועשרים "נבחרי הציבור" קנה את מקומו ולא בדרך האידיאולוגיה והערכים ואבוי לעם שאלו מחוקקיו

deena

New member
איך אפשר להאשים את כל העולם ואחותו

במה שנעשה בידי אדם אחד? "עד שיום אחד מטורף נסע במירות ופגע בילד הקטן" האיש נסע במהירות מופרזת, איך הממשלה, משטרה, כנסת, מדינה (לדבריך) אשמים בהתפרעות של איש אחד? שאנשים יקחו אחריות למעשיהם, יורידו רגל מהגז.

הבעיה מתחילה כשמחזירים לנהג

את הרישיון ומאותתים לו שבזה נגמר עונשו והוא יכול עכשיו לחזור לנהוג.

אשתאר1

New member
הבעייה שלא מענישים את הנהג.

הוא ממשיך בחייו כרגיל.לעומת הניפגע שמאבד ימי עבודה במיקרה הטוב אם הוא לא מעבד את עבודתו .לצורך טיפולים סובל מכאבים.חייו מישתנים.צריך להעניש נהג שנהג ברשלנות.

אני מסכים עם כלום

הבעיה היא שאחרי שנה שנתיים הנהג ממשיך לנסועה במהירות ,מדוע לאחר פעם ראשונה לא שלחו את אותו נהג לבית לוונשטין ליום אחד רק להסתכל על כל הנפגעים ,אולי זה יעשה להם ?לא קנס וכו",ליראות תוצאות לאחר המקרה ,אין לכם מושג מה זה נכה בבית ,די סעו להט בבקשה

יעלילה1

New member
כולם כבר אמרו כל מה שצריך על הנהג

ועל חוקי המדינה ואני מסכימה עם כולם. חושבת שצריך להתחיל מחינוך, שכל מי שלומד נהיגה יצטרך גם לעבור קורס שיהיה בנוי כל כך טוב ומפחיד שאף אחד לא ינהג בחוסר זהירות, או שאם זה יקרה, זה יקרה כטעות אנוש. רק לגבי המשפחה וההתמודדות שלה לא נאמר כלום. אני לא מזלזלת בסבל שלהם בשום אופן, רק חושבת שאפשר גם אחרת, וזאת מהיכרות קרובה עם משפחות שלהן ילד נכה. בין אם זה באסון ובין אם מסיבות אחרות, ההתמודדות לא חייבת להיות כזו. משפחה כזו צריכה לקבל עזרה ותמיכה. האסון כבר קרה, וצריך לעשות ככל האפשר כדי למנוע אסונות כאלה לקרות שוב, אבל מה עושים עכשיו, אחרי שהוא כבר התרחש? חבל על ההורים וחבל על הילדים האחרים. הילד כבר נכה, אבל חייבים להמשיך בחיים, ואפשר

לביאה11

New member
דומני ש....

על זה דיבר דניאל. משפחה שהגיעה למצב כזה, לא מוכרת ולא נתמכת על ידי המדינה. משפחה שקרסה ואיבדה את אושרה , משפחה שזקוקה לעזרת המדינה איפה המדינה??? איפה???

יעלילה1

New member
זה לא שאין בכלל תמיכה מהמדינה

יש, גם אם לא באופן ישיר. אפשר לפנות, יש כל מיני כתובות לפנות אליהן. ואם יש הכנסה טובה, אז הולכים באופן פרטי... משקיעים כדי להציל את החיים שנשארו. אני מכירה משפחות שאיבדו ילד, או שקרה להן אסון אחר בתוך המשפחה. ויש דברים מדהימים שעושים. לפעמים בעידוד של חברים, משפחה מורחבת, לא יודעת מה, אבל גם אחרי אסון, וגם במעט משאבים, אפשר למצוא דרך לקום מהאפר.

יעלילה1

New member
ובלי קשר, נכון שאין מספיק תמיכה

מהמדינה במקרים כאלה, אין תמיכה מובנית, זה נכון, לא לזה התכוונתי.

בבקשה

להפסיק לאשים זה את זה (חברי כנסת, משטרה,גופים ממשלתים וכ"ו) , נפתור את הבעיה לא להשים ,הבעיה כבר קיימת מה יהיה ...שכל אחד יחשוב פעמים לפני נסיעה,

למעלה