סיפור מעצבן שהיה .....

איתן כ.

New member
מס` פתרונות אפשריים

1.להסיק מסקנות -לגבי סוזוקי (והונדה גם). עשיתי פעם השוואה לגבי חלקי פלסטיק לאופנועי שטח ויצא שסוזוקי והונדה הכי יקרים, ימהה (ביבואן הקודם) ו KTM הכי זולים. 2. חוץ מלהביא לבד (תנסה להשיג ספר רכב) תנסה שייצרו לך לבד. טוב, תגידו לי שזה צריך להיות מטיטניום תעופתי שנבדק ע``י נאס``א ונקדח ושוייף לעובי של נייר פרגמנט - אבל תנסה בכל זאת אצל זיקו ברח` חזנוביץ` בת``א. 3. לא להרכיב על האופנוע - עם ONE SEAT הוא גם יותר יפה.

דברים משתנים....

עם השנים....בין הדגמים והיבואנים.... וסוגי האופנוע.... בואו נעזוב לרגע את עלויות שעות העבודה..... חלקי חילוף (ולאו דוקא ה``סדירים``) בסופו של דבר עולים אותו דבר בין האופנועים היפניים.... יש חברות שהפלסטיקה זולה במיוחד....ויש כאלה שמערכ` החשמל יקרה במיוחד, או חלקי המנוע זולים והתחתון יקרים.... יש כאלה שבולמים עולים אצלהם הון והבלמים זולים.... בקיצור...צריך להסתכל על כלל החלקים בגדול...ולא להיות פרטניים לגבי סוג אחד בדגם אחד ולהסיק מסקנה לגבי היבואנים... מניסיון אישי, מבחינת רמת שרות, ולאו דוקא תמחור... היבואן המוביל בתחומו בנוגע לחלקי חילוף, מחינתי הוא... מטרו !!! :) השדון...מרוצה שימאהה הגיעו לבית טוב יותר... :)

mitke

New member
שדון, האם נכונה השמועה הזדונית

שמטרו לא מספקים שירות לFZR בטוענה שהוא.... ישן מדי?

לא בדיוק !!!

העניין הוא שמטרו לא חייבים להחזיק מלאי של חלקים לאופנועים הללו...כמו שכל יבואן אחר לא חייב להחזיק מלאי לאופנוע שגילו מעל 7 שנים. אבל...הם כן מספקים, ע``פ הזמנת חלקים מראש, את חלקי החילוף ומשתדלים להחזיק במלאי חלקים ``שכיחים``.... אם כי יכול מאד להיות מצב שבו מחכים לחלק הרבה זמן עד שיגיע. ...ראה מקרה ``פאוזי והקלאץ```.... :) השדון...למרות הכל...מבסוט ממטרו... :)

DR EVIL

New member
ידוע ולגבי ה one seat

תנסה להגיד את זה לחברה שלי ....

Miss Mor

New member
אולי..

אפשר לקחת מאופנוע אחר ולהתאים את זה לאופנוע שלך? פעם עשו לי דבר כזה באופנוע שהיה לי אחרי שהוא נשבר וזה החזיק מצויין וגם נראה טוב והכי חשוב - זול!

argos

New member
או לגשת למוסכים ולחפש חלקים משומשים

שיפורקו מאיזה אופנוע טוטל לוסט שיושב אצלם במחסן. ככה אני החלפתי שתי רגליות נוסע אחוריות שעלו לי רק 100 ש``ח כל אחת (למרות שזה לא אופנוע ספורט וגם לא יודע כמה היו עולות לי חדשות)

למעלה