סיפור סופ"ש נחמד..

kay la

New member
סיפור סופ"ש נחמד..

מהרגע שידעתי שאני מגיעה לאיזור השליטה שלו נרטבתי..כל יום היה מלווה פנטזיות..מחשבות..דמיונות מטורפים של הידיים שלו על גופי..הזין האדיר שלו נוגע בי ומתחמק..הזיון החזק וחסר הרחמים שלו..לא יכלתי להפסיק לחשוב על זה, וחיכיתי שהיום הזה יגיע כבר.. קיבלתי טלפון ב- 05:00 בבוקר "נו..את כבר כאן?"... "אני כאן ממזמן מתוק...".. -"הבאת אזיקים?" -"לא אבל הבאתי צעיף ונרות שחורים לחימום האווירה" אמרתי בקול המפתה שלי.. -"אני עוד 20 דקות אצלך תהיי למטה" ערכתי טקס קטן..מקלחת ארוכה בהתחשב במגבלות הזמן..קירצפתי חלק חלק בגופי..עם דגש על איבריי האינטימיים..והסבון, כ"כ רך ומלטף העלה את רף חושיי למימד חדש..והתאפקתי לא לגעת בעצמי..רק המחשבה על הקול שלו והרטיבות שלי ממשיכה להתגבר..וזה הרי מה שאני מנסה להיפטר ממנו..בכל זאת, מומלץ שאני אצליח להשתלט על עצמי לא? יצאתי מהמקלחת..ניגבתי את גופי..כרגיל..מתחילה מלמטה למעלה..מניחה רגל על האמבט..מתחילה לנגב אותה לאט..מגיעה אל איזור הגירויי שלי וצמרמורת אןחזת בי..ושוב אני מרגישה רטיבות מכרסמת בי..מעבירה את המגבת על ביטני ומגיעה אל החזה..משתהה שם רגע קט..בודקת את סף הגירויי ע"י צביטה קטנה.. בוהה בעצמי במראה ומחייכת.. לצורך האירוע קניתי חוטיני חדש..עם לב קטן בדיוק מעל פי הטבעת..אולי יתמזל מזלי.. מתלבשת זריז, אין כבר זמן ..מוציאה מהמגירה קונדום גדול מספיק לכבודו ומחליקה אותו לכיס מכנסיי.. החגיגה מתחילה.. מכוניתו נעצרה לידי..מזהה אותו ממרחק.. בחור יפה, גבוה..והכי חשוב, אני יודעת איזה לוייתן משתולל אצלו במכנסיים בכל פעם שהוא רואה אותי.... אני נכנסת פנימה, שניה של שתיקה..מבוכה קלה, הרי אנחנו מכירים הרבה זמן ומשום מה אף פעם לא הצלחנו לפתח שיחה בלי להיות נבוכים מעט מהישירות של הדברים.. "לאן נוסעים?" אני שואלת.. "אני לא יודע..הפתעה".. אני אוהבת הפתעות..אין בעיה בכלל..אנחנו נוסעים 5 דקות..ואני לוהטת..משחקת עם שערו..פותחת כפתור בחולצה..מחכה להחליק את היד שלי לתוך המכנס שלו..להרגיש את החום הנפלט משם.. עצרנו.. איך אומרים, רק חול וחולירע..והוא..סקסי בטרוף..כל הורמון זיכרי שנפלט ממנו פוגע בול במטרה..פוגע בי.. הוא מוציא שמיכה מתא המטען, ואני מתרגשת..שנים שלא עשיתי את זה בחיק הטבע..אני נצמדת אליו, מגניבה יד אל תוך החולצה שלו, כמו תמיד..הטבור שלו מסנוור אותי, אני נותנת ליד שלי לטייל יותר מטה, מעל המכנס..מרגישה זיקפה אדירה שם..אוחזת אותו מבעד למכנס..מיליון עיקצוצים תוקפים אותי.. כ"כ חזק..כ"כ גדול..מתה לטעום אותו כבר.. הוא נשכב על השמיכה..אני מהססת..בודקת שאין אף רכב באיזור..ואם יש? לא בא לי לראות פלאשים פתאום..או יותר גרוע..שניידת משטרה תעצור לבדוק את הרכב ותתפוס אותנו על חם (וזה כבר קרה..