סיפור מטורף

yaeli26

New member
סיפור מטורף

שמעו סיפור - הכרתי בחור בעבודה, שעשה לי את זה. מאד נמשכתי אליו. רציתי אז לחזור לאקס שלי, הייתי עצובה בגגלו וידעתי שיזיזות כזו תשחרר אותי. בפגישה הראשונה שכבנו כמובן. בפגישה השנייה הוא הביא חבר (אורגיה ראשונה שלי ונהניתי מאד) והנה, הפלא ופלא הבחור (לא החבר) התאהב בי ואני בו עד מעל לשמיים. אנחנו זוג כבר 8 חודשים. לא מדברים על ה"אירוע" ההוא שקרה בהתחלת דרכנו, מדחיקים את הנושא. לפעמים נראה לי שמה שהחל כך סופו רע. מה אתם אומרים? יש לציין שאני וגם הוא מאד נאמנים ומרוצים מחיי המין. מעולם לא דברנו על צירוף אדם נוסף. האם לדעתכם הקשר שלנו יכול להצליח או שדפוק מיסודו? זה הרי לא סיפור היכרות וזוגיות הכי נורמלי...

../images/Emo6.gif סיפור זוגיות?

אין סטטוס קוו להגדרת זוגיות... יש אבני יסוד, אבל אין תבנית ברורה. אם נסתכל על ההגדרה שלך לזוגיות, אז כן... יש המון פוטנציאל בזוגיות שלך, מונוגמיות לא מהווה פונקציה אצלכם ואשרכם, זה יכול להוות פתרון לבעיות עתידיות... אז למה לא?! זה יופי של רטרו, מה שאת ובן זוגך עשיתם... שנות ה-60, אהבה חופשית, איידס זה שם של מבקר ממאדים, קנאה היא דמות מיתולוגית מהברית החדשה... ממש חבר מביא חבר, את בטח מסמר הערב במסיבות... ונהנית מזה... כמו שאמרתי, אשרך. אבל למה לא מדברים על האירוע? שניכם נהניתם מזה, לא?

מושונוב

New member
יש עתיד

בסך הכל, אם טוב לכם ביחד אז זהו זה. לא צריך מבחנים ובדיקות מיותרות, כי ככה זה בזוגיות, מה שעושה לנו טוב - הולך. בקשר לזה שאתם לא מדברים על מה שהיה, זה די מובן כי לפחות לגביו - אין לו צורך לדמיין אותך עם מישהו אחר(דבר שגברים לא אוהבים לחשוב עליו), הוא היה שם. באופן כללי, לא משנה איך היכרתם (אני היכרתי את אשתי גם בסיפור קצת מוזר - אבל די שונה משלכם), העיקר שעכשיו אתם יחד. בברכת כל המקים בית בישראל, מיקי.

yaeli26

New member
מה שקשה הוא ש..

מה שקשה בעניין הוא שאותו החבר שהצטרף אלינו אז בתחילת דרכנו ובטרם התאהבנו - אותו חבר מאד נהנה ממני אז (ומבחינתי הוא היה זיון די גרוע) הוא ממש התלהב ומדי פעם מנסה להעלות את זה בפנינו. שנינו לחלוטין מתעלמים. לפעמים הוא אומר לי שהוא נגע ממני שאני מתייחסת אליו כמו סתם חבר של בן זוגי ואז הוא אומר:"אחרי כל מה שעברנו, אני הרי מכיר אותך לעומק..." ומני אמירות לא נעימות. הוא היה מת לעוד התנסות כזו. לכן כל הזמן אני מרגישה שהסתבכתי ושלקשר הזה אין סיכוי להצליח ולהיות "עד הסוף" בכל מקרה אני כל כך אוהבת את החבר שליאולם לפעמים אני חושבת שאם הוא עשה אורגייה וסקס מזדמן איתי, אז ודאי העוא כזה תמיד, וייתכן שהוא פעם ייבגוד בי. מה דעתכם? אגב, הוא הבחור הכי"מצוייד" שהכרתי, יש לו פשוט כלי ענק וזה נותן לו המון בטחון עצמי. נוכחתי לדעת שגודל האיבר משפיע על הבטחון העצמי של הגבר(באופן כללי ולא רק לגבי הצלחתו במיטה. זה פשוט עושה אותם רגועים ובטוחים בעצמם)

אהה

אחרי שכתבתי את ההערה שלי להודעה הראשונה שלך, ראיתי את השניה... וכן, זה גורם להם להרבהההההההה בטחון עצמי...

