סיפור מעצבן שהיה .....

DR EVIL

New member
סיפור מעצבן שהיה .....

ברשותי R600 ( לאלו שלא יודעים ) , באחרונה נאלצתי לקנות חלק לאופנוע. מדובר ברגלית נוסע אחורי צד ימין , כן כן חתיכת מתכת מסכנה שלא אמורה לעורר וויכוחים או עצבים. ובכן מחירה בארץ .... 1100 ש``ח .. כן זה אלף ש``ח לא יאמן חתיכת ברזל. אז כמו ילד גדול שלמדו אותו לחסוך ביררתי באירופה ובארה``ב והחלק נמכר ב 200 ש``ח ( ועוד מקבלים DVD מתנה ... או משהו דומה ). אז הדבר היחיד שהייתי צריך זה מספר קטלוגי של הדגם ושנה ,לא מסובך נכון ? לא נכון!!!, התקשרתי `` לעופר - אני ממש לא מקצועי-אבניר`` ונמסר לי ,שימו לב : לא נותנים מספר קטלוגי של חלקים וזה בכוונה כדי שלא נחסוך כסף למרות שיש הבדל של 600% ( והחוצפה זה שהם הסכימו שהחלק יקר ויש הבדל גדול בין המחירים). איזה חוסר מקצועיות ... ממש יוצא החשק לרכב על אופנוע שלהם ... הופ חזר החשק.

בקיצור....במקום...

לזיין את המוח.... תגיד איזה מק``ט של איזה חלק ב-ד-י-ו-ק את הצריך, אם צריך עדיין, וננסה לדאוג לך.... יא בכיין :) ואגב, קיבלת ת`טלפון של מייק שבוע ? :) השדון...בעינייני מיקרופיש.... :)

DR EVIL

New member
כן כן תודה על הטלפון , החלק הוא ...

רגלית נוסע אחורי, צד ימין לR600 מודל 98 .( כל התושבת) הבעיה היא שיש הבדל בין 2000 ל 98 ולכן אני צריך את המספר הספציפי..

אנסה לברר לך....

תשובות בקרוב... מעל למסך זה... אבל...בוא תבהיר לי שוב.... מדובר ברגלית עצמה או באוחז הרגלית....כי זה עדיין לא ברור. (או שניהם?) והאם אתה יודע אם מדובר באותה הרגלית של דגם ה-750 ? מאותו שנתון ??? האם משומש זו אופציה טובה בשבילך ? אם כל האמור לעיל לא עוזר.... אנסה להשיג את מק``ט סוזוקי לחלק. אגב...האם אני יכול להבין שכבודו החליק על צדו הימני ??? (אגזוז...רגלית...) :-() :) השדון..תוהה האם יש סיבה להיות מודאג.... :)

FZR600R

New member
אם בענייני בירורים עסקינן...

האם תוכל לברר לי ,לגבי מראה ימנית לבנה ל FZR600R 95` ?

את זה ....

כבר ניסיתי עוד אז.... ולא הצלחתי :-( מצטער... :-( בגלל זה אז הצעתי לך ``ללכת`` על מראות חילופיות !!! :) השדון... נוסע עם מראות של R750... :)

FZR600R

New member
הבעיה היא הצבע הלבן כמו שאתה יודע

אבל תודה בכל זאת. חוץ מזה שכרגע אני יותר בענייני קלאצ`...

Road_Runner

New member
ראיתי את אופנוע שלך אצל צביקה

היום,אומנם בלי קלאץ` אבל נראה טוב

DR EVIL

New member
תודה ובקשר לחלק ...

לא איכפת לי יד שנייה הבעיה היא שאני לא משיג ... אני לא יודע עם זה שיך ל R750 כי שוב צריך את המספר הקטלוגי. לא לא כבודו לא החליק אלא לכבודו אין רגלית כי הבעלים הקודמים איבד אותה ( נסע שנתיים לבד ). תודה בכול מקרה....

מר רשע !!!!!!!!!!!

השדון צריך לדעת אם מדובר בכל הרגלית עם החלק שאוחז אותה או רק הרגלית עצמה, כלומר המדרך עצמו ???? יאללה...לעסק.... :) השדון...מגשש באפילה...ועל הדרך מבין שמר FZR600R הסתדר עם הקלאץ` ! :)

DR EVIL

New member
זה כל התושבת ...

הרגלית עצמה + התושבת שמחברת את כל העסק לשלדה.... ( זה באורך שך 15 ס``מ) ורק צד ימין.

בודק ברגעים אלו.... ואגב....

האם שמעת על הוראת ה-RECALL הזו שהוציאה סוזוקי בארה``ב ??? כנס לקישור היא מדברת על אופנוע כשלך מאותו שנתון.... אולי כדאי להציץ בזה... ולבדוק את העגלה שלך... :) :) השדון...לא רוצה לנטוע פחד....אבל... :)

והנה הפרטים בשבילך.....

שים לב : רגלית אחרוית (למורכב) ימנית ל- GSX600RW (יען כי שנת 98) חדשה (אוחז כולל הרגלית עצמה) עולה 750 ש``ח לפני מע``מ בחברה !!! לא 1100 !!! הרגלית עצמה (ללא האוחז) עולה 146 ש``ח וכזו משומשת מחכה לך, אם תרצה בסטאר סייקל תמורת 70 ש``ח. (אבל זה לא עוזר לך, אני מבין, כי אתה צריך את החלק קומפלט) בכל מקרה... המק``ט של כל החלק עצמו הוא : suz 43600-33E00 (בסוף זה אפס אפס ולא האות ``או``, כך גם אחרי ה-6). יתכנו רווחים במקומות שונים...מה שיקשה עליך את החיפוש ברשת. מק``ט של הרגלית עצמה : suz 43611-33E00 מקווה שעזרתי... בהצלחה... :) השדון...חושב שלא צריך להרכיב...כך העולם יפה יותר... :)

קבל את זה כקובץ....

הנה זה....כקובץ HTML !!!! כלומר...תצטרך לשנות את הסיומת שלו ל-HTM כי הפורום לא מאשר האלעת קבצים מסוג אחר. אז...תעלה אותו...שמור אותו... שנה את הסיומת שלו ופתח אותו ! מדובר באיזה שהוא סדק.....ב.... תבדוק בעצמך :) ובדקת את המק``ט ??...אם הוא אותו המק``ט שאתה צריך ??? :) השדון...לא רוצה להבהיל...רק להזהיר... :)

DR EVIL

New member
מחר אני מברר בקשר לחלק....ובקשר

ל recall אז זה דגמי 99 בלבד.... תודה

למעלה