סיפור על אבא

סיפור על אבא../images/Emo20.gif

אבא של ילדי (22, 16 וחצי) נטש אותם רגשית לפני שנים. מעולם לא היו הסדרי ראיה(שבת איתי, שבת אצלי) ולא היתה לי תמיכה מצד המשפחה. לא צריכה לפרט את מידת התסכולים והכעס כי יש פה לא מעט מבינכם שקוראים ומרגישים... השנים חלפו, הילדים הפכו לאנשים מדהימים ובתוך המסע שאני עוברת בשמונה השנים האחרונות מצאתי מקום של שקט בתוכי והתפייסתי עם כל מי שאי פעם פגע בי ובעיקר, בעיקר עם עצמי. השנה הייתי לבד ביום המשפחה הגדולה כבר חיה את חייה בתל אביב מוקפת חברים ומאושרת והילד יצא לטיול שנתי. כשנכנסתי הביתה אחה"צ הסתכלתי על התמונות שלנו שתלויות על הקיר וכמה דמעות זלגו להן בשקט. דמעות של שמחה ואושר שאין להם מילים כי את המשפחה שבנינו יחד איש לא יקח ממני. הרמתי טלפון לאבא שלהם ואמרתי לו - רוצה להגיד לך תודה על מה
הוא שאל על הילדים, עניתי. היתה שתיקה על הקו ואז הוא אמר, לראשונה מזה 13 שנים, התודה הכי גדולה בעולם מגיעה לך על זה שגידלת אותם לאהבה כזו גדולה ובעיקר על זה שמעולם לא הכנסת את הכאב שלך לחיים שלהם. אז לכל ההורים כאן שמגדלים ילדים לבד, חווים תסכולים אינסופיים של התמודדות רגשית בלתי נסבלת לעתים אני רק רוצה לומר דבר אחד - המשיכו לאהוב אותם ולרפד את חייהם בביטחון ותקשורת בריאה ומאחלת לכל מי שעדיין לא חש כמוני שיבוא יום ותוכלו להגיד לאותם אבות או אמהות שנטשו - תודה

מונה יקירה ../images/Emo24.gif מאוד התרגשתי

וקיבלתי המון ממה שכתבת. אני שמחה בשבילך על החוויה הזו. על הזכות שיש לך ילדים מופלאים ועל היכולת שלך לומר תודה לאותו איש שהביא לך כאב רב. זו הגדולה. לומדת ממך.

ron68

New member
מונה

איך זה שאת מצליחה לגרום לאנשים לבכות ולהזיל דמעות מהתרגשות?????????? כל כך איתך עם המילים.

love4101

New member
מונה יקירתי תודה לך מ../images/Emo23.gif

הצלחת לרגש אותי וכן גם אני מגדלת את בני לבד אביו נטש שהיתי בהריון על בני וכל מקום שאני הולכת אומרים לי יש לך ילד בלי עין הרע אז התודה היא לבורא עולם כי יש תמורה בעד האגרה.

mishimashu

New member
למלים שלך יש נשמה

בד"כ אנשים אומרים דברים ומדברים כל מיני מלים ואין שום דבר מאחורי המלים. אצלך אני מרגישה שיש רגשות פועמים וכוונה אמיתית. תודה לך שאת משתפת אותנו.

משוגילה

New member
תודה לך על השיתוף הנפלא והמרגש הזה.

הלואי על כולנו. ותמשיכי ליהנות מהגינה שטיפחת עוד שנים רבות.

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif הבאת במילותיך שלך

רק קצת אחרת, חלק מהדברים שאני חשה לפעמים... הנחמה היא לדעת שאני לא לבד ברגשות התסכול הזה שלפעמים מציפות אותי. יש רגעים חזקים, יש רגים חלושים. אבל מתגברים. תודה לך
, BAV.

למעלה