סיפור מרגש

הגאונה

New member
סיפור מרגש

אני אקדים ואומר שאני מהמחנה הכחול - אני חושבת שההתנתקות נכונה למדינה. אתמול צפיתי בשידורי החדשות וליבי יצא אל התושבים. התמונות כל כך ריגשו אותי שהתחלתי לבכות... לידי שכבה כלבתי האהובה "בל". בל שמה
שאמא שלה בוכה אז היא ניגשה אלי וליקקה אותי באהבה... אין כמו כלבים - אני ממליצה לכולנו!!! אבהב ללא גבולות!!!

הגאונה

New member
ואם כבר מדברים על ההתנתקות אז...

אני חושבת שאם כבר נעשו אתמול פשעים אז הם נעשו אך ורק מהצד הכתום! 1. השימוש בילדים היה מ-ז-ע-ז-ע !!! רשויות הרווחה צריכות לשקול לקחת מההורים הללו את הילדים. הצלקות ישארו לנצח! 2. זילות השואה - עם כל הכבוד למעמד (ויש כבוד) אין שום מקום להשוואה. סבתא שלי ישבה בתאי הגזים באושוויץ לא על מנת שכמה פנטים יעשו שימוש ציני בסבל שלה. 3. כל השב"חניקים - צריכים לשבת בכלא ולשלם פיצויים למדינה! אני לא אומר שאין מקום למאבק - יש ואני חושבת שהתושבים לא צריכים לצאת בלי שום אקט של מחאה... מוציאים אותם מביתם והמחאה לגיטימית. אבל חוק זה חוק. הכניסה לרצועת עזה היתה אסורה וכל הנוער הזה שיזכור את הקיץ הזה כ"קייטנת גוש קטיף" עלה למשלם המיסים הון שלא לדבר על הגידופים שהופנו לחיילים ולשוטרים!

אולי לבך "יוצא אל התושבים

אבל רואים שאת לא מבינה אותם בכלל, אפילו לא פסיק. שימוש בילדים?! מה ז"א שימוש? אני לא מבינה בכלל מה שאת אומרת. מי שמתאכזר לילדים ומשאיר להם צלקות זה האנשים שמוציאים אותם מהבית. שמגרשים אותם מהמקום שהכי טוב לילדים לגדול בו. מקום שבו כל רגע מהילדות שלהם ספוג באידיאלים וערכים, ולא רק דיבורים. מקום עם קהילה חזקה, מגובשת, מאמינה, עם משפחות גדולות ומאוחדות שמעניקות לילדים שלהם חום וביטחון כמו שאף ילד בת"א לא יקבל. הלוואי שהייתי זוכה לגדול במקום כזה. זה על הילדים ה"מסכנים". מעכשיו הם באמת מסכנים. איפה הם יגדלו? איפה הם יפרחו? לא ברור. ולנושא השואה - אני יודעת שזה צורם. גם לי. אבל את חייבת להבין: הם לא עושים שימוש ציני בשואה. הם לא מנסים לעורר פרובוקציות. אלה אנשים, שאם עוד לא הבנת, מגרשים אותם מהבית! במצב כזה, מה לעשות, עולים רגשות ועולים דימויים. הם בנים ונכדים לניצולי שואה בדיוק כמוך, ויש שם אפילו כאלה שהם ניצולי שואה בעצמם. איך את יכולה לומר לאדם שחווה שוב את הגירוש והחורבן, על מה מותר ואסור לו לחשוב?? אולי את זאת שצריכה לחשוב קצת. אם מה שעושים להם מצליח להזכיר להם את השואה, אולי באמת מתרחש שם פשע נורא. אולי זה באמת מזעזע כמו שזה נשמע?? ובקשר לשב"חים, לנוער הנפלא והנדיר - שבמקום לבלות בחופש הגדול, בחר להיות בלב המאבק, להגיע בכל דרך אפשרית, לתת יד, יום ולילה... אם כל הנוער במדינה היה כזה, המדינה הייתה נראית הרבה יותר טוב מאיך שהיא נראית עכשיו. ועכשיו היא נראית רע מאוד. גידופים אני לא שמעתי, מה שאני ראיתי היה חיבוקים ושיחות מלב אל לב. אבל כן, אני מניחה שגם היו מקרים אחרים. והיו ביצים. היו ויהיו מעשים מתוך יאוש, מתוך לב זועק ובוער, וכמו שאמרנו ונאמר - שוליים יש בכל חברה. השאלה היא במה בוחרים להתמקד.

