סיפור מסריח

סיפור מסריח

אני מוכרח להודות כי האישום החדש נגד קצב, מפי המתלוננת אלף, מסריח עד השמים. הכל הרי החל מתלונה של קצב על נסיון סחיטה של המתלוננת אלף נגדו. בינתיים במשך חודשים רבים , נחקרה הגברת הזו עשרות שעות. היא הודתה בבדיות ושקרים בעניין הסחיטה, אך התלוננה על מקרי אונס בשנים האחרונות, שעל פיהם הוגש כתב אישום. פתאום, מתלוננת הגברת הזו על מעשה אונס נוסף שאותו עשה כביכול הנשיא קצב לפני שנים רבות, שהיה שר התיירות. ובכן שימו לב, הגברת הזו עבדה תחת קצב)NO PUN INTENDED( במשרד התיירות לפני שנים רבות, בסדר. הוא אנס אותה, נגיד שזה נכון, היא לא התלוננה - גם על כאלה דברים שמענו. ןמה קרה אחר כך? שנים אחר כך, נבחר השר לנשיא, ןאז הלכה הנאנסת הזו, מרצונה החופשי, לעבוד תחתיו שנית????? ומה הסיפור הזה שהיא לא זכרה את האונס הראשון ונזכרה רק עכשיו? והסיפור המופץ בתקשורת כאילו היא "חששה להתלונן" - האם היא לא חששה להתלונן על מעשי האונס האחרונים ופתאום החליטה להתלונן על האינוסים הקדמוניים???? הסיפור הזה מסריח להפליא

חשבתי שנמאס לך

מה ההבדל בין זה לבין ההושעות על ההוא שאמרת שאתה כבר לא רוצה לשמוע עליו אני חושבת שרוב הציבור כבר איבד עניין, מהרגע שהוברר כי מר קצב "יצא מהמשחק" הפוליטי-ציבורי

אולי מספיק כבר?

יש אנשים שקוראים להם שופטים ותפקידם להחליט האם הגרסה הזו אמינה. יש איש אחד שקוראים לו מזוז ותפקידו להחליט האם הגרסה סבירה במידה מספקת כדי להביא אותה לפני אותם שופטים. יש אנשים שקוראים להם חוקרי משטרה ותפקידם לבחון את הגרסה ולבדוק את פרטיה עוד לפני שהיא מגיעה למזוז. ויש איש אחד, כותב בלתי נלאה בפורום תרבות עברית, שלקח על עצמו את תפקידם של כל אלה, ודש בנושא הנשיא קצב שוב ושוב כאילו לא הוא נזף לפני זמן קצר בכל מי שדש בנושא קרוב, הרשעתו של השר לשעבר חיימון. קצת סבלנות לא הרגה אף אחד. כמו שלא היה צריך לרוץ ולהרשיע את קצב לפני שדינו נגזר על ידי השופטים, כך גם אין להרשיע את א' בעלילות שווא לפני שאלה יבחנו.

וואו! את מסכימה גם עם כל המשפט

האחרון שלי, שלי? כמו שלא היה צריך לרוץ ולהרשיע את קצב לפני שדינו נגזר על ידי השופטים, כך גם אין להרשיע את א' בעלילות שווא לפני שאלה יבחנו.

תכתבי שלכאורה,ככל הנראה,קרוב לודאי

שהוא ביצע מעשים מיניים פלילים חמורים כי לא סביר שכל כך הרבה נשים קשרו קשר נגדו להעליל ובנוסף יש ראיות נסיבתיות שתומכות ומחזקות את החשדות, אבל בשם עקרונות שנשמור עליהם בלי קשר למקרה הספיציפי, נמתין להליך מסודר בו בימ"ש ישמע את כל העדויות וגם תנתן לקצב הזכות להשמיע כל מה שיש לו להגיד ואז שופטים אוביקטיביים יחליטו האם מעל לספק סביר הוא ביצע את המעשים ואם לא וגם יפרטו וינמקו במאות עמודים את פרטי הפרטים של הראיות והעדויות ואז נהיה שקטים שגם עברין מין נענש, אם יורשע, וגם שמרנו על החברה, התרבות והמדינה שלנו מפני צייד מכשפות ומעשי לינץ ע"י אלימות מילולית שמונעת ע"י רגשות חזקים ( מובנים) לנושא מסוים, שמונעים שמירה לא אימפולסיבית על נורמות בסיסיות של אדם הוא חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת, והפרשה הזאת הרי לא מטוייחת. והסכנה של לינץ במי שבאותו רגע הוא הקורבן התורן של מחול השדים התקשורתי כי הוא נמצא באותו רגע בעמדת חולשה מדאיגה אותי בה במידה שהמצאותם של עברייני מין שלא נתפסו בעמדות בכירות ( וגם בעמדות לא בכירות) מדאיגה אותי.

למעלה