סיפור מוזר

סיפור מוזר

היי, קוראת את הפורום הזה ומזדהה עם הרבה מהכתוב. רציתי לספר לכם על מקרה מוזר שקרה לי לפני כחודש. כבר כמה שנים אני יוצאת עם גברים מתוך משיכה אליהם אבל ניתקתי מהר את הקשר עם רובם ככולם בגלל חרדות. לק רק שנתקעה לי בראש אובססיה שאם אני נכנסת לקשר רגשי או פיסי אם גבר אני עושה משהו לא בסדר, וחייבת להפביק עם הקשר ו"להטהר" בשנית. פחדתי מכוונות זדוניות של מי שיצאתי איתם. פחדתי ממחלות. אני עדיין פוחדת. אין צורך לומר שמעולם לא התקרבתי הרבה לשום גבר משום צורה, וכמה שכל ההפרעה הזאת הציקה לי, המשהו הזה הציק לי עוד יותר, כי זה הפך אותי ללא נורמלית לא רק במובן של המחשבות שלי, אלא גם במובן של אני לא מה שאני "רוצה" להיות. בחורה שיוצרת קשרים, טיפוס חברתי. מה שקרה לפני כחודש זה שבמהלך טיול, בעבודה שלי כמאבטחת פגשתי מדריך, שתוך שלושה ימים נוצר ביננו קשר פיזי רחוק מכפי שהגעתי אליו בעבר, אני מקווה שאתם יודעים למה אני מתכוונת. זה היה חד פעמי מכיוון שאותו גבר, שמבוגר ממני בכ-9 שנים לא חזר אלי לאחר מכן. אבל פעמים אני תוהה "למה דווקא הוא?" מה שמפליא אותי זה איך פתאום הרגשתי נוח עם אדם שאני בכלל לא מכירה, שלא לדבר על להכנס איתו למצב אינטימי. אני ניצלתי את המצב הזה, כדי להמשיך ולהנות ממנו ככל הניתן. האובססיות נחרדות והטקסים החוזרים והