סיפור משעשע.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
סיפור משעשע.

היום בצהריים פנה אלי מישהו וסיפר לי שאתמול בלילה נכנס לו נחש מתחת לארונות מטבח, ושהוא התקשר ללוכד נחשים שקבע שמדובר בזעמן זיתני(ע"פ תאור טלפוני...). בקיצור הבחור לא הזמין את הלוכד, אבל היום הוא התקשר אלי לקבל דיעה נוספת, ולהפתעתי הוא תיאר לי קינגסנייק קליפורניה!!! כשהתברר לי שהוא גר בבית פרטי במושב ולא בתוך העיר אני דיי הופתעתי, אבל התאור שלו היה ממש ברור. מאחר והוא לא רצה לפרק את הארונות מטבח,לא היה טעם שאני אגיע ולכן יעצתי לו שיברר עם השכנים למי מהם ברח נחש ובמקביל שיקח בחשבון שהיום בלילה הנחש עשוי לצאת מהמסתור ולהמשיך לטייל. בקיצור לפני שעתיים הוא התקשר אלי-הנחש יצא וזה אכן קינג ששייך לאחד השכנים!!! מסקנות: 1. זה לא ממש רציני לקבוע בטלפון את סוג הנחש, בטח לא בוודאות של 100% 2. אם בורח לכם נחש רצוי מאוד ליידע את השכנים, לפחות הקרובים אליכם. 3. היו לי עוד כמה אבל שכחתי ......

o r i 6 6 6

New member
נחש היא חיה טמאה

אל תשכח מה התפקיד של הנחש היה בתנ"ך...אם היינו מודיעים לשכנים הדתיים שברח לנו נחש ושהוא עלול לצוץ אצלהם הם היו חוטפים התקף לב, עוזבים את הבית נראה לי...

naja

New member
אני חושב שטעית בקטע הזה.

עדיף היה להודיע להם, כדי שבמידה והם יתקלו בו הם לא יהרגו אותו. זה בכלל לא משנה אם הנחש הוא חיה טמאה. טובת הנחש היא שצריכה לעמוד לנגד ענייך. וחוץ מזה, הנחש בתורה הוא שליח של אלוהים, ככה שאני לא בטוח שהם היו עושים מזה כזה עניין.....

o r i 6 6 6

New member
זה ההורים

לא רצו להגיד להם. ומה זה משנה בכלל עכשיו? העיקר הנחש נמצא בריא ושלם

Liron Samuels

New member
בהחלט טעית

יש לי קרובי משפחה דתיים והם דווקא נהנים לראות את הנחשים (והילדים אפילו מעיזים להחזיק אותם
). אני מכיר דווקא די הרבה דתיים ועד היום לא אחד אמר שהוא לא רוצה לראות, להחזיק, לשמוע על הנחש בגלל שזו חיה טמאה או בגלל תפקידה בסיפור אדם וחווה (ואגב, זה סיפור אטיולוגי, אז זה לא ממש תופס...). היית צריך להודיע לשכנים שברח לך נחש כדי שידעו לא להרוג אותו, ולקרוא לך לבוא לתפוס אותו במקום. מה זה משנה? זה משנה לכל אלו שקוראים את השרשור שיידעו ליידע את השכנים שלהם אם להם יברח נחש. ומשנה גם לך, למקרה שיברח שוב נחש.

naja

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהמקלדת....

פעם ברח לי נחש שור של כמעט 2מ'

והחזקתי אותו בחדר נחשים שהיה לי במבנה מאחורי הבית. ישר חשבתי על זה שמישהו יראה ויהרוג אותו, אז פרסמתי מודעה בקיבוץ שאומרת שמי שרואה נחש חום עם כתמים על הגב באורך של כמעט 2מ' מתבקש לקרוא לי מיד ולא לפגוע בנחש, מדובר בנחש לא ארסי ולא מסוכן רק קצת מפחיד. שנים אחרי זה אנשים היו צוחקים על המודעה שפרסמתי ויותר הפחידה ממה שעזרה (יום אחרי פרסום המודעה מצאתי את הנחש באותו החדר שבו הוא ברח).

o r i 6 6 6

New member
זה בסדר

כי זה לא יקרה שוב! חוץ מזה יש דתיים ויש דתיים הבדל גדול מאוד בין כיפה סרוגה לפינגווינים(דוסים הדוקים למי שלא הבין)

Liron Samuels

New member
שים לב איפה אתה משרשר...

נראה לי שהתכוונת לשרשר את ההודעה שלך מתחת להודעה השנייה שלי.
לא אמרתי שזה יקרה שוב, אבל אף אחד לא מתכנן שיברח לו נחש... נכון, יש הבדל בין כיפה סרוגה לחרדים, אבל תתפלא לגלות שלא כל ה"פינגווינים" שונאים נחשים או מפחדים מהם.

אילון פ

New member
אורי יש לך טעות, יונתן רשם שהוא

קנה את הנחש הראשון שלו מפינגי... נראה לי שמדובר בכינוי של מישהו ספציפי...

o r i 6 6 6

New member
חחח לא

יונתן התכוון שאת הנחש הראשון לשו הוא קנה מדתי-חרדתי אילון..אתה לא מפסיק להפתיע

למעלה