סיפור מרגש

gadoso

New member
סיפור מרגש

אני חוזר עכשיו מהבית של אחותי הגדולה. ויש לה בריטניקה החדשה לנוער(בישנה חפשתי ולא היה) וסתם חיפשתי ב-פ' פוליקר..... כמובן שהיה שמה אולי עשירית ממה שרינה יודעת אבל בהחלט היה מתצומצת ומכבד... ואח"כ הלכתי לזמר השני בגדולה שלו בישראל(לפחות ככה הרוב חושבים אני בכלל לא תופס ממנו) שלמה ארצי נכנסתי לארץ ולא היה יאסו יהודה,אתה אחד הזמרים היחידים שאני מכיר אם לא היחיד שכותבים עליו אפילו באינציקלופדיה!:) לא התרגשתם?:)

willo1

New member
חחחחחח

איזה מגניב! וואי ענקץ חח זה באמת מרגש. אם כבר חושבים על זה. בזמן האחרון קראתי כמה ספרים ויודה הוזכר שם כמה פעמים אני אביא את הציטוטים עוד מעט

willo1

New member
אגב

זה הכי כיף לקרוא פתאום על יודה בספר שבכלל לא מצפים לראות שם את השם שלו שם

gadoso

New member
שירןןןןן

יש לי ידידה היא כמו אחות,כל הזמן צוחקת על פוליקר וזה... בעודנו צופים בטלוויזיה,היה את הקליפ שרשמת עליו באחת ההודעות הראשונות שיהודה שר בתוך כלא כזה את "התחלה חדשה" ואז היא לא ידעה שזה פוליקר ואז היא אומרת לי:"אם השיר הזה לפני פוליקר היה של דוגמן" יאללה פוליקר יחתיך!:) יש לי הרבה ספורים עליו לאחרונה!:)

willo1

New member
../images/Emo6.gif

בטח הייתה לך הזדמנות לרדת עליה בחזרה
אגב שי, יום שלישי
*פחד* באיזה בסיס היית?

gadoso

New member
ג'וערה

ומה יום שלישי?!?! גם את נוטשת אותי?!:( מלא ידידות שלי וחברים שלי מכל התנועות נוער יוצאים לטיולים בדיוק ביום שלישי שזה היומהולדת שלי:(

willo1

New member
נכוןןן

יש לך יומולדת! אפילו כתבתי לי בתזכורות בפלאפון! כם , כשחושבים על זה, גם חברים שלי יוצאים השבוע להמון מקומות.. העאא איזה פחד. אני אהיה על מדים! *התרגשות*

willo1

New member
גם אני!

ארבעה בתים וגעגוע (שלא לדבר על הספר של דוד גרוסמן שיודה מוזכר שם כל חצי שניה בערך) "וככה נסענו לנו ארבעתנו, הכנרת מצד ימין,כל מיני קיבוצים מצד שמאל ומוסיקה יוונית באמצע, אני אלקו, סתם ילד יווני ואלכסנדר, זה בטח לא אני, משה שר עם פוליקר..." " אחרי השיר האחרון, גרסת רגאי וזרה ביותר ל'חופשי זה לגמרי לבד' של בנזין" וגם המנהל אצלנוהיה בעיתון כי הוא גילה איזה קבר נשכח של סבא רבא שלו בפולין או משהו כזה אז בכתבה הוא אמר :" אני הייתי בן הדור השני הקלאסי, לא ידעתי את זה. רק כשפוליקר וגלעד הוציאו את דיסק השירים 'אפר ואבק', הבנתי שאני עונה על ההגדרה הזאת, גם אני גדלתי על מיתוס 'ילד טוב משאיר צלחת ריקה'" ויש אפילו עוד משהו מהספר "הגר" של יוכי ברנדס אבל אני לא זוכרת בע"פ מה היא אמרה שם

פוליקר

New member
נכון

ואם את זוכרת, כתבתי על זה (ארבעה בתים וגעגוע) מ-ז-מ-ן, כשעוד קראתי אותו :) אבל בשאר הספרים אנ'לא יודע... מה שכן, גדוסו הביא לנו אחלה סיפור תודי :)

willo1

New member
אהא, היה משהו כזה

לא שאני ממש זוכרת *סניליות אתה יודע* אבל אכן כתבת
והרי לך עוד ציטטה נחמדת "הגר/יוכי ברנדס" .."הרדיו השמיע שירי תועבה בעברית (פחחחח
), כמו השירים שהייתי שומעת בהם בימים ההם, כשהסתרתי מתחת לתלתליי אוזניות קטנות והאזנתי שעות לרשת ג' ולגלי צה"ל ולא התביישתי לזמזמם את שלמה ארצי ואת יהודה פוליקר" נכון מגניב?! ויש עוד משהו- בספר "זה לא שאני לא אוהבת" של אורית הראל "יום שישי את יודעת, משמיע הרדיו.."
וואי הוא מוזכר מלאא בספרים זה מדהים!

פוליקר

New member
איזה מגניב :)

עכשיו יהיה לי במה להתגרות בחבר שלי שהוא מעריץ של שלמה

למעלה