סיפור ממש עצוב

looloop2

New member
סיפור ממש עצוב

אני מתה על אופנה ודוגמנות וכל העולם הזה. קיצור ראיתי את העונה הראשונה של הטופ מודל הבאה, כולי נהנית וזה. לקראת אמצע העונה נכנסתי לפורום וקראתי הודעאה שהופיעה בה המנצחת מבלי להזהיר על כך. ממש התבאסתי אבל לפחות נותר לי לחכות לעונה הבאה. בכל אופן עונה שנייה אני בכוונה לא נכנסתי לפורום כדי לא להרוס לעצמי וזה, ממש שני פרקים לקראת סוף העונה רציתי לברר משהו בקשר לאחת המתמודדות אז נכנסתי לקישור לאתר על המתומודדות שם ראיתי מי הזוכה של העונה השנייה. קיצור אני יושבת לי לרואת ערות אי ופתאום אומרים "ועכשיו קבלו את הזוכה של הטופ מודל הבאה... איווה". הרסו לי את העונה עוד לפני שהתחילה! טוב בהמלך העונה השלישית אני יושבת שוב לראות ערוץ אי ושוב הראו מי הזוכה בעונה הרביעית, עוד לפני שהתחילה, ושבוע שעבר באותו ערוץ הראו לי מי הזוכה בעונה החמישית- עוד לפני שהעונה הרביעית התחילה! זה לא עצוב? קיצור איך אפשר להתלונן בפני ערוץ אי שיסננו או יזהירו אודות ספוילרים?

1. את צופה בתוכנית אמריקאית

שמדברים בה על טיירה באנקס/ טופ מודל.. אל תמשיכי לראות בעיקר ערוץ אי... זה לא סיפור כזה עצוב.. אני היחידה שלא צופה רק בגלל המתח אלא בגלל כל הצילומים וכל זה?

archer girl

New member
../images/Emo45.gif

אותי יותר מעניינים האתגרים, הצילומים... לא כל כ מי זוכה בסוף

Sahar 11

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת לראות את התכנית עצמה אין שום מתח בגלל זה לא מפריע לי לדעת מי הזוכה

purple rain2

New member
גם וגם

ברור שהייתי מעדיפה לא לדעת מי הזוכה, זה היה יותר מעניין, אבל מן הסתם אם רק היה מעניין אותי לדעת מי הזוכה לא הייתי רואה כל פרק
מה שכן, אני יכולה להגיד שנורא התבאסתי כשגיליתי על אווה ועל מי שתנצח בעונה הזו...
אח, מה שצריך להקריב כדי להיות מנהל בתפוז

YARDENIS11

New member
לדעתי ..

אל תראי E! זה מטומטם לא לצפות לזה שיגידו זה לא ערוץ של הארץ חוץ מזה לא נורא אני יודעת מי זכו בכל העונות כבר וזה לא משפיע חח

האמת שזה כן הערוץ הישראלי

הוא מלא בתוכניות אמריקאיות.. ברווור אבל לא משודר כמו באמריקה.. חוץ מהחדשות.. שזה באיחור של יום אז.. יש בו מלאאא ספוילרים למלא סדרות.

JULI4561

New member
אין מה לעשות.. בקשר לפורום

מהעונה ה3 התחלנו ממש להזהר עם העניין של הספוילרים והכול .. ובקשר לאי פשוט אל תראי וזהו :/

purple rain2

New member
מצטרפת לג'ולי

בקשר לערוץ אי- אפילו אם בארץ זו הפקה מקומית, הכתבות שם הן מהערוץ האמריקאי, ואין מנוס מספויילרים בקטע הזה... ובקשר לפורום- באמת שדר ואנוכי עושות כל שביכולתינו כדי למנוע ספויילרים, ואני חושבת שבאמת מאז העונה השלישית הם ירדו בצורה ניכרת. וגם עם לדעת את זהות הזוכה אפשר ליהנות מהעונה כולה

נצל"ש

אני חדשה היי לכולם אני יבקר פה קוראים לי הגר והפייבורטית שלי זאת נאימה ועוד מעט יש פרק יישש:):) שכולם יהנוו ביי לכם:)

למעלה