סיפור עליית הגג

freego

New member
סיפור עליית הגג ../images/Emo82.gif

שלום :)
אני משתתפת פאסיבית בפורום המקסים הזה כבר די הרבה זמן, ולומדת מהמון מהשאלות של חברי הפורום, והתשובות של אביבה. ועכשיו... לי יש שאלה :) אני גרה בבית ההורים, בעליית גג. יש בחדרי תקרת עץ נמוכה, בשיפוע (הצד הנמוך של התקרה הוא בכיוון צפון- מערב) בכיוון דרום- מערב של חדרי יש מחסן כאשר וילון מפריד בינו לבין החדר. אין בחדרי חלונות החוצה- רק חלונות לתוך הבית. נשמע מוזר, נכון? אני מאוווווד אוהבת את החדר שלי, אבל נראה שחסר בו משהו... כבר המון זמן שלא היתה לי מערכת יחסים מספקת, או אהבה. מספר הקואה שלי הוא 6 . מה עלי לעשות כדי להכניס זוגיות לחיי? יום מקסים לכווווווולם

בוקר טוב freego ../images/Emo42.gif

שיפועים, הם מקומות שבהם מופעל לחץ גדול, כלפי מטה, על הנמצא מתחתם. הכיוון שבו נמצא השיפוע, הוא הכיוון שממנו יש פחות זרימה לתוך החלל. צפון מערב הוא הכיוון ששיך ל...חברים... וגם... אזור דרום מערב, האזור שבו נמצא המחסן הוא אזור הזוגיות.... לא מוזר, אין מוזר בעיני, הכל טוב כל עוד נעים לך ומספק. ועכשיו, מה ניתן לעשות! בחלונות, בכיוון שיש בו שמש, לתלות קריסטלים על השיפוע להציב מנורה, כזאת ש"תזרוק" אור כלפי מעלה. או...להציב מנורה כזו על הרצפה. לא ציינת את גודלו של החדר, לכן אינני יודעת מה האפשרויות של הצבת דברים על הריצפה. בכל מקרה ההרגשה שהתקבלת אצלי היא של חדר די קטן. (ואולי אני טועה
) עציץ עם עלים ש"מצביעים" כלפי מעלה פריטים בצורה של משולש, על הקיר שליד השיפוע (בחרי אם את רוצה לעשות את כל השינויים או רק חלק מהם) לנקות את המחסן ולהפוך אותו למשהו מאוווד מסודר, מאורגן, אוורירי. מה שממש אין בו צורך...שלא יהיה בו. אם יש בו מזכרות משנים עברו שכדאי להפרד מהן...אז עשי זאת, ללא היסוס. תלי, או הציבי משהו שמסמל בעינייך זוגיות. תמונה של זוג או שני פריטים משהו נעים שכשתכנסי לחדרך, יאותת לך לעשות משהו בקשר לזה... יום מקסים גם לך שבוע נהדר עם אנרגיה חדשה ומשמחת

freego

New member
מקצה שיפורים... ../images/Emo8.gif

אביבה- תודה רבה!!! רוב העצות שקיבלתי ממך, כבר בוצעו לפני כשבוע....
סידרתי את המחסן, סידרתי לי "פינת זוגיות", קניתי עציצים.... איפה רצוי למקם את העציצים? (אחד מהם ניתלה מהתיקרה ) היה חסר לי אלמנט המים בחדר, אז הכנסתי אליו מזרקה קטנה.... היכן למקם אותה? חשוב לציין שהחדר לא קטן, הוא ארוך... 2.5 מ' על 5.5 מ'. ציירתי משהו דומה להמחשה... :)

עציצים ליד השיפוע

כדי שכיוון הצמיחה שלהם כלפי מעלה יצתן את תחושת השיפוע המזרקה, לא ממש ליד המיטה, לא כדאי לישון איתה... מצאי מקום באזור צפון או בכניסה לחדרך מה עשית בפינת הזוגיות?

freego

New member
פינת הזוגיות

בפינת הזוגיות הינחתי שולחן קטנצ'יק מעץ, (מקביל לוילון שמפריד בין החדר למחסן) על השולחן מפה בצבע אפרסק, שני נרות, זוג פמוטים, זוג כדורים סיניים שמגלגלים בידיים... :) אין לי תמונה של זוג, אז הדפסתי מהמחשב תמונה של זוג (על דף נייר, והנחתי על השולחן. איך זה נשמע לך?

למעלה