סיפור סינדרלה

Hellbeast666

New member
סיפור סינדרלה

טוב אז אני כותב את השורה הראשונה בסיפור ואתם צכים להמשיך. אז הנה: היו הייתה נערה אתיופית שכל היום קירצפה ריצפות והייתה לשיפכה ללבנים הנאורים

The Snow Goose

New member
יום אחד..

כשהיא ניקתה את חדר הכניסה כמו שיפכה טובה נשמע צלצול בדלת, היא פתחה את הדלת ולפניה עמדה רוח..

Tyler DR

New member
"אבוי" אמרה סינדרלה הכושית...

"זה מעניין לי את הזובי שככה מאייתים את זה, אבל בדיוק עכשיו ניקיתי פה, אולי תתחפפי?"

דר דרעק

New member
"מעניין לך את הזובי?" שאלה הרוח,

"בדיוק על זה רציי לדבר איתך! מה את אומרת על זה שנעשה עסקה קטנה: אני אהפוך אותך ללבנה נאורה ללילה אחד, ואת בתמורה תתני לי את הזובי שלך"

diabloidf

New member
הכלבה הכושית קרא לאבא

ודפק לה את הראש בקיר כמובן אחרי ששבר לה את שתיי האגנים ופיצח לה את הגולגולת ...

דר דרעק

New member
אבל פתאום, בזמן שרדף אחרי סינדרלה

הוא נתקל בזוג שדיים אימתניים. זאת היתה אמא של סינדרלה שבדיוק חזרה מהצילומים לפרסומת של יופלה. "עזוב את הילדה שלי, יו פאקינג ניגר" צעקה עליו האמא.

LoneDeranger

New member
סאדו מאזו?

זה מה שבא לך עכשיו? היא מלמלה באתיופית וקרעה מעליה את מדי המשטרה הכחולה שלה ושלפה את מחבט הבייסבול עם חתימתו של בייב רות'. סאדו מאזו תקבל. אמרה וקראה ל...

fishey

New member
שתי בנותיה הלבנות והנאורות

שיראו לכושי המסריח מאיפה משתין הלובסטר שבדרך כלל משמש לצביתת הפטמות של סינדרלה בזמן שאחיותיה מתאמנות עליה לפני שהן הולכות לעבודה ב....

LoneDeranger

New member
מפעל לייצור זרע מלאכותי

שמייצא את מרכולתו ל17 מדינות עולם שלישי שדואב לזרע איכותי תוצרת כחול לבן. המפעל הוקם במקור בקריית אונו אך בשל מצוקת העובדים השחורים שם הועבר דרומית לחדרה. אוכלוסיית עובדים מורכבת מ49% אתיופיות ו51% רוסיות שעונות לשם...

Tyler DR

New member
גרגמלה, פיזדאטה ובוריס...

מתוך כל אלה, רק בוריס הייתה בעצם רוסייה אמיתית. כל השאר היו קזאחסטניות ממוצא סורינמי, ממש כמו סבתא רבתה של סינדרלה שמתה מ...

beatman

Member
כניסת כמות מיותרת וגדולה של זרע לפה

וחניקה שגרמה להיפיציטיס הרמיוס בריאות והובילה לדום לב תיאורטי. דר' דרעק מוזמן להמשיך בפירוט הרפואי :

דר דרעק

New member
"סבתא שלי מתה מבחינה תיאורטית"

זעקה סינדרלה והתקשרה למד"א. הרופאים ניסו להציל את חייה המעשיים אך ללא הצליחה. אך פתאום משום מקום הופיע ד"ר דרעק בכבודי ובעצמי, שהוציא לסבתא של סינדרלה את כל ההיפיציטיס הרמיוס מהריאות ע"י החדרת ברטולין שביטלה את השפעת הזרע. "היצלת אותה" אמרה סינדרלה בשמחה. "קלי קלות" אמר ד"ר דרעק. "אולי תרצה לבוא עימי אל הנשף הערב?" הציעה סינדרלה.

bollocks

New member
"אני לא ממש יודעת לרקוד,

אבל אני מוצצת כמו מוט'לה שפיגלר" איך אתה אוהב את...

Kittenpie

New member
הביצים שלך בבוקר?

שאלה כשסומק קל מכסה את לחייה הענוגות

garion20

New member
אני לא נשאר לבוקר מותק אני

צריך לחזור לאישתי אמר ד"ר דראק

Tyler DR

New member
"חבל" המשיכה סינדרלה...

"אתה לא יודע מה אתה מפסיד, הביצים שלי יוצאות חומות חומות. זה מתכון של האמא החורגת שלי, היא הייתה הולכת כל בוקר ללול והייתה מרביצה לתרנגולות עד שהטילו את הביצים. אז היא הייתה הולכת לשירותים, עושה כמה פלוצים ומורידה גוש חרא בגודל של כל מדינת ויסקונסין שהיה מספיק לצבוע את כל הביצים בחום. בטוח שאתה לא רוצה להישאר?

למעלה