סיפור על לב שבור

cimera

New member
סיפור על לב שבור

נפגשנו בנפסטר. הוא הוריד ממני את שיר הנושא של סרט "THE BEACH". התחלנו לדבר ומכאן הבנו שנועדנו להיות יחד. הבעיה היחידה היתה שאני למדתי באוניברסיטה, סוף שנה ראשונה ולא יכולתי לעזוב הכל ולעבור אליו. (הוא חי בלונדון) כך שבמשך 3 שנים במהלך החופשות טסתי אליו. בשנה השניה הוא הציע לי להנשא לו. הסכמתי. כאשר הודענו למשפחות - ההורים שלו האשימו אותי בכך שאני רוצה אותו רק בשביל הויזה והמשפחה שלי כעסו כי הוא לא יהודי. אבל אנו אוהבים זה את זו מאוד מאוד והמשכנו להתראות. לקראת סוף השנה השלישית ללימודי, ולקראת הסוף, בגלל המבחנים היתה תקופה ארוכה בה לא התראנו. בסוף תקופה זו הייתי אמורה לעבור ללונדון ואנו היינו אמורים להנשא. אולם המרחק, הזמן,לחצים שעמדו בפנינו - הורים מבחנים וחברים, רבנו. החלטתי שאני לא מוותרת עליו ונסעתי לראות אותו ולנסות להציל את היחסים. היה נדמה שהניסיון הצליח. קבענו תאריך והוא מילא את הטפסים של הויזה. אולם נכשלתי. כאשר חזרתי לארץ הוא הודיע לי שזה נגמר. המשפחה שלו הפעילה עליו לחץ והוא לא מוכן אפילו לדבר איתי. כל הניסיונות שלי כשלו. עכשיו אני בארץ. עם לב שבור ומתגעגעת. תחושת חוסר האונים מדהימה. כאשר דיברתי איתו הוא אמר לי שהוא עדיין אוהב אות מאוד אבל לא מסוגל להמשיך להתמודד. מי שאמר שהזמן מרפא את הפצעים לא צדק לגמרי. כל דבר מזכיר לי אותו ופותח את הפצעים מחדש. איך מתחילים מחדש?

cimera

New member
../images/Emo14.gif

מעניין אם יש תוכנית בריטית כמו דודו טופז. אני לא ממש ירדתי מהרעיון לנסות לגרום לו לשנות את דעתו. אם יש למישהו רעיונות, אשמח לשמוע.

forglemmigej

New member
מנסיון עם

המין החזק (והטפש). פשוט נתקי כל קשר איתו :טלפון, אינטרנט ,כרטיס טיסה פשוט דממת אלחוט. והוא הרי יודע איפה למצוא אותך. וברוב המקרים זה עובד ,אם באמת יש אהבה אמיתית ברקע .ואיך אמר המשורר ש. ארצי "זה כואב זה יכאב ובסוף זה ישתחרר".. ...מילה של forglemmigej

מוכר לי...

ואין לי תשובה בשבילך...לא כרגע לפחות. תרגישי טוב

blixgirl

New member
ממש במקרה...

יש בתפוז פורום שנקרא זוגות מעורבים, שעוסק בזוגיות בין ישראלים ללא ישראלים, יהודים ללא יהודים,בטוב ברע,בקשיים ובהצלחות של זוגיות כזו,אם את מעונינת בואי לקרא קצת מסיפורי הפורום... קישור לפורום בתחתית ההודעה... מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב מאוד...

Jemand

New member
Due to

lack of hebrew in my CPU(and that was for you miki-mikledet) im restricted to the virtual keyboard. therfore, i chose the use of "hara" because i feel that it somehow summerize the to-be-described-above situation. it may not help, but i dont think anything could at all globaly speaking ofcourse

erez444

New member
מים רבים.......

יקרתי מים רבים לא יוכלו לכבות את אהבה ונהרות רבים לא יישתפוה, אני חושב שפשוט התמכרת לבלתי אפשרי, ואני בטוח ששניכם אוהבים זה את זאת המון, ולו רק מהסיבה שהכל כ"כ בלתי אפשרי בזוגיות הזאת....כדי לבחון את המצב, הצעתי היא שתקחי תקופת צינון של חודש....תנסי להחזיר את השפיות לחיים שלך, תעשי למען עצמך דברים ולא רק למענו, אחרי הכל לפעמים אנחנו משקיעים כל- כך הרבה אנרגיות בלפתור דברים, ולאט לאט אנחנו שוכחים את עצמנו, ומה אנחנו באמת רוצים. טיפ- תבדקי טוב טוב עם עצמך אם את לא מכוונת את האשמה כלפי כל העולם, רק מתוך הבנה שלבד אינך תוכלי לפתור את הבעיה בהצלחה יקרתי

cimera

New member
כואב

זה לא בלתי אפשרי!!!! עד לרגע בו היינו אמורים להתחיל לממש דברים הכל היה מאוד אפשרי ומאוד מציאותי! סיימתי את לימודי באוניברסיטה, תכננתי להוציא רישיון עבודה בריטי ובפברואר היינו אמורים להנשא. רצינו לקנות בית, להקים משפחה ועכשיו החלום נגמר ואני מתעוררת בדמעות כמתוך סיוט! אני מרגישה כל כך חסרת אונים, הוא בלונדון ואני בארץ. כל מה שאני רוצה הוא לנשק אותו רק עוד פעם ולקבור את עצמי בתוך חיבוק אחרון. אולי אז הוא יבין עד כמה אני אוהבת אותו. עד כמה זה כואב....

למעלה