סיפור מזעזע

לקשמי

New member
הוא כבר לא קיים ../images/Emo13.gif

הפסקתי לכתוב בו וככל הנראה הוא נסגר אוטומטית ע"י תפוז.

Jazz Singer

New member
היי, כתבתי שהכלב חזרה

ומחקו לי את זה... מה אמרתי שלא היה בסדר?

אבל לא הבנתי...

למה מחקו הודעה שמחזיקים לי אצבעות

העיקר שהכלבה חזרה../images/Emo24.gif

ונקווה שלא יהיו עוד בעיות לחברה שלך ולכלבה שלה עם השותפה(
) המזעזעת הזאת. בכל אופן, חשוב שהתביעה תלמד אותה לקח, אז לא לוותר

Jazz Singer

New member
זהו, שחברה שלי החליטה לרדת מזה

ולא להגיש תלונה אחרי שהכלבה חזרה. במקום זה היא מעדיפה לקנות מנעול לחדר שלה ולנעול את הכלבה בפנים עם אוכל, מים, וינטלטור, חלון קצת פתוח וכו'.

מזל ../images/Emo24.gif

יש לחברה שלך מושג כלשהו מה קרה? השותפה אכן העלימה את הכלבה? כי אם כן, אני לא הייתי מסתפקת בזה שהכלבה חזרה ומגישה בכל זאת תלונה.

Jazz Singer

New member
החשד הגדול הוא שזו אכן היא...

אבל לאף אחד אין הוכחות מוצקות. ברגע שהיא שמעה תלונה במשטרה היא הפכה חיוורת כמו קיר. לא ברור לי למה חברה שלי ויתרה על עניין התלונה, וקשה לי להאמין שלנעול את הכלבה בחדר, גדול ככל שיהיה, זה פיתרון טוב. אבל אחרי מה שעבר עליה, שתעשה מה שהכי טוב לה.

../images/Emo12.gif

איזה גועל נפש של אנשים! בנוסף למשטרה, אני ממליצה לחברה שלך לפנות ל"תנו לחיות לחיות" - יש להם עו"ד ממש מקסימה, ובמקרים כאלו הם מעניקים שירות וסיוע, ויוכלו לייעץ לה איך לפעול, ויסייעו לה במידת הצורך להשיג פרטים נדרשים שיכולים להפליל את השותפה, ובתקווה גם לאתר את הכלבה. ממש עשית לי רע עכשיו. לחשוב שכל אחד יכול למצוא את עצמו בדירה עם אנשים כאלה. זוועה.

shyrs

New member
איזה סיפורים

זה פשוט לא להאמים לאיזה רמות מגיעים אנשים מסוימים, סוג של חולת נפש, למה להתעלל בכלבה מה היא קשורה?! גועל נפש

behappy

New member
../images/Emo5.gif

מכל סיפורי השותפים המזעזעים שיש פה בפורום, זה הכי הכי כואב ומז עזע. הלוואי שהיא תמצא אותה..

למעלה