סיפור מעיק-משהו

גלבועא

New member
סיפור מעיק-משהו

ביום רביעי קיבלתי שיחת טלפון. הדובר הציג את עצמו בשם XXX מהצבא, והודיע שהוא רוצה לדבר אתי בענין בני. התקף החרדה הנורא שעברתי בחצי הדקה עד שבררתי היטב שבני חי ובריא ושלם הוריד לי איזה עשר שנים מהחיים. אח"כ הסברתי לחייל המסכן והמבוהל כיצד עליו לפנות את הורים כדי לתאם ביקור.אצלנו כלל ברזל בעבודה, אם מתקשרים בענין כלשהו, לפתוח את השיחה כך: שלום, מדבר XXX מביה"ס, שום דבר לא קרה לבנכם/בתכם.. אני רק רוצה לברר משהו... איזה פחד

אני בטוח הייתי מתעלפת!!! פעם התקשרתי לאמא של

ילדה מהכיתה של הבכורה שלי ואמרתי " שלום, אני מדברת עם XXX? " היא ענתה "כן", אמרתי - "מדברת WWWW אמא של ZZZZ שלומדת בכיתה עם הבת שלך" האמא בצד השני נכנסה ללחץ ושאלה בקול מבוהל מאוד -" מה קרה? הכל בסדר עם הבת שלי?" ואז הבנתי שכנראה לא פתחתי טוב את השיחה וגרמתי לה להיבהל. שישובו בשלום!!!

מעיק משהו ?. מבהיל.

חוסר טקט וחשיבה. בחלק מהיחידות הבנים מוסרים בבית שיתקשרו המפקדים לתיאום אירוח. האם אותו בחור בקבע ? יש המלצה שלהורים יתקשרו מפקדים קצת יותר מבוגרים. לא מקנאה בך באותו רגע.

m i t a l y

New member
אוי, זה באמת מבהיל נורא ../images/Emo201.gif

גם אלי הגיעו לפני שנה כל מיני שיחות מביה"ס. ובאמת התגובה הראשונית היא: "מה קרה? האם קרה משהו לילדה". כנראה שאין כ"כ מודעות למורים, לגבי איך להגיד ובאיזו צורה/נימה...

כשבני היה חייל בסדיר, צלצלו פעם מהבסיס ובקשו

לדבר איתו. כשעניתי שהוא בבסיס אמרו לא, לא הגיע. כך בפירוש. נכנסתי לחרדה. מתח. משהו נורא. אחרי שעתיים מתקשרים שוב, הכל בסדר. הבחור כאן. הרס"ר "תפס" אותו לעבודות "גרפיקה" בכניסה והוא לא הספיק לשלשל את ה"פס"...

בת אל 7

New member
מפחיד,,פעם קניתי לרופא מתנה,,אחרי שלשה

חודשים הוא התקשר ב12.30 בלילה הלב שלי היה בתחתונים לבסוף אמר ,, התקשרתי להגיד תודה.

צבעולית

New member
אנחנו ידענו מראש שיתקשרו לתאם

אבל כמו שאמרה אמא לבוגרים ככה זה ביחידות קטנות והקשר עם היחידה הוא חם ביותר. אני יכולה להבין את ההרגשה שלך באותו רגע. ממש מפחיד. שיהיה לבן המשך שירות טוב ומהנה כמה שיותר.

גלבועא

New member
תראי, אעלה נושא כאוב, שאינני אוהב

ל"דסקס" אותו. אחי נפל ב- 1973. שנים הוריי קיבלו כל מיני ספרים ממשרד הביטחון, ובעשור האחרון הם התחילו לקבל ביקורים שנתיים של נציגי היחידה. [גולני] אני יכול לומר לך בוודאות מלאה, אף לא אחד מחברי אחי במלחמה הארורה ההיא בקשר עם הוריי או איתנו האחים. אם הביקור הזה של הסמל של הצאצא מסמן כיוון אחר, נוח לי. אם לאו מבחינתי זה בזבוז זמן.

זה, כנראה, ענין של גיל. כשספרתי על כך

בפגישה המשפחתית האחרונה הגיבו בני וחתני, שלהם ילדים צעירים, במשיכת כתף, ולא הבינו על מה כל המהומה. כנראה שדאגנות מתגברת ככל שהילדים גדלים וחשופים יותר לסכנות מבחוץ.

מיקאלה1

New member
גלבוע גם אני הייתי נבהלת, אני נבהלת מכל דבר

אפילו לא רוצה לספר ממה אני נבהלת כדי לא להבהל . גלבוע
עצוב מה שסיפרת.

למעלה