סיפור על מגולומניה...

קיז

New member
סיפור על מגולומניה...

אני בטוח שכולם פה בפורום היו בהופעה של אלאניס בישראל, אם גוף או ברוח, ונהנו מאוד, למרות שהיא לא בצעה את "unsent". אבל הייתם מאמינים, שרצו להזמין אותה להופעה ביום הסטודנט בטכניון? מסתבר שיו"ר ארגון הסטודנטים החליט שהוא רוצה לעשות משהו גדול ביום הסטודנט, והיא עלתה על הפרק. ברור שזה לא יצא לפועל.האמרגנים הסבירו לו בעדינות שישראל כרגע היא לא מקום יציב במיוחד... לפחות בעיני העולם. יש סוף קצת מרגיז לקוריוז הזה, מכיוון שהיו"ר הזה אמר: "רצינו להביא משהו גדול, אבל לא ממש גדול"... מי יותר גדול מאלאניס???????????

Rוית

New member
../images/Emo6.gif אבל נחמד שחשבו עליה

avivs

New member
נ"ש

זה לא ממש קשור אבל נראה לי שיש פה כמה מעריצים של הזמרת אנוק... אז רק רציתי להגיד שהייתי בטואר רקורדס לפני כמה ימים והיה שמה דיסק חדש שלה שרק עכשיו יצא. מוזר שלא היו לזה שום פרסומים.

Rוית

New member
כבר מזמן יצא הדיסק הזה נראה לי..

אני זוכרת שעוד במפגש פורום שנפגשנו בעזריאלי בטאוור רקורדס ראינו שם את הדיסק (היא ממש לא נראת כמוה בעטיפה!) נו עוד הפסד לכל אלו שלא היו במפגש!
חחח סתם

symptoms

New member
../images/Emo46.gifרוית!../images/Emo46.gif

אתם כולכם רוצים לגרום לי להרגיש רע עם זה שלא הייתי במפגש - אני יודעת זה הכול מזימה זדונית שלכם!!! לא הוגן!
טוב נו נסלח לכם (את כבר יודעת שאסור לקחת אותי ברצינות (לפחות רוב הזמן (היי סוגריים בתוך סוגריים - מגניב)),אז זה בסדר
)

utopia 111

New member
אלאניס בב"ש !

גרמתי לכם להתסכל !!! סתם, נו ... נזכרתי שפעם רצו להביא את אלאניס להופעה באוניברסיטת ב"ש באיזה יום סטודנט, ואני שעד אז הייתי בב"ש פעם אחת כבר התחלתי לתכנן איך אני ממשכן את אמא בשביל להופעה. כמובן שבסוף הם לא יכלו להרשות לעצמם להביא את אלאניס... אגב, מישהו זוכר את זה ? או שעוד פעם אני מדמיין דברים ... שיט. ובקשר לאנוק, הדיסק יצא לפני שבוע וחצי-שבועיים, ואני בדיוק שומע אותו, הוא ממש טוב . והנה משהו ממש מאגניב שמצאתי באיזה אתר

למעלה