לאוו דווקא

דברים שאנחנו מכירים ורגילים אליהם- הם הנכונים! יש הרבה סטיגמות ויש הרבה הנחות יסוד כלשהן.. הנה, הוכחת שאפשר לקיים זוגיות על בסיס חפוז.. אני באמת מקווה שימשיך ושתהיה הרבה הצלחה ושהחפוז הזה לא יופיע בעתיד...

ronen1981

New member
שאלת התם.

איך הגעת לסיטואציה של אורגיה. האם הבחור בא אליך ואמר הית זיון עשר אכפת לך אם אני יביא חבר שיהנה גם ויוכח בכך בעצמו או שאת הצעת לו ?

H20

New member
מה רע?

מה הבעיה? אם אתם מאוהבים וטוב לכם ואתם נאמנים זה לזו, מה זה משנה איך הכרתם?

בנארי

New member
סיפור יפה ומוסר השכל בצדו

אני מאמין לסיפור.אבל לא בך ולא בו.מה יקרה כשתדלקי עוד פעם?אותו דבר עס מישהו אחר.כנל לגביו.נאמנות ואהבה אצלכם מחוץ לטבע. לא הייתי רוצה להיות הבא בתור אלא אם כן הייתי חרמן ומשהו אחר לא היה בנמצא וגם אז,אולי

החושף קרא את סיפורך

על פי בקשתך וגם את ההמשך וגם את התגובות. ראשית על מנת לבחון האם הזוגיות שלכם טובה ותמשיך להיות טובה את צריכה לבחון הרבה יותר מאשר איך זה התחיל. ישנן הרבה שאלות, איך הוא מתייחס אלייך? האם הוא פמניסט? האם יש לכם הרבה מהמשותף? האם הוא רואה את המין בינכם כמספק? האם הוא אוהב אותך? ועוד מליון שאלות והרגשות ותחשות שאת צריכה לבחון בו ובך. החושף מאמין שזוגיות היא הרבה יותר מאשר דבר אחד, משבר אחד, רגע אחד. לגבי המקרה עם החבר, אם לא תדברו על זה זה לא יעלם! צריך לדבר על זה! ולגבי החבר את והחבר שלך צריכים להבהיר לו חד וחלק שזה היה נגמר וזהו. לא יהיה יותר ואם הוא ימשיך להעיר ולהציק שנייכם תנתקו עימו את הקשר. החושף חושב שההתחלה של הזוגיות שלכם לא היתה הכי הכי ועל פניו יש בתוך הזוגיות שלכם משבריות מובנת מראש. אהבה ועבודה קשה יכולים לרפא גם בתחלה בעייתית. החושף מאחל לך זוגיות נפלאה ומאושרת, נעימה ופוריה.

דעתי הצנועה

אני חושב דווקא הפוך מכולם פה. אני חושב שדווקא מערכת יחסים כמו שלך שבאה מכזה בסיס היא הכי אמיתית שיש ואותה הכי קשה לשבור. הקושי הוא לא בסיס הקשר, הקושי הוא הפתיחות ביניכם. ושוב בניגוד לרוב המכריע פה אני לא בטוח שצריך לדבר על זה. לפעמים ההסכמה שבשתיקה - שהיה ועבר היא הכי נכונה. לדעתי לא תמיד צריך לפתוח תיבות פנדורה כשאין מקדמי הגנה נכונים. העיתוי הנכון יגיע מתישהו אבל אני לא חושב שזה עכשיו. בעניין אחד אני כן מסכים עם דעת הרוב פה ובזה אני חושב שאין לאף אחד ספקות: אתם חייבים שניכם יחד להבהיר לחבר הזה שאין מקום להערות ולנסיונות שלו. לא רק זה, אלא שאתם צריכים להבהיר לו שאם ימשיך כך אתם עלולים לנתק את הקשר איתו (וזה באמת מה שאני חושב שאתם צריכים לעשות אם הוא ממשיך להטריד). הוא המועקה האמיתית שלכם וברגע שתיפטרו ממנה - הדרך סלולה. שיהיה המון בהצלחה !!!!

happiness

New member
ואוו סיפור מעניין!!!!

איך הגעתם לאורגיה? זאת אומרת, מה הוא אמר לך? אני בעד שתדברו כולכם ישירות, כי זה שלא מדברים על דברים, זה לא גורם להם להיעלם! אני בעד שתשחררו את השד מהבקבוק ותדברו על זה, אחרת זה ימשיך להציק לכם. חבר שלך מצויד....הממממ....נשמע כיף

למעלה