סיפור על ה ps2 שנהרס

טל השני

New member
סיפור על ה ps2 שנהרס

כבר כתבתי לכם לא מזמן על סיפורי ה ps2 שלי ,שהמתקין ניסה להתקין את הצ´יפ המשיח והרס את המכשיר, והוא שלח את המכשיר למעבדת סוני בהרצליה. היום הוא אמר לי שסוני שלחו את המכשיר לתיקון בחו"ל. אז התקשרתי למעבדת סוני והם אמרו לי שהם שולחים את המכשיר לבלגיה לתיקון וזה יקח בין 3-4 שבועות. רציתי לדעת מה דעתכם על זה ?

bakara15

New member
לדעתי נדפקת

והם צריכים לפצותך איכשהו שילמת על הצ´יפ כבר?

XcalibEr

New member
אם בדקת ואכן הוא שלח את המכשיר..

אם בדקת והוא אכן שלח את המכשיר, אז אין לך מה לדאוג, הוא הרס, והוא את שלו עשה שלח לתיקון, תמתין בסבלנות כ 3 שבועות, ותקבל מכשיר עובד. אין צורך להילחץ.

««R»»

New member
דפקו אותך!!!!!!!.....לאללה!!!!!!!!!

חחחחח....איזה מעודד אני הא??...:)

««R»»

New member
הנה דעתי לגבי זה...

אחרי שהמכשיר יחזור אליך..(בתקווה שהוא אכן יחזור 8^)..)..המתקין הלא יוצלח הזה..חחחח...צריך להביא לך את המשיח בחינם...כפיצוי..ואני לא מגזים בכלל!..ותתקין אותו אצל מישהו שמסוגל להתקין כמו שצריך!

טל השני

New member
עוד לא שילמתי על הציפ

שהמכשיר יחזור הוא יהיה בלי ציפ? האם המתקין יכול לדרוש תשלום על כל העסק הזה?

XcalibEr

New member
תגיד, אתה מרחף?? איזה תשלום???

על מה בדיוק הוא יקח תשלום?? על הרס מכשיר ?? זה שהוא שלח את המכשיר לתיקון, הוא דווקה יצא בסדר בקטע הזה, אבל תשלום, קשה לי להאמין שיהיה לו את החוצפה, ואם כן אז תעמיד אותו במקום. בכל מקרה, אם הוא היה דיי בסדר לשלוח לך לתיקון, אני בטוח שהוא לא ידבר אתך על תשלום, בכל מקרה תנסה להרוויח מהסיפור ותבקש ממנו פיצוי, אוליי צ´יפ חינם.

bakara15

New member
זה כמו שתגידו

תן ת´מכשיר PS2 ל4 שבועות ואני אביא לך צ´יפ שעולה 800 ש"ח בחינם. אבל כמובן ישנה עוגמת הנפש... זה מסובך

XcalibEr

New member
זה לא אותו דבר!!

תיקון לוקח זמן, כל מכשיר שלוקחים לתיקון צריך לשלוח למעבדה , ולהיפרד ממנו קצת
במקרה שלנו, סוני איננה מתקנת את המכשירים בארץ (שזה מנוגד לחוק הגנת הצרכן - דרך אגב) ושולחים אותם לחול. המתקין, אשם בגרימת הנזק והוא לקח עליו את אחריות התיקון (אם הבנתי נכון) , אבל אין הוא אשם בעובדה שסוני צריכים לשלוח את המכשיר לחו"ל בכדי לתקן אותו ושהדבר מתעכב בשל כך!! הוא את אשר התחייב אליו עשה, ואין לראות זאת לרעתו, כל אחד יכול לעשות טעות גם המקצוען ביותר, אבל מה שחשוב הוא, שהוא עמד מאחורי התחיבותו ושלח את המכשיר לתיקון. מה כן, אם היו כותבים מכתבים לסוני, ולגורמים נוספים כגון העמותה להגנת הצרכן, ומביאים בפניהם עובדה מעציבה בה נמכרים מאות מכשירים בארץ, אבל אין תמיכת תיקונים בארץ, אפילו לא מעבדה אחת אשר עברה הכשרה של סוני, והלקוח נפגע בעובדה שצריך לשלוח את המכשיר שלו לחו"ל ושנגרם לו עוגמת נפש גדולה, אז אוליי עניינים היו זזים. אבל בארץ הזו כולם מקטרים ואף אחד לא עושה דבר!! יוסי

out of my life

New member
מעודד רחמים......

אני מעודד אה...... אני מכיר מישהו שמסוגל להתקין משיח. תשעיר לי מספר טלפון או אי מייל או איי סי קיו. ואני ישלח לך. ביי

למעלה