סיפור מעניין וקצר

aviv_b

New member
סיפור מעניין וקצר

ראיתי שאני כותב די הרבה, האמת אולי זה בגלל הוותק הגדול שלי עם סוג המוסיקה הזאת. בכל אופן רציתי לספר לכם חוויה מעניינת. לפני כשנה החלטתי להחליף את הרמקולים הקדמיים שלי (יש לי מערכת קולנוע שאני די משקיע בה), היה תערוכת אודיו וקולנוע ביתי במרכז הקונגרסים. אבל אמרתי אני רוצה לבדוק את הרמקולים עם המוסיקה שאני אוהב ושאני מכיר כל צליל וצליל. כמובן בלי לחשוב פעמים הוצאתי את TEN של PEARL JAM והיד מיד לחצה על BLACK. שמעתי אותו בבית חמש פעמים בשביל לנסות לקלוט כל צליל. ואז הלכתי לתערוכה, מישהו לפני בדק את המערכת עם דיסק של בריטני, וביקשתי מהמוכר שינקה את הראש שלא ידבק לי על הדיסק שלי. תארו לכם בריטני נדבק לאדי, אני חושב שזו עילה למלחמה. בכל אופן שמנו את BLACK והרמנו את הווליום, נשבע לכם לא הצלחתי לעצור את ההתרגשות, לשמוע כמו בהשמעה פרטית ולתת לכולם לשמוע את יצירת המופת הזאת. בכל אופן, בסוף לא קניתי את הרמקולים האלו, קניתי אחרים. אבל החוויה הזאת, אני מבטיח לשתף אתכם בעוד כאלו. בכל אופן אם מישהו רוצה לדבר איתי בפרטי אני מאוד ישמח האיי סי קיו שלי הוא 9289600. אני תמיד שמח לדבר עם אנשים שיש להם טעם מוסיקלי משובח.

Jagger

New member
היה בזה הכל

קצת דמעות, קצת צחוק, קצת כעס וקצת שמחה

למעלה