סיפור על גלגלים

רiעה צxן

New member
סיפור על גלגלים

אני יושב לי באוטובוס במושב האחורי לפני הסוף מאחוריי יושבת ילדה בת 16 בערך. עם תלבושת נראית מבית טוב עדינה כזאת ושברירית. שומעת שירים חילונים מהאייפון שלה בקולי קולות בכלל לא מתאים לה. נזכרתי בך שיבולתD-:

נזכרת, בלי שום קשר לנסיעה המרתקת שך../images/Emo67.gif

-אני מקווה בשבילך בייב- הסיפור שך שגוי בהחלט, כי אני בבוסים רק כשאני מחוץ לעיר. וגם זה לא תמיד. בי"ת, אנלא בת 16
גימ"ל, אין לי אייפון, יש לי אריקסון מהמם
ואנלא כמו הפרחות עם המוזיקה של ה|מאמי כפרה נשמה נשיקה| בקולי קולות.. אז שתוק

רiעה צxן

New member
בארורר...

לא חשבתי שזאת באמת את. את היית שומעת את תזמורת שלהבת או מ.ב.ד.. נזכרתי בך כי משהו בנוכחות שלה זעק שיבולת.. לא יודע מה בדיוק.../tapuzforum/images/Emo13.gif

אני שומעת

לועזי. להלן דירוג הפלייליסט שלי: לנה מאייר- מהאורוויזיון. קייטי פרי ab-et cascada עם דאנספלור, נשימה של חן ואסתי
בריטני על מגוון אלבומיה, וכן ריאנה. רוד בויייייייי טיילור סוויפט פלורידה בלאקאייפיס ביונסה געגעעעע קאאשה קלי קלארקסון לילי הלן הילרי דאף פאסיקייטדולס דור דניאל
ושלהבת ומבד וכל זה, זה רק בהסופי שבוע.... כיסופים לשבעעסס

רiעה צxן

New member
שכחת

את הנאצית... אני לא אוהב כל שיר. וגם אם אני אוהב שיר מסויים אני שומע אותו הרבה עד שנמאס לי ממנו... אחרי תקופה ארוכה אם זה שיר באמת טוב אני ישמע אותו שוב.. סתם ככה אני לא שומע שירים.

הנאצית מקום ראשון, פוט יואר הארט.

גמני לא אוהבת כל שיר, יש סגנונות שאנלא יכולה לסבול, כמו את קינגסטון או פיטבול בלעעע ונכון ששירים נמאסים באיזשהו שלב, אבל זה רק אם חונקים אותם יותר מידי... למשל את בעניין השמחה של רזאל ומב"ד אני לא עולם לא ימאס
ו..לא שומע שירים? כאילו, שלושת השבועות הוקדם ולא הודיעו לי על זה?

רiעה צxן

New member
לא הכי

מעניין אותי.. גם בנסיעות ארוכות אני מעדיף להסתכל בחלון בלי שאף אחד יחפור לי באוזן... אני אוהב את השקט והשלווה... לפעמים אני כן שומע בנסיעות אבל זה לא קורה הרבה. שכנה שלי למשל כל רגע פנוי שיש לה היא תשמע שירים.. איך אפשר. זה לפעמים מתסכל..

רועה צאן או לא רועה צאן?../images/Emo201.gif

להסתכל בחלון- עם אוזניות! כאילו, אין מצב שאני יוצאת לנסיעה בלי להצטייד במוזיקה טובה, סוללה טעונה במלואה, וחשק. להסתכל בחלון.. שקט ושלווה.. חחח אתה נשמע אחת כזה עפיפון, עם שעון מחוגים ותיק של מודן. ותספורת של הארי פוטר. מתסכל חעעחעחעח.איזה ילד מוזאאר

רiעה צxן

New member
יאפ.

אמנם אין לי שעון מחוגים ולא תספורת של הארי פוטר. אבל אני אוהב לרחף לפעמים. אה ו.. אני לא חושב שאני מוזר...

aint mindless

New member
כשזלא באמצעות אוזניות,

זה מעצבן!! ביום ראשון ישב מאחורי באוטובוס איזה בחור ישבה חש ששמע את "אמברלה" של ריהאנה וכל האוטובוס הסתכל עליו, והוא גם לא הפסיק להשתעל..בעעע

למעלה