פרשנות אחת ופרשנות אחרת - זהב (ומתכות בכלל) משמשות לקרקוע... mai (חוכמולוג...)
M .m New member 27/11/04 #22 פרשנות אחת ופרשנות אחרת - זהב (ומתכות בכלל) משמשות לקרקוע... mai (חוכמולוג...)
D Diableror New member 27/11/04 #23 ופרשנות שלישית ירוק הוא צבע חומריות כי זה צבע הדשא ניסיתי להראות שאפשר לגשת לכל צבע מהבט שונה,זה הכל. ואת,מי נתן לך זכות דיבור רוצה להמשיך להגיב בפורום כנסי למסנג'ר|! Diableror
ופרשנות שלישית ירוק הוא צבע חומריות כי זה צבע הדשא ניסיתי להראות שאפשר לגשת לכל צבע מהבט שונה,זה הכל. ואת,מי נתן לך זכות דיבור רוצה להמשיך להגיב בפורום כנסי למסנג'ר|! Diableror
M .m New member 27/11/04 #24 ודאי שיש המון פרשנויות הפריק נתן את שלו, ואני נתתי את שלי. מה שלך? |מי צריך לתת לי? אני לוקחת לבד | mai
ודאי שיש המון פרשנויות הפריק נתן את שלו, ואני נתתי את שלי. מה שלך? |מי צריך לתת לי? אני לוקחת לבד | mai
D Diableror New member 2/12/04 #26 וופס.. לא שמתי לב. בכל מקרה-חומריות מתקשר לי לצבא חום בעיקר. למה זה די ברור.. לפרנסה לא הייתי נותן את הצבע הסגול,אלא משלב בין ירוק לחום. Diableror
וופס.. לא שמתי לב. בכל מקרה-חומריות מתקשר לי לצבא חום בעיקר. למה זה די ברור.. לפרנסה לא הייתי נותן את הצבע הסגול,אלא משלב בין ירוק לחום. Diableror