סיפור מורכב

tom2341

New member
סיפור מורכב

לפני חודשיים וחצי בערך פגשתי במקרה בפאב שני בנות שלא ראיתי הרבה זמן שניהן חברות של אקסית שלי
התיישבתי איתן לשתות בירה ויצא שאחת מהן שהיא חברה פחות קרובה של האקסית שלי ממש נגעה בי (בראש בידיים)ממש החלפנו מבטים ,יש לציין שעוד חבר שלי היה איתי והוא בנתיים דיבר עם השניה.
בכל אופן יצא שממש נדלקתי על אותה בחורה שנגעה בי אבל משום מה היה נראה לי מוזר לקחת ממנה מספר ולנסות לקדם עניינים,יום אחרי זה צירפתי אותה לפייס והיא שלחה הודעה והתחלנו לדבר. בכל אופן אנחנו כולנו גרים בקריות אבל היא עצמה עברה לתל אביב לצורך עבודה שם והיא חוזרת פעם בשבוע לקריה ,בכל אופן ממש נדלקתי עליה ובאחד השיחות שלי איתה היא אמרה לי במפורש לדבר איתה שאני באיזור תל אביב כדי שניפגש ואני אמרתי לה שהיא חוזרת לקריה שתשלח הודעה והיא הסכימה.
בתקופה האחרונה עד יום ראשון אחרון עברה עלי תקופה לחוצה בגלל הלימודים (פסיכו בעיקר ) ולכן לא יכלתי להגיע לתל אביב לפגוש אותה אבל שהיא הייתה באיזור הקריות היא גם לא שלחה לי הודעה כמו שחשבתי שתעשה ,כך או כך לא וויתרתי וניסיתי להזמין אותה לצאת איתי בפייס והיה לה תירוצים שהיא לא יכולה ולא נימצאת בבית צריכה להפיגש עם חברות ולרגע היה נראה לי שסתם היא אמרה לי שהיא רוצה להפגש ולא באמת יצא מיזה משהו .
זנחתי את העניין לשבוע וחצי לראות אם היא תשלח הודעה מה שלא קרה בסוף.
שוב לא ויתרתי דיברנו שוב פייס והפעם לקחתי ממנה את הטלפון ושוב היא אמרה שתגיע לאיזור תל אביב דבר איתי ניפגש כאילו חחח אי אפשר להיפגש באיזור שלנו
בכל אופן התקשרתי אליה שבוע אחרי זה ואחרי חצי דקה של שיחה שהיא הבינה שזה אני היא נתנה לי תירוץ שהיא לא יכולה לדבר ושהיא תחזור אלי וכמובן היא לא חזרה אלי
בכל אופן מאז אני מרגיש קצת מוזר מכיוון שמצד אחד ישנן שתי בנות שנראה ככה שהן בעניין שלי ועניין הזה עוצר בעדי לזרום עם אחרות ,ואני כאילו מרגיש שאני מפספס הזדמנות עם הבחורה ההיא וזה ממש משגע אותי ??
כל הזמן מנסה לנתח למה היא הביאה לי את המספר והאם היא באמת רוצה לצאת ??? מזה המשחק הזה שהיא משחקת??? והאם עשיתי משהו לא בסדר??
הודה לכם אם תגידו מה אתם חושבים אני אגב בן 24

לא הבנתי איפה הסיפור שלך מורכב

כי הוא מאד פשוט.
אתה משחק על שתי ציפורים במכה, אחת משחקת אותה קצת יותר קשה להשגה, כשהשניה כנראה הבינה שהיא ברירת מחדל ולכן, גם לא נכנסת לקשר איתך.
הבחורה שאתה מעוניין בה לא מחזירה לך טלפונים, מתמקדת בחברות שלה במקום לכל הפחות להחזיר לך תשובה.
היא הביאה לך מספר מסיבה בלתי מובנת, סתם כדי לבחון את האופציה ואולי באותו רגע היית נראה לה נחמד.
כך או כך, תבין שלא כל פעם שמביאים לך מספר טלפון,זו באמת הצהרת כוונות. קשרים טובים ורציניים מתקדמים לאט.
כאן אתה מאד להוט והיא בכלל לא רצינית ולא בעניין כמוך.
זה לא שעשית משהו לא בסדר אלא שלפעמים ככה זה.

ואין קשר לגיל.
כי זה כמו שתגביל אהבה לגיל.
אין דבר כזה.

אני חושבת שלא הבנת אותו נכון..

הוא לא יוצא עם שתי הבחורות, ולא ממש ניסה את מזלו עם שתיהן , הוא נתקל בהן כי יצא עם חברה אחרת שלהן בעבר, והוא וחבר ישבו איתן לבירה.

אממ..

אני מחשיבה בפיסות האינפורמציה האלה חשיבות, גם אם והיא בפעם הראשונה לא נראית לעין.
זאת אומרת, שמאידך יכל לציין רק את אותה בחורה שהיה מעוניין בה מבלי הנתון על השניה, יחד עם ההקשר לאקסית ועדיין - הסיפור היה אותו סיפור,
ההקשר היה נשאר אותו הקשר.
בתחילת הודעתו הוא רמז ששתיהן מצאו חן בעיניו, רק שהחבר שלו התמקד בשניה והוא התלהב מזו שהעבירה לו יד בשיער.
לא אמרתי שלדעתי הוא יוצא עם שתיים אלא ששתי בחורות נמצאות על הכוונת. כי אם נסכם עובדות - הוא לא יוצא עם אף אחת מהן.

