סיפור מזעזע

Jazz Singer

New member
סיפור מזעזע

שמעתי פה לא מעט סיפורים אבל זה לדעתי עובר כל גבול... חברה טובה שלי גרה בתל אביב עוד עוד שותף ושותפה. השותף חדש חדש, נכנס לפני יומיים והוא חמוד, ממש כמו אח קטן שלה. השותפה גועלית בצורה נוראית והן כל הזמן רבות. לחברה שלי יש כלבה, ובכן היום היא חזרה הביתה ואין כלבה. מדובר בכלבה שלא זזה בלי חברה שלי לשום מקום כך שאין סיכוי שהיא ברחה, מה גם שכדי לברוח היה עליה לעבור את דלת הכניסה לדירה ואת דלת הכניסה לבניין, משהו מאד לא סביר. יש חשד מאד מאד גדול שהשותפה הלא נחמדה, לאחר מריבת הצהריים שלהן, פשוט לקחה את הכלבה והעלימה אותה/עשתה לה משהו. חברה שלי שבורת לב, לא מפסיקה לבכות ולא יודעת מה לעשות עם עצמה. מחר בבוקר היא הולכת להגיש תלונה במשטרה. יש אנשים כל כך דוחים בעולם הזה...

my sheep

New member
אוי! אוי!

כמעט קרה לי היום עם החתולה שלי! עכשיו אני יושבת איתה ועם תיק חצי ארוז, יש לי וטו עד 6 בבוקר ואין לי מושג לאן לנסוע :(

my sheep

New member
השותפה שלי

שכנעה אותי לקחת חתול ולפני כמה ימים נשבר לה בגלל שחבר שלה שונא חיות, היא נתנה לי התראה של 10 דקות לפני שהיא מעיפה אותה לרחוב...

לקשמי

New member
הפיתרון

"חופשי זה לגמרי לבד". משפט שאני אוהבת לצטט. עדיף לשלם עוד איזה 100 שקל (או אפילו יותר) ולגור לבד בלי סיפורי זוועה על שותפים שאתמול עדיין לא הכרת אותם והיום את גרה איתם תחת אותה קורת גג.

../images/Emo45.gifזה לא מאה שקל אבל עדיין מצדדת

ואני ממש מצטערת על הכלבה לא יודעת מה היתי עושה...(והיו עולים לי לראש רעיונות רעים מאוד שכוללים נפט גפרור ושותף בריח מנגל)

duduamar

New member
חכם גדול...

אם זה היה עניין של 100 שקל - אף אחד לא היה מחפש שותפים. בהערכה יותר ריאלית - זה עניין של לפחות 200-300 דולר, לחודש.

לקשמי

New member
תתפלא אבל יש מציאות

אני אומרת את זה אחרי ש-3 שנים גרתי עם שותפים והספיק לי. בשנתיים וחצי האחרונות אני גרה לבד בדירת חדר בתל אביב (לפני הדירה הנוכחית גרתי בדירה אחרת גם כן בתל אביב, כלומר זאת הדירה השניה שאני גרה בה לבד) ולמרות שזה מרכז תל אביב, המחירים ממש זולים. (על הדירה הנוכחית אני משלמת 280 דולר לחודש ובהחלט לא מדובר בכוך). מבחינת התשלום, ההבדל לא גדול בין מה שאני משלמת עכשיו לבין איך ששילמתי כשגרתי עם שותפות. נכון שהסכום יותר גדול אבל זה כמעט בלתי מורגש. ובכל אופן זה שווה את השקט ואת הפרטיות שלי.

לקשמי

New member
אם רוצים אז מוצאים

מעל דפי הפורום אני כמובן לא אתן את הכתובת המדויקת שלי, אבל הדירה שאני גרה בה נמצאת במיקום ממש טוב, גם מרכז העיר אבל מצד שני גם איזור עורפי ושקט. מצאתי אותה כשחיפשתי דירה ופורסמה עליה מודעה בעיתון. תיכנס להומלס, תפתח עיתונים, לפעמים יש כאלה מציאות. עובדה.

לא בקשתי כתובת מדויקת

אבל איזור _איזור אלנבי/איזור כיכר המדינה/איזור פלורנטין יהיה טיפה יותר נחמד מ"מרכז" ב280 דולר אני מצאתי רק בדרום תל אביב

וואו

וזה לא כוך של עשרה מטרים רבועים? אם לא אז וואו! אני מעריצה אותך על המציאה

לא החשבתי אף אחד מהמקומות

לאיזור מסוים אלא רציתי להבהיר דוגמא לאיזור במקום המילה מרכז למשל איזור כיכבר המדינה ילך טיפה יותר ל"צפון מרכז" פלורנטין זה ממש לא מרכז זו לא היתה הכונה.

duduamar

New member
מסכים איתך

אני גם לא אחד שמסוגל לגור עם שותפים, וגם לדעתי השקט הנפשי שווה הכל, אבל לדעתי הוא עולה קצת יותר מ100 שקל.

נצל"ש

היכן נמצא הבלוג שלך? זכור לי שבעבר קראתי אותו, אבל מאז אני לא מוצא אותו.

למעלה