סיפור משחק החיים

סיפור משחק החיים

בואו נשחק במשחק פאנפיקים של הסדרה נמציא פרקים קצרים משלנו כזה. כמה חוקים קצרים: 1.מי שלא רוצה לשחק שלא יתקע את המשחק. 2.יש לכתוב מקסימום 6-7 שורות-לא לעשות מגילה. 3.בכול שורה לא להרבות במילים יותר מידי. תהנו ואני מתחיל:

פרק 1:

בתיה ליפסקין עמדה במשרדה החשוך וחכתה לפתע נשמעה דפיקה בדלת:"הו הגעת אמרה בתיה!.מצוין,הנה הכסף ואני רוצה שתעשו את העבודה הכי טובה שיש אני רוצה את כל הברגרים מתים,אני גם לא רוצה שהילד שלי ידע שהאבא שלו זה הנוול שאול ברגר,שהכניס אותי להריון וטען שהילד לא שלו... אני רוצה שתפוצץ את הבית עם כל משפחת ברגר ו... רגע מי אתה ? האיש המוזר התקרב באור ,ולפתע בתיה עמדה המומה ולא האמינה למראה עיניה...

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifהמשך - פרק 2

בתיה הייתה המומה לראות את שאול עומד מולה. "בתיה, בתיה...באמת חשבת שאת כל כך חכמה נכון?, חשבת שאם הרסת את החיים לבת שלי, ריקי, אז תהרסי גם לי את החיים? את חושבת שלא ידעתי שאת משקרת? ירון הוא הבן שלי ושל מישל, ואין לי ולא יהיה לי בן ממך. לעולם." אמר שאול. "אתה יודע מה בא לי לעשות שאול?" שאלה בתיה. "מה בא לך לעשות חתיכת נחש?" "בא לי לספר לליה שאתה לא באה שלה. שהיא בסך הכל תוצאה של סטוץ של האמא היקרה שלה שבגדה בך....נכון שזה יהיה נחמד לראות את התגובה של ליה?" שאול היה המום... "אה- את- את שטן! את פשוט אישה שטן!" אמר שאול. "אולי", אמרה בתיה, "אבל לפחות הרסתי לך את החיים". "לא הרסת לי שום חיים! ליה לא תדע מזה לעולם!" אמר שאול. "אתה בטוח?" אמרה בתיה, "תסתכל מאחוריך...". ליה עמדה בדלת בעיניים מלאות דמעות...

aieeoh

New member
לא נראה לי שצריך להכניס

ספויילרים לתוך הסיפורים האלו....צריך שזה יהיה לא אמיתי..משהו מהדמיון שלך... ומה שאתה הכנסת שזה קצת מהדמיון של זה שהיה לפניך(סורי שכחתי את השם) וכל מיני ספויילרים

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifצודקת

בכלל לא שמתי לב לזה... פשוט לי הסוף ברור ולפעמים אני שוכח שיש כאלה שלא יודעים... סורי

עידופש

New member
המשך-פרק שלישי

זה נכון ליה קילפה באותו רגע בצל...אבל זה לא הפואנטה, ליה הדומעת אשר שמעה את שיחתם של אביה ובתיה ונדהמה לגלות ששאול אינו אביה כלל. מתוך ייאוש היא רצה היישר למשרד הפנים והרישוי ושינתה את פרטיה בתעודת הזהות ורשיון הנהיגה. אך רגע לפני שהגיעה למזכירה היא קלטה שאינה יודעת מה פרטיה האמיתיים ושוב פרצה בבכי, לפתע נשמע צלצול הפלפון שלה...

פרק רביעי:

"הלו?" היא אמרה בקול חנוק דמעות, "מי זה?" "שלום! אני רוצה להזמין 3 קילו עגבניות, 2 קילו שוק טלה ו..." "זה טעות!" והיא ניתקה את הפלאפון שלה בעצבנות (עד שמישהו מתקשר לפלאפון שלה זה טעות!)! בנתיים בתאטרון כל השחקנים עצבניים, כי ליה הבמאית היקרה שוב לא הגיעה לחזרות!! "איזו מין הפקה זו בכלל? הבמאית לא כאן!" קיטרה יעל לפתע נכנס אודי "יש לי בשורה קשה וכואבת לספר לכם, אני מציע שתשבו כי זה עלול להכניס אתכם להלם..."

עידופש

New member
פרק חמישי

כולם נדהמו לשמוע את החדשות , במיוחד יעל שעד כה ניסתה לפתות את אודי היקר. אבל יותר במיוחד מי שהופתע לגלות היה קובי גבע שעד עכשיו האמין שאביו הוא איש העולם העליון. קובי פרץ בצעקות היסטריות :אם אתה בת אז מי אבא שלי ומכאן נולדת סידרת בת חדשה.ששמה שמור במערכת. באותה הזדמנות בין קולות הבכי והצעקות ארז חסון יצא מחדר החזרות עם שקית ביד.....

פרק חמישי../images/Emo63.gif

"זהו זה חשב ארז לעצמו,הם חשבו שהם יצליחו עליי שישכחו מזה,אני הולך להרות מזה לאודי ונירה ולפוצץ להם את כל התוכניות שלהם!הם חשבו בכלל להביא אותי לעולם לפני לפני 26 שנה ללא ידיעתו של של שאול ואז למסור אותי לאימוץ למשפחת חסון. ארז הוציא את המטען נפץ מהשקית,כיוון את השעון ו.... ארז לא!!!!!!!!! הוא שמע לפתע...

פרק שביעי... ../images/Emo13.gif

מולו עמד ירון המיואש!! "בבקשה ארז, לפני שאתה מפוצץ את התאטרון חשוב על מה שאני הולך להגיד לך" "אוקיי" ענה ארז "ארז שלי - אני מאוהב בך!! אל תפוצץ את התאטרון!! אני רוצה שאהבתינו תתממש ותפרח!" "איכס מה זה צריך להיות?" אמר קובי "יאאא זה כזה כאילו מרגש!!" אמרה יעל "הו רומיאו שלי" המשיך ארז "אני מאוהב בך מהיום הראשון שנפגשנו בצבא, והייתי מאוד רוצה להיות איתך לעולמי עולמים!! אבל אתה חייב קודם כל להבטיח לי משהו..."

פרק שמיני...

שלא תעזוב אותי אף פעם!!! עם תעזוב אותי אני נשבע לך שאני אנקום בך אבל קודם בוא נעשה את זה!!! אבל... אמר ירון!!!

למעלה