סיפור מי החיים

m i c h a l i

New member
אינני רואה משהו פסול בתגובה

כל אדם רשאי להביע כאן את דעתו ובלבד שישמור על שפה נאותה ותרבות דיון לכן ההערה לא במקומה.

m i c h a l i

New member
צר לי שאת חושבת כך ../images/Emo140.gif

אך אם כבר הצעת שיקבל תשובה במקום אחר (דבר שהוא לגיטימי לחלוטין) מן הראוי שתפני אותו למקום זה או אחר. הלא כן?

טאKילה

New member
מה לא לעיניין???

אולי תקראי טוב את הכתוב, הבנתך לוקה בחסר!!! ערב טוב.

tripelv

New member
סיפור מי החיים

היי.אני בן 25 ו אני נימצא במשך 1.5 חודש בדילמה קשה מאוד וברצוני לספר לכן את הסיפור ולשימוע תגובות שלכן. אני סטודנט לתואר 1 בהנדסה ב שנה 2.יש לי חברה במשך 5.5 שנים (בת 26 )אנחנו לא גרים ביחד אבל רצינו לעבור ב עוד כ חצי שנה. מצב משפחתי שלה לא אחי טוב כי היא לא בקשרים טובים עם אמא שלה וגם עם אחותה.היא גדלה במשפחה חד הורית וגם אני גדלתי במשפחה חד הורית.היא נכנסה לרעיון ו אחשב בחודש ה2 -שבוע 10.אני קיבלתי את ידעה לא ושימחה ו אני מתנגד לילד הזה אחשב, בגלל סיבות שמאוד חשוב לי לסיים את הלימודים שלי ולעמוד על רגליים טוב, לפני שיהיה לי ילד.גם המשפחה מתנגדת לילד אחשב.עם הילד נולד אני צריח לעבור לגור איתה וללכת לעבוד מסרה מלאה ולעזוב את הלימודים וגם לנתק את הקשר עם משפחה שלי כי הם ישנעו אותה כי יחשבו שהיא לא רוצה לעשות אפלה רק בגלל שהיא רוצה לקשור אותי.זה אומר גם לא חתונה נורמאלית ולא חיים נורמאלית של משפחה כבר מי ההתחלה.בקשתי שהיא תעבור גיור אבל היא דחתה את זה.בקשתי שהיא תעבור אפלה והיא מסרבת .אין לי ואין לה תמיכה של המשפחות וזאת אומרת שכל החלומות על חתונה ומשפחה בריא יתפוגגו מי להתחילה כי אני לא רוצה להיות עוד סתם בן אדם זה מעוד חשוב לי.דברתי איתה יום ולילה וגם רצתי להתארס בקיץ ואחרי שמצב כלכלי אתפשר ניתחתן כי אני עובד אחשב 2 עבודות וזה מספיק לשלם רק לי אל הלימודים וגם לה אין עבודה מסודרת. אנחנו במשבר גדול ו היא אומרת שהיא תגדל את הילד לבד אבל אני לא רוצה שהיה לה קשה אבל גם לא יכול לעבור את קו אדום שלי. זה הסיפור אל קצה המזלג ו אני מרגיש רע מאוד . תודה.

טאKילה

New member
שלום לך...

קראתי על קצה המזלג, חברות בת חמש וחצי שנים, ואתה מרגיש שאינך בשל לגדל ילד. האמת שהיתם אמורים לשמור, למנוע את ההריון אם הוא לא רצונכם ההדדי. חוצמיזה האחריות חלה על שניכם, הרי ידעת שאתה לא משפריץ מים, ודרך ההכחשה הזו יוולד תינוק. אתה צריך להבין שגוף האישה זה לא מכונה לטחינת בשר [גרידה], היא רוצה להשאיר את העובר... היא כן רוצה לגדל את פרי אהבתה, אז תן לה, ותהיה לה גם בזמן הזה, לא רק כשכייף לך לגהור מעליה ולהזיל ריר עינוגים. בהצלחה...

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

קראתי את סיפורך ברגשות מעורבים. אתם זוג לכל דבר כבר מעל לחמש שנים. לא מדובר כאן באנשים צעירים אלא באנשים בוגרים שאחראים על חייהם. אני מבינה את המצוקה עליה אתה מדבר בעיניין גידול הילד שעתיד לבוא והצורך שלך להתכונן לקראתו מבחינה כלכלית. אם גם לאחר שהסברת לזוגתך את כל הקשיים העומדים בפניכם עם בוא הילד היא עדיין עומדת בדעתה הרי שלא תוכל לעשות עוד הרבה. אם היא החליטה להביאו לעולם איתך או בלעדיך לדעתי היא תעמוד בדעתה. אתה יכול לנסות ולפנות לעו"ס איתה או לבד במקום מגוריכם ולנסות לשכנע אותה גם דרך גורם שלישי. אם בכל זאת היא תעמוד בדעתה הייה שם בשבילה ובשביל ילדך ככל שתוכל . ילד הוא המתנה הגדולה שאנו מקבלים מן החיים. בהצלחה ואשמח לשמוע על המשך התפתחות ההחלטה

למעלה