סיפור מפחיד....-#אמיתי#

סיפור מפחיד....-#אמיתי#

כל יום רביעי אני נוסעת לעיר שדרות המופגזת להעביר פעולה של הנוער העובד והלומד. כרגיל-הגיעו 0 (לא..לא התבלבלתי..אפס!)חניכים,וישבנו אני וחבריי להדרכה על הדשא מול הבניין. פתאום אנחנו שומעים משהו מוזר! מין משהו שמתגלגלת בשיא המהירות באויר,מתעופף לו.. ואז-אבא שלי מתקשר,הסתכלתי לתומי למעלה,ואני רואה צינור עבה מתעופף לו באויר,ואז-שומעים בום. חברה שלי טענה-קאסאם! דיברתי עם אבא שלי עוד כמה שניות ואמרתי-ביי! לאחר כמה דקות אבא שלי מתקשר אלי-נועה,נפל קאסאם בשדרות,שמעת?!?!? ואז הלכתי לאוטובוס,וברך חבר שלי שמה לב לקבוצת אנשים,עומדים במעגל,עם הרבה מאוד מכוניות משטרה ליד. נפל קאסאם על בית -20 מטר מאיתנו! וד"א-יום שלישי היו שני מחבלים חיים 30 מטר מהבית שלי...!!! !כמה כיף! אבל חיים.....תודו שלא כל יום קורה דבר כזה ...ועוד כל כך קרוב...SPOOKY....(איך שלא כותבים את זה..)

ZVI Z

New member
אז הייתי יותר קרוב למות..היה חוויה

הייתי קרוב מאווד למחבלים כמה פעמים.כשלמדתי בק.4 באיזה 12 וחצי בלילה התכוננו לבגרות כשפתאום אנחנו שומעים בומים ענקיים(יש שם כל לילה יריות אבל זה היה קרוווב)ואז יריות.הבנו מיד שיש מחבלים קרובים (זה קטע טוב לראות מי נכנס לפאניקה..יש כאלה שצוחקים וכאלה שבוכים ועוד..)טוב אני מציץ מהחלון ורואה עשרות חיילים בריצה,אמבולנסים. בסוף התברר שהמחבלים היו טיפשים ובמקום לעבור את הגדר(בקלות)הם זרקו רימונים לעבר הפנימיות ואיכשהו זה נגמר רק עם פצועי הלם ומחבל הרוג ו-1 שברח וזה לא הפעם היחידה שהייתי קרוב אבל מספיק לעכשיו לשאלתך..קאסם אני לא בטוח בדיוק אבל בטוח בערך שזה מיני טיל שהם יכולים להכין עשרות ממנו בזמן קצר עם צינורים וחומרי נפץ,זה פחות גרוע מהסקאדים שהיו על ק.8 אבל לדעתי ימותו אנשים מזה וזה שאלה של זמן(ואפחד לא שם זין)

@הקאסאם@

פירושו צינור,שחור,עבה,וכואב, לא חושבת שיש חומר נפץ,כי ...ה פשוט לא דבר שמתפוצץ-אלא נופל. כשהוא נופל מטר לידך-אתה נפגע,אם זה נופל רחוק,איזה 6 מטר-זה לא פוגע... רק נזק סביבתי... וזה נפל על בית. כבר 3 פעמים זה נפל בשוק . זה בכל זאת מסוכן. נפל גם בבית ספר שלי פעמיים...והמטורפים לא פינו אותנו! זה יכול לנחות על כיתה ואז זה יהיה-אווץ'... חבל!

Rain Star

New member
סקאדים?! קרית 8??? על מה אתה מדבר?!

מעולם לא נפל סקאד בקרית שמונה סו קאט דה בולשיט

ZVI Z

New member
תבלבלתי..איך קראו לדברים האלה

של החיזבאלה?היה להם גם סוג של טילים שהם ירו על קרית 8 וזה כן היה מאוד מסוכן

אכן מפחיד..

זה מזכיר לי בדיחה אבל לא נאה לספר אותה בפורום שכזה

למעלה