סיפור מתח ..בהמשכים..

סיפור מתח ..בהמשכים..

ממש בשעות אלו עושים חברה הפורום את דרכיהם למפגש שבצפון הארץ. חום איימים.. עולים לאוטובוסים ונוסעים לעבר היעד המבוקש כולם בהתרגשות עצומה לראות את פני חבריהם למסע את הפנים שעומדות מאחורי ה"מקשים". למפגש מרתק ומלא חוויות מלא אוכל ושטויות.. ורק אנוכי כאן משועממת בטירוף כותבת סתם שטויות ומנסה להצחיק את עצמי
וסקרנית לשמוע איך עבר עליכם יום המפגש.. תהנו!

A GIFT OF LOVE

New member
אהלן בובה וכולם

ירדתי עכשיו בירושלים ונכנסתי לקפה מזדמן, עוד מעט לוקחת אוטובוס לבית. אני סחוטה מעייפות אבל מסופקת עד הגג!!! אתם לא יודעים כמה שמחתי לראות כל אחד ואחת מכם! רק רוצה לומר שבמשך המפגש ממש הרגשתי שאני אוהבת אתכם יותר ויותר ומעריכה!
אז תודה על האנרגיות החיוביות שנתתם לי ובהחלט עשיתם לי את השבוע [למרות שאנחנו רק בתחילתו!]. תודה!
ובובה, ממש חבל שלא הגעת, דברנו על זה במפגש... אבל לא נורא, יהיו עוד פעמים!
סיווששששששששש תודה על הארוח! ממש ממש נהנתי! ותודה לכל מי שהגיע!
בקרוב נפתח שרשור מתכונים אז להתכונןןןןןןןןן
אוהבת את כולכם!
אני יודעת שיצא קצת מבולבל... זה פשוט כאבי הראש, העייפות והרגשות המעורבים.........

אוו..סוף סוף ..חחחח

איזה יופי לשמוע שנהנת................. האמת שגמני חזרתי לא מזמן לבית, מהצהריים................ (להת' במפגש הבא-- בלי נדר) כואב לי השן! :(

eshkolit32

New member
היי בובה והיי לכל מי שהגיע למפגש

קודם כל שמחתי לקרוא את ההודעה שלך. יפה לראות שלמרות שלא הגעת למפגש בחרת להעלות הודעה בנוגע אליו, בלי שום מירמור או עצבים על זה, כולך סקרנות והתעניינות על מפגש של אחרים. ממש הצלחת להיכנס לנקודת המבט שלנו. זה פשוט מקסים בעיני, תדעי לך. מקווה שאת בסדר ושתגיעי למפגש הבא! המפגש היה פנטסטי, אנשים בשעה הזאת עדיין בדרך הביתה... איזה יום ארוך היה לכולנו. אני עדיין בודקת מה קורה איתכם בדרכים. נורא נהנתי מהכל, מהאוכל המצוין (אכן גיפט, מחר ייפתח כאן שרשור מתכונים דחוף, כולל העוגות שלך ושל סיווש, הלזניה של סיווש, הסלט ומאפה הבורקס של יעלי. ולפשטידות שלי למי שמעונין. אולי ג'ורג' ירצה
), מהאירוח הנעים והנדיב של סיווש ואימא שלה - סיווש תודה רבה על הכנסת האורחים, היה לנו מאד נעים אצלך! נהנתי גם מהשיחות שלנו, המרגשות עד דמעות, וגם מהסיפורים המצחיקים והמעניינים, על הציורים של ג'ורג', על שייקים בתאילנד, ועל כל שאר העניינים שעלו, החל מענייני הפורום, דרך פח שלא נשבר, ויכוחים על אלוהים ועל בן-לאדן בתנ"ך, שיחות בניידים משני צידי תחנת הרכבת, וכלה בכורסא של סיווש שג'ורג' הציע לקחת אותה איתו :). היה לי נעים לדבר איתכם חברים, שמחתי שג'ורג' הגיע סופסוף, אגב: שלחתי אס אם אס לדייג שאני מכירה, שיתחיל לדוג דגים בשבילך ג'ורג'
לילה טוב לכולם! אני אוהבת אתכם מאד.

