סיפור מעצבןןןןןןןןןןןןן!!!!!!

סיפור מעצבןןןןןןןןןןןןן!!!!!!

מיום שלישי אני עם חום וכאבים במתניים. רופאת המשפחה עשתה ב.שתן בסטיק ואיבחנה דימום אז היא החליטה לא לקחת סיכון ושלחה למיון כי אם יש הריון היא לא רוצה לפגוע בו. הלכתי למיון בבלינסון, בהתחלה לנשים שם שוב עשו ב.שתן וגם א.ס ואמרו שזה לא קשור אליהם וכפי הנראה דלקת בשתן אבל לפנות למיון הכללי. פניתי למיון הכללי, הגעתי לשם ב20:30 בערב ורק ב22 קיבלו אותי אחרי שבכיתי ואמא שלי צעקה עליהם שזה לא יתכן ששעתיים אנחנו פה ואף אחד לא מסתכל עלינו!!!!! שם איבחנו דלקת בשתן ושלחו לב.דם אחרי תמיהה איך בנשים לא עשו את זה והתשובה שלי שזה לא תפקידי לבקש מהם הם צריכים לדעת לבד. רק ב24:30 הגיעו התשובות שכנראה באמת יש דלקת וכבר עמדו לשחרר אותי אבל לפני כן שלחו אותי להתייעץ עם מיון נשים לגבי טיפול (זוכרות? הרי אולי אני בהריון), שם אחרי שהסתבכנו עד שמצאנו הרופא אמר שהוא במצב כזה בכלל לא היה משחרר אלא נותן אנטיביוטיקה ישירות לוריד ואחרי יומיים התברר שהוא צדק, למה? בהמשך. שוב, חזרנו למיון הכללי כשאני בכיסא גלגלים כי אמא שלי החליטה שאין סיכוי שאני שוב עושה הליכה כזאת, ושיחררו אותי אחרי ב.שתן לתרבית עם הוראות לשתיה מרובה, מוקסיפן ובקשה להתקשר ביום חמישי כדי לברר את תוצאות הבדיקה. חזרנו ב3 לפנות בוקר כשכבר תכף יום רביעי יום הבטא שנעשתה ביום חמישי כי פשוט הייתי סחוטה ובקושי קמתי בבוקר. ביום חמישי בבוקר קמתי ולא היה חום, הלכתי לבטא שאחר כך התבררה כשלילית וכשחזרתי הביתה התחילו שוב כאבים באיזור המותן וחום. התקשרתי לרופאה גם כדי לברר מה התוצאות וגם כדי להגיד לה שעדיין אני עם חום וכאבים והמוקסיפן אפילו לא מדגדג. היא אמרה להגיע, ובקשר להפניה השאירה לי מכתב למיון במחלקה שלה. התקשרתי לאמא שלי וגם לחמותי שלא רצתה מיד להגיע למיון ורק אחרי שהיא ראתה דימום כשעשיתי שתן היא מיד החליטה שהולכים ודי. הגענו לשם עם המכתב מהרופאה ושיחה מקדימה שלה עם הרופאה במיון ושם שוב אחרי בדיקות הוחלט לאשפז כי בספירה ראו דלקת שכבר מתחילה להגיע לכליה ומשפיעה על כל הגוף. אז הייתי מאושפזת עד היום בהתחלה עם אנטיביוטיקה בוריד ואחר כך בפה ועכשיו אני בבית עדיין מרגישה ככה ככה, עם בטא שלילית כמו שכתבתי, הוראות לשתיה מרובה ולא רוצה לחשוב מה הלאה רק להיות בריאה.

maytalita

New member
ממתינה - זה

יותר ממעצבן!!!! יקירה- תנוחי המון, תשתי הרבה מים ותתחזקי.... מצטערת בקשר לבטא

galim29

New member
../images/Emo201.gifממתינונת

מבאס לשמוע.. אבל הכי חשוב שתחלימי לפני הכל. מקווה שתעמדי על הרגליים מהר.

OOROO1

New member
רק בריאות../images/Emo13.gif

קצת מוכר לי לפני שנה בערך-כאבים בצד-הקרנה לגב-ודם בשתן-עם חום.שבוע-לא ממש עלו על זה-אבל קיבלתי אנטיביוטיקה-ונשלל בעיה בכליות(למרות שחשדו ביגלל הדם בשתן).-בסוף זה עבר.. תרגישי טוב
)

אנדי 22

New member
כול כך מצטערת לשמוע ממתינה ../images/Emo201.gif

כרגע מה שחשוב זה שתיהי בריאה ותנוחי וכאשר תבריאי בע"ה אנחנו פה בשבילך לסיבוב הבא שבע"ה שיהיה המנצח!!! מאחלת לך כול טוב אנדי.

יעל ../images/Emo201.gif

כל כך מצטערת לשמוע
בטח את מרגישה איום ונורא
מקוה שתתאוששי במהרה ושהדלקת תעבור. מצטערת כל כך לשמוע על הבטא
מקוה שתתחזקי ותסעי פעם נוספת, אחרונה בהחלט

ha1231

New member
כל כך מצטערת על השלילי, קוויתי לשמוע ממך

בשורות טובות. מאחלת לך החלמה מהירה, ורק בריאות. ושוב הצטערתי כל כך לשמוע

מישמש33

New member
תרגישי טוב, תשמרי על עצמך הכי חשוב

מצטערת לשמוע על השלילי חושבת עלייך ושולחת המוני

יעלי-כל כך מצטערת על הבטא אבל תראי שבסוף

תצליחי. תאזרי כוחות שוב ובסוף את תראי שתצליחי בסיבוב הבא. בטח יש לך עוד עוברים.אני מכירה טוב לצערי את התחושה המרה של האכזבה שלא מצליח. אבל תראי שיהיה טוב. בסוף מצליחים ואין מצב שלא.
תרגישי טוב נשמה. הכי חשוב הבריאות - היתר יגיע בהמשך. אמן ואמן!

ל י א ן 2

New member
אוי ממתינה ../images/Emo201.gif

עצובה לקרוא את מה שאת עוברת שולחת לך חיבוק ענק בריאות וכל טוב

יקרה שלי

מצטערת על השלילי כל כך קוויתי מקווה שאת בסדר מאחלת לך המון בריאות שולחת לך מיליוני חיבוקים

למעלה