האמ..האממ..) לא יכולה להתאפק..מתיישבת מעליו..פותחת את הכפתורים בחולצה שלו..מנשקת כל פתח קטן וחשוף של עור, ומפשיטה אותו ממנה..מתחילה לנשק לו את הבטן ואת הפטמות..כ"כ טעים..יש לו טעם מלוח מעט, כמו שאני אוהבת..וגוף חלק..עם מעט שערות בדיוק במקום הנכון.. מרגישה את הרטיבות שלי יוצרת שלולית..מגיעה לשיאים חדשים בתוכי..ואני כ""כ רוצה להרגיש אותו חודר..את כל העוצמה הזאת בתוכי... אבל הוא משהה אותי..הוא יודע מה הוא עושה..ויודע איך אני אוהבת.. מתחילה לפתוח את כפתורי מכנסיו..כפתור כפתור..תולשת אותם ממנו..נראה לי שביחד עם התחתונים ומסתערת על הזין שלו שעומד כ"כ יפה.. מתחילה ללקק אותו..לטרוף אותו בהתלהבות ..עד שהוא נאלץ להרגיע אותי ולהזכיר לי שיש לי כאן עסק עם איבר עדין.. אז התמתנתי..התחלתי להתייחס אליו כמו לסוכריה על מקל..ללקק מלמעלה למטה,לשאוב אותו לתוכי,לחקור לו כל סנטימטר ביופי הזה..להכניס את הביצים הענקיות והחלקות שלו לתוך הפה שלי..ולשאוב, לזיין אותו עם הלשון שלי.. התעכבתי מעט על הכיפה..יודעת שזו נקודת העינוג העילאית שלו.. ואז הוא נשבר.. "תורידי את המכנסיים".. חיוך ענק עלה על שפתיי... "איך אתה רוצה אותי?" "איך את רוצה אותו?" השאלה ברורה לא? -",על ארבע.." הוא נעמד מאחוריי..והחדיר אותו..את מלוא החדק אל תוכי..עמוק יותר ויותר..חזק יותר ויותר.. "ככה את אוהבת הא? חזק?" אמר והצליף בישבני.. ואני נאנקת מהנאה..צורחת..גונחת..פשוט משתוללת.. "כן...וכן..וכן ..ועוד!!!!!!!!!!" הרשיתי לעצמי לצרוח בלי מעצורים באותו יום...... והוא כ"כ חזק..כ"כ טוב..מזיין אותי כמו שאני אוהבת עמוק, בלי רחמים.. הוא מסובב אותי, מרים את הרגליים שלי מעליו וחודר מקדימה..חודר חזק..ממשיך לזיין אותי בלי לעצור, גורם לי לילל מכאב..כמו שאני אוהבת.. בנתיים האור מתחיל לעלות..ואנשים צריכים להתחיל להגיע..אבל לא איכפת לי, חיכיתי לזין הזה כל השבוע..אני לא מוותרת.. אני מוציאה אותו מתוכי ומסירה לו את הקונדום..מתחילה לרדת לו שוב..להנות מהטעם..לראות את ההתלהבות שלו, את הזין החלק והיפה הזה גומר..אבל הוא, הוא רוצצה לראות אותי משחקת עם עצמי.. גומרת..ואז אני מתהפכת.. "איפה את רוצה שאני אגמור?" "על הצוואר" אני מתחננת.. "תתחנני יותר".. ביקשתי רשות לשחק עם עצמי כי כבר לא יכולתי יותר..הוא הרשה לי.. התחלתי לשחק אאת המשחק שלו..התחננתי..והרגשתי את זה בא... הוא התחיל לדבר מלוכלך..ואני התמוגגתי...מרגישה את ההתפרצות שהולכת לבוא עוד שניה..ובשניה שהזרע שלו נגע בגופי התפרצתי בעוצמה כזאת.. שהזיקפה שלו סירבה לרדת.. אבל לצערי לא היה זמן לסיבוב נוסף.. אבל היה טוב..וכמובן..שאני רוצה עוד.. :)

ran77th

New member
יש לך את זה קאי

גם מעניין וגם מסקרן, מזקיר לי כמה דברים.

למעלה