nOway1

New member
אני אוהב אותך גם ..../images/Emo24.gif

מאוד נהנתי .. למה להרוס ..
.. , ויכוחים על אלוהים ועל בן-לאדן בתנ"ך ...בן לאדן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........."אין/יש אלוהים" ... רציתי להגיד שאשכו כמעט שתתה את כל המיץ ולא השאירה לנו כלום .. "ונכנסה לשירותים יותר מ 15 פעם " .... גיפטוש .. העוגה "עם הבצל והשום" היה מאוד טעים .....אהבתי ...!! תכיני ותשליחי לי בדואר מהיר
... יעל היה נעים להכיר אותך .."נעבוד ביחד בעתיד " ... יתומה לשתי אמהות ... אני רציתי לבכות על סיפורך המרתק הכואב .. אבל אמרתי די תפסיק .. לא עכשיו .. בלי פדיחות ...
.. אין לי מה להגיד לך ... סיווש .. אין לי מילים להביע את רגשותיי .. חוץ מתודההההההההההההההההההההההההההה |ענקית| .. חבל שלא הבאתי איתי את הכורסא ... מאוד נהנתי ..איתה ..
תודה לכל מי שהגיע ... תגידו גם לי תודה על זה שהצחקתי אותכם ...חחחחחחחחח..ועל השטויות עם הכורסא ..
חם לכולכן ... ..........................

A GIFT OF LOVE

New member
אני יראה לך מזהההה

עכשיו הוספת למרקם גם שום?! בשם אלוהים........ חבל שלא נתתי לך כבר אז מכות... [או לפחות הייתי הופכת אותך עם הכורסא של סיווש...]

חלילה אשכול

דווקא הייתי מאוד סקרנית לקרא על "סיכומפגש" ונורא שמחה שנהנתם.. "כן ירבו מפגשים בישראל"

sivosh

New member
אני בהחלט שמחה לשמוע שנהנתם, היה כיף לארח אתכ

אתכם את כולכם, והיה כמות אוכל נהדרת.. דרך אגב יעלי אמא משגעת אותי בנוגע לכרוב נו כבר יש לך מתכון...??? :) תדעו שהבית פתוח תמיד(ושוב יעל, אל תגלי מאיפה...) למרות שאני יודעת שהיה קשה להגיעץ שיהיה לכולם חג שמח.

yaeli20

New member
חי חי ../images/Emo6.gif

היה נהדר במפגש. מאוד נהנתי ושמחתי להכיר את כל מי שהיה לעומק ומעבר לפורום. ג'ורג' היה כייף לראות אותך סוף סוף. היה מרתק לשמוע את הסיפורים של כולם ואת הדעות של כולם על אלוהים ובכלל. סיווש מבטיחה לא לגלות מאיפה אפשר להיכנס, אבל אם פתאום באמצע הלילה את שומעת צעדים לא לירות! מחר (שלישי) אנחנו מסיימים את החלק שלנו בשיפוץ הבית (לפני שמזמינים סיוד וקונים רהיטים חדשים) מבטיחה אחרי הבלאגן לכתוב את המתכונים. סיווש אני שמחה שאמא נהנת מהסלט, הוא נעשה עם המון המון אהבה לכולם! וניצול שרשור קטן... יתומה יקירתי קחי את כל הזמן שאת צריכה! ואם רוצה לדבר תמיד יכולה לפנות! המשך שבוע מקסים לכולם

תם ונשלם..

כולם חזרו לבתיהם בשמחה גדולה כי הם גם אכלו אוכל טעים וצחקו.. ו.. ו......... ו.. כבר קראתם את סיפור המפגש! והם חיו להם באושר ואושר עד עצם היום הזה................... וזה סוף הסיפור.

..

משפט, שבהתחלה שאמרו לי אותו לא האמנתי אבל, אחרי מה שעברתי בשנתיים האחרונות.. כל כך מאמינה בזה.. ~
~

למעלה