noamjen

New member
תפסיקו להיות כאלה עיוורים!

הורה שיודע שהולך להיות מאבק שכזה כנגד הצבא ובוחר להשאיר את ילדיו כדי שיראו אותם "מגורשים" מבתיהם- הוא הורה פושע! שעושה שימוש ציני ונורא בילדיו. אתה פשוט צריך לפתוח את הטלוויזיה ולראות איך אבות ואמהות לוקחות את הילדים ומחריכות אותם לבכות! זה נורא! איזה הורה יכריח את הילד שלו לבכות?! והורה שלא ידע שזה מה שהולך לקרות הוא עוד יותר נורא כי הוא לא מחובר למציאות. יש משפחות שאמרו שהם לא רוצים להתפנות אבל הם יודעים שאין ברירה והם לא רוצים לחשוף את הילדים שלהם למציאות הזאת. אלה הורים נבונים, אלה הורים שבאמת אכפת להם מהילדים! ובתור בת קיבוץ, מישהי שאמורה לבוא מהרקע הכי אידיאולוגי אני יכולה להגיד לך שאין שום קשר בין המקום בו אתה גר לבין האידיאולוגיה שיחדירו בך. יש פה בקיבוץ אנשים שלא אכפת להם מה קורה בבית ליד, ופגשתי אנשים מצפון ת"א שע"פ הסטיגמה אמורים להיות תקועים כל הזמן בפאלפונים ובטיסות לחו"ל ובשופינג שהיו האנשים הכי מדהימים והכי נאמנים ואוהבי אדם שאי פעם פגשתי. האנשים האלו שמשתמשים בשואה לא עושים זאת מתוך כאב, הם עושים זאת בדרך קרה מחושבת ומתוכננת על מנת ליצור פרובוקציות! ובקשר למסתנחבלים. תגיד מה שתגיד אליהם- הם עוברים על החוק! במדינה דמוקרטית יש עיקרון אחד שאסור בשום פנים ואופן להפר אותו וזה ששלטון החוק הוא מעל הכל! ואין מישהו שמותר לו לעבור על החוק, ואין שום הצדקה לעברה על החוק ללא עונש. וכרגע בנווה דקלים יש אולי שלושים משפחות ואולי 1000 מסתנחלבים שמלהיבים, שלא נתנו למשפחות שרצו לצאת ולא לחסוף את ילדיהם לטראומה לעשות זאת. הפינוי היה עובר בצורה הרבה יותר טובה לשני הצדדים עם המסתנחבלים לא היו שם.

את היית שם?! את מכירה אותם?!

אם לא, אל תתחילי בכלל לדבר איתי. אין לך זכות לדבר עליהם ככה. את שופטת לפי מה שהתשקורת ושרון מוכרים לך. זאת זכותך, אבל אני לא מסוגלת לענות על כאלה שטויות.

noamjen

New member
תפקחי את העיניים!

אתם כולכם אכולי סיסמאות ופאנטיות דתית! סתם במקרה הילדים יצאו מהבית אחד אחד אחרי שהגיע התקשורת ולא קודם הם יצאו ואח"כ הגיע התקשורת ששמה על האירוע? לא, הם חיכו עד שיגיעו המצלמות! זה שימוש ציני ומחושב. שלא לדבר על זה שהם היו צריכים להדפיס את המגיני-דוד, ולדבר עם הילדים מראש שיצאו עם הידיים למעלה, ולגרום להם לבכות...

למעלה