האייל הקורא
New member
סיפור על בדואי
מספרים על אחד מהיאפים העשירים של New York למסע בארץ הקודש ... טוב הוא מגיע למאהל של איזה בדואי שייח´ של איזה שבט בדרום ... השייח´ מקבל אותו בסבר פנים כמו שבדואים יודעים לעשות אוכל
ושותה
שבע וישב לשיחה עם השייח´. אותו יאפי שואל את השייח´ איך זה שאישתו נותנת לו כבוד מבעירה את האש והכל בשקט ושלי מוציאה לי את המיץ וגורמת לי בעיות ועוד... פתח השייח´ את פיו וסיפר בלילה שהבאתי את אישתי מאוהל של אבא שלה, העמסתי את כל המתנות ואת כל הדברים על הסוסה טייב הולכים הולכים ובאמצע הדרך הסוסה זורקת את כל הדברים פניתי אל הסוסה ואמרתי ואחד העמסו בחזרה את כל הדברים, הולכים הולכים הולכים ועוד פעם הסוסה זורקת את כל הדברים מעליה ... פניתי אל הסוסה אמרתי לה תניין העמסנו בחזרה את הדברים על הסוסה (ואישתי התחילה כבר לקטר) המשכו ללכת כמה קילומטרים מן האוהל שלי עוד פעם הסוסה זרקה את הדברים פניתי אל הסוסה ואמרתי לה תלאת - הוצאתי את הפיסטולת ויריתי בה
... האישה בנתיין התחילה לילל ולקטר אנחנו כל כך קרובים הייתי צריך להרוג את הסוסה ועדיין לילה ... פניתי אליה ואמרתי לה ואחידה ומאז היא לא מעיזה לפצות את הפה...
מספרים על אחד מהיאפים העשירים של New York למסע בארץ הקודש ... טוב הוא מגיע למאהל של איזה בדואי שייח´ של איזה שבט בדרום ... השייח´ מקבל אותו בסבר פנים כמו שבדואים יודעים לעשות אוכל