סיפור מצחיק קשור לרן

סיפור מצחיק קשור לרן

יש לי חברה פסיכית. אני חולה עליה, היא מצחיקה ונהדרת אבל...לא מאוזנת נפשית. אתמול נודע לי ש ב' (השם שמור במערכת) יצאה בתחילת השבוע לחפש דירה באיזור יוקרתי בת"א עבור הבוס שלה (היא עוסקת בנדל"ן). המסכנה שכחה את הארנק במכונית יחד עם המים שלה והסתובבה בחום ובלחות הישראלית עד כדי יציאה מהאיזון הנפשי המועט שיש לה ביום. במקום ללכת לאוטו ולקחת את הארנק והמים היא החלה לעצור אנשים באמצע הרחוב ולשאול אם הם מוכרים את הדירה שלהם . בשלב מסויים יוצא בחור ממכונית והיא נעמדת מולו וכך התנהלה השיחה : ב':שלום, אתה מוכר את הדירה שלך ? איש: מה??????? ב': אני מחפשת דירה, אתה מוכר את הדירה שלך ? איש:את יודעת איפה את נמצאת ? ב': כן, אני יודעת, אני יודעת שיקר פה, אבל אני צריכה דירה, איפה אתה גר ? איש מצביע על בניין גבוה : בקומה X בצד שמאל ב': נו! ואתה מוכר ? איש: לא, אני לא מוכר בשלב מסויים תוך כדי דיבור הם הגיעו לדבר על האוטו של ב' שקיבלה מהעבודה מיני קופר חדשה ונוצצת. ב': אני שונאת את העבודה שלי איש: את שונאת עבודה שנותנת לך מיני קופר? ב': אני שונאת את העבודה שלי! אני שונאת את האוטו הזה ! אני לא מסתדרת איתו! ואתה לא מוכר את הדירה שלך אז אתה לא עוזר לי! אני הולכת!!!! שלום!!!! תוך כדי הליכה לאוטו ב' מנסה להבין למה היא צעקה על האיש שהיה כל כך נחמד אליה ומנסה להיזכר האם הוא למד איתה או היה איתה בצבא כי הוא מוכר לה... תוך כדי התנעה של הרכב היא קולטת שברגע זה היא צעקה על רן דנקר

Meytar 888

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

טוווווווווווווווווווב זה היה מוזר
חחח אבל מצחיק... כיף לחברה שלך! זאת אומרת ל...ב'

מורוש9

New member
חעחעחע!! ../images/Emo6.gif

זה סיפור אמיתיי??? יואוו.. איזה כיף להה!! איך אפשר לא לזהות את החתיך המושלם הזה?? איך?? חח.. סתם...

למעלה