סיפור מעניין ומשימה

ilanr

New member
סיפור מעניין ומשימה

טוב, היום הקדמתי לפגישה עם לקוח וניצלתי את הזמן לטיול ברחובות ת"א רבתי. נכנסתי לחנות עתיקות מאוד נחמדה והעברתי שם שעה. בחנות היו להפתעתי מלבד העתיקות ה"סטנדרטיות" גם דברים שקשורים לגנאולוגיה. היו שם אלבומי תמונות ישנים, מסמכים ואפילו כתובות וברכות לחתונה. אחת הברכות היותר מעניינות הייתה של חתונת מרים סלונים בת הרב יעקב יוסף שליטא האב"ד חברון עב"ל ישראל פסקר בלאא הר"ר משה שו"ב בוילנה. אני מקווה שהעתקתי נכונה את הכיתוב. לי באופן אישי זה לא אומר כלום אבל אני בטוח שלחלק מחברי הפורום (זאביק) יש מה להוסיף. בכל מקרה בעל החנות רצה על הברכה המקורית סכום מדהים של קרוב לאלף ש"ח. חשבתי לעצמי שאוליי אם נאתר את בני הזוג או יורשיהם הם יחפצו במסמך המרתק. חוץ מזה בגלל שכ"כ נהניתי לרבוץ בחנות רכשתי ב 10 שקלים תמונה מעניינת שאני מצרף. רכשתי אותה כי חשבתי שאוליי החתימה שווה משהו וגם כי 10 שקלים נראה לי סביר על שעת בילבול מח למוכר הנחמד... אז הנה התמונה ואני מחכה לשמוע על היחוס של משפ סלונים, המוכר הזכיר את החבר הכנסת בורג אבל לא היה בטוח.

Melitz

New member
רבקה בורג, אימו של אברום, היו"ר לשעבר, היא באמת רבקה למשפחת סלונים

א77

New member
חנות מרתקת?

אני מאמין שהוא עלה על זה במקרה. יש בת"א המון חנויות "מרתקות" כאלו. יש בבן יהודה בצד הקרוב לאלנבי מספר חנויות, וגם בבתים שם יש חנויות בקומות העליונות לדברים כאלו. יש באלנבי, פזורים פה ושם חנויות של שמונצעס מעניינים. גם אם ביקרת במקום לפני שנה, תמיד כדאי לבוא שוב. תמיד יש חדשות.

א77

New member
אני מתאר לעצמי שאני יודע

באיזו משפחה מדובר. אנסה לפנות לגורמים הקשורים. ואם יהיו תוצאות, נהיה בקשר

למעלה