תיקון:

"ששתי הבחורות לא נמצאות על הכוונת".

ואגב, אני בהחלט חוזרת בי בכך שמצא חן בעיניו גם השניה.

הסיפור באמת לא ממש מורכב.
מה שקרה זה או שהיא היתה מעוניינת בך, אבל אחרי אותו ערב, דיברה עם חברה שלה שהיא גם אקסית שלך והחליטה לשנות את דעתה.
או שהיא לא באמת היתה מעוניינת מההתחלה כ"כ, והעדיפה אחר כך לא להכנס למיטה חולה, כלומר, לא להתחיל קשר עם אקס של חברה שלה.

בטוח קרה משהו אחרי אותו ערב שבו היא החליטה לשנות את דעתה.

לא נראה שיש לך סיכוי, כי היא בפירוש מסננת אותך ולא מעוניינת להפגש, מה שאתה צריך לעשות זה להניח לעניין, ולא לנסות שוב.
אם היא תרצה, אתה בפייסבוק , היא תדע ליצור איתך קשר.

tom2341

New member
חחח תודה שעניתם

ממש סיבכתם איתכם נשמע כמו שאלה עם כמה משמעויות ממבחני הפסיכו
בכל אופן הכוונה שלי הייתה שפגשתי בפאב שני בנות שהן חברות של אקסית שלי.אחת מהן מצאת חן בעיניי ואיתה קרה לי כל הסיפור הזה
במקביל יצא מצב שיש שתי בנות אחרות שנראה שהן בעניין שלי ואני פשוט לא זורם איתן כי אני חושב על הבחורה ההיא שדוחה אותי כל הזמן

לא סיבכת, אל תדאג.

הבנו אותך נכון, אתה רק צריך להבין שהבחורה כנראה לא בעניין, וזהו, להתפנות לאופציות יותר רלוונטיות.

לא הלך - לא נורא

ניסית, בדקת את האפשרות, זה לא הלך. קורה.
אם יש לך אופציות אחרות - לך עליהן. אין טעם לעמוד במקום.
הדבר שקול לטרמפיסט שעומד בתחנה נידחת, רק משום שרכב עבר שם פעם,
במקום לעבור לאזור אחר, בו יש יותר סיכוי להשיג טרמפ.
עבור תחנה!

Megie

New member
לדעתי,

היא פשוט חוששת מהצעד הזה..יכול להיות שיצא לה להעלות את הנושא ולהבין שזה צעד שעדיף לה לא לקחת..
בכל מקרה זה דיי ברור שהיא מתחמקת, פשוט עזוב את זה ותמשיך הלאה..
אם היא תרצה היא כבר תמצא אותך לבד.

שלום

עניין רגשי של אנשים הוא מורכב ומשתנה. ייתכן שפחות מתאים ומתחשק לה עכשיו להיות אתך, וזה בסדר וצריך לכבד. כנראה, בהתחלה היה לה יותר עניין בך. אם הקשר חשוב לך, השקע בו רגשית ותן לו להתפתח למה שצריך.

tom2341

New member
ואווו תודה רבה לכל מי שענה אבל

תראו היו יצא שוב לנתח את המצב (אני יודע זה מפגר אבל ככה שאני נדלק חזק על מישהי )בכל אופן הסתכלתי בשיחות שהיו לנו בעבר ואחת מהן הצעתי לה לבוא ליום הולדת שלי והיה לי בדיוק טיסה לחו"ל(היא דיילת )בכל אופן היא כזה כתבה אני פה עד יום שני ואני בגלל לימודים מבחנים לא יכלתי לפגוש אותה ,בכל אופן זה די מוזר כי היא לא יוזמת שיחות בינינו לא מציע לי להיפגש גם שאני מדבר איתה אלא כזה רק רומזת כל הזמן משפטים כמו ("נראה מי יקדים את מי",תנסה את מזלך,אני פה עד למשך הימים הקרובים)זה נראה כאילו היא רוצה שאני אזמין אותה אבל משום מה היא לא יוזמת שום דבר לא שולחת הודעות וגם שהתקשרתי היא כזה התחמקה ולא חזרה אלי,למה היא עושה את זה ??
אולי היא כועסת שלא הבנתי את הרמזים שלה???? שמעתם פעם על דבר כזה???.
מה לא ברור לה שאני רוצה ????לא מבין את הבחורה הזאת .............מה לא עשיתי בסדר?????
הודה לכם אם תענו מכל הלב אל תחסכו בביקורות כלפי אני אחרי הכל לומד ממה שאתם אומרים וזה לא מעליב אותי.. זה מעניין אותי פשוט למה היא ככה איתי ......
לא זוכר שככה היה לי פעם עם בחורות אחרות....

שלום

לפעמים אנשים מעדיפים שיזמו אתם את הקשר. אם טוב לך בקשר הזה, הישאר בו והשתדל לא להעיק. אם היא נחמדה אליך, היא כנראה רוצה את הקשר. אם תהיה טוב ונחמד אליה, היא תבין שאתה רוצה.

למעלה