סיפור על חרא בחור

סיפור על חרא בחור

חוף הים. אחד מאותם פסטיבלים של קיץ. ההורמונים משתוללים. בחורות עירומות וחצי עירומות מסתובבות חופשי. לאיפה שלא תפנה תמצא בחורים על בחורות, בחורות על בחורים, בחורים על בחורים ובחורות על בחורות, בדר"כ בזוגות, לפעמים בשלשות, לפעמים יותר. אני סוג של עוף מוזר פה בנוף הנהדר של ילדים וילדות מגיל 13 עד 20. בן 27 - באמת שאני כבר זקן מדי בשביל זה. אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי. עכשיו אני עומד על חוף הים, בירה ביד אחת ג'וינט בשנייה. מולי עומדת בחורונת, בערך בת 17. נראית כמו מישהי שיצאה הרגע מהחלום הכי רטוב שלי. שיער שטני ארוך וחלק, עיניים חומות ענקיות, עור שזוף מעט, גופייה לבנה (בלי חזייה כמובן) שחושפת זוג שדיים קטנים רעננים וטריים שפשוט מתים להתפרץ אל אוויר הלילה הצונן, הפטמות זקורות בהתרגשות. את עכוזה הקטן המושלם מכסה בקושי מכנסון בצבע כתום זוהר ולרגליה כפכפים תנ"כיות. הכל יכל להיות מושלם - אם היא רק הייתה שותקת, רק לרגע. אין לי מושג על מה היא מדברת - זה גם לא מעניין אותי - אני רק ושה "כן" עם הראש. די! נמאס לי! אני חייב להשתיק את זה!!! אני זורק את הבירה והג'וינט, מצמיד אותה אליי בשתיי ידיי בנשיקה סוערת, דואג שהלשון והשפתיים שלה יהיו עסוקות. האמת? אחלה שפתיים יש לה. וגם יודעת לנשק הילדה. אני מושך את הנשיקה עוד ועוד, לא נראה שהיא יודעת שובע. הזין שלי נעמד כמו טיל בליסטי. אני מסיים את הנשיקה, מתנשף. (הגיל, אוי הגיל). פנייה סמוקות, היא מחייכת חיוך אווילי, אם זה אפשרי, הפטמות שלה זקורות עוד יותר ממקודם, החזה הקטן החמוד שלה עולה ויורד עם כל נשימה. לרגע אחד קטן ומאושר היא שותקת וניראית יפה יותר ממלאך. ואז היא הורסת לי את כל הפנטזיה ומתחילה לדבר שוב, מספרת לי כמה הנשיקה הזאת הייתה נפלאה או משהו כזה... זה כבר יותר מדי!!!!! אני תופס לה ביד וגורר/מוביל אותה אחרי. "לאן הולכים?" היא שואלת, מתנשפת מהקצב המהיר שלי (בכל זאת יש קצת כושר) "תסמכי עליי" אני עונה בקצרה. אנחנו מתקרבים לתאי השירותים, "סופסוף" היא אומרת, אני מתעלם. פותח את דלת אחד התאים נכנס היא אחרי סוגרת את הדלת אני מצמיד אותה לדלת בנשיקה ומוריד לה את החולצה. עכשיו היא בשקט. אני אוסף את הפטמות החומות המתוקות שלה לפי, יונק אותן, הן כמו פרי בשל ועסיסי. היא מורידה את בגד הים שלי - נשאירה אותי עירום - מתחילה להתכופף אל עבר הזין האדום והמנופח שלי. "לא!" אני עוצר אותה. מסובב אותה עם הגב אליי, מפשיט אותה, מצמיד אותה לדלת התא נצפוף, מחדיר שתי אצבעות עבות וגסות אל הפות הרטוב שלה - אלוהים כמה שהיא רטובה - החזה שלי מצמיד אותה לקיר, הזין נצמד לגבה, יד אחת כבר בתוכה והשנייה יורדת וחודרת לעכוז הלבנבן הקטן והמושלם שלה - ישר לפי הטבעת - היא צורחת מעונג וכאב (אבל לפחות היא לא מדברת). אני מתיישב על האסלה, מקרב את הכוס הבוער שלה לפניי, מריח את ריח חריף של נוזלי תשוקתה ומלח של ים, כמעט ואין לה שיערות (בת כמה היא אמרה שהיא? אני די בטוח ש 18 , אני ניחשתי 17). אני מוצץ לה את הפות הרך שלה, שותה את הרטיבות ההולכת וגוברת שלה, היא גונחת בקולי קולות - קרוב לוודאי רק מחכה את מה שראתה בסרטים - אחרי כעשר דקות של מציצה רצופה, מחדיר לה אצבעות לכוס ולתחת לסירוגין, מלקק ומוצץ לה את הדגדגן, מלקק ומנשק כל מ"מ בפות הנפלא שלה, הרגשתי שהיא הולכת להתפוצץ, תפסתי בשתי הפלחיי האגס הרכים שלה, קברתי את פניי, שפתייי ולשוני עמוק בתוכה ושתיתי אותה לכל אורך האורגזמה (הקולנית) שלה. וכבר ראיתי אותה מכניסה אוויר לריאותיה בכדי להגיד איזו מילה ןהושבתי אותה עם הגב אליי ישר על הזין שלי שבלי שום ספק היה גדול מדי למידותיה הקטנות, התחלתי לזיין אותה במרץ, בקלילות מעלה ומוריד אותה, משפד אותה על הזין שלי. הפעם היא לא גנחה בקול חזק אלא צעקה צעקות של ממש, החדרתי שתי אצבעות לתוך פיה והיא מצצה אותן בתאווה, עליי להודות שבאותו הרגע מעט הצטערתי שלא נתתי לה למצוץ לי - היא פשוט עשתה את זה מושלם, בהפגינה כושר גופני יוצא מן הכלל היא החלה מקפצת עליי לבדה, אינה זקוקה לעזרתי כלל, לכן אחזתי בידי הפנויה בשד החמד הקטן שלה, לא בעדינות יתרה כלל וכלל, אלא להיפך, סחטתי אותו כמו תפוז טרי, צובט לה את הפיטמה וממולל אותה בין אצבעותיי, היא צרחה ודפקה על דלתות התא, הזין שלי מפלח את הכוס שלה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוווווווב, מרחיב אותה, חודר אליה עמוק וחזק, היא כבר ממש משתוללת וגם אני גומר ממש עכשיו! נעמד על רגליי, הזין שלי עדיין בתוכה והיא במעין תנוחת ר' ידיה נשענות על דלת התא, אני בתוכה עד לבסיס, משפריץ לתוך הכוס שלה הרבה נוזל לבן וסמיך, מרגיש את הרעידות של גופה כשהיא גומרת שוב והזרע שלי נוזל במורד ירכייה.... עדיין בתוכה אני אומר "אני נשאר לשבת פה קצת לעשן סיגריה, מה איתך?" "וואלה, סיגריה דווקא בא טוב עכשיו". אני מתיישב ומדליק לשנינו סיגריה, היא עומדת בגבה לדלת, פנייה אליי. מזיעה, גופה מכוסה פה ושם בסימנים אדומים, זרע נוזל במורד ירכייה וכבר מגיע אל קרסולייה העדינים, שיערה פרוע, לא מסוגלת לשבת ןבקושי מחזיקה את עצמה על הרגליים - היא עיין נראתה (אולי יותר מקודם) כמו החלום הרטוב של כל גבר.

MM זו אני

New member
וואוואוויוואה תרגום: מתפעלת

רטוב לי אמצע יום טוב לך?....... אפילו אם היית כותב מהסלולר את זה בהמשכים עדיין זה היה מדהים

כשאת רטובה אני מאושר

כשאת גומרת אני נגמר. ובכלל לפעמים עדיף מוקדם ממאוחר...

n y m p h

New member
למה חרא בחור?

תביא אחד כזה שינזיל אותי תאמין לי מפסיקה מיד לברבר.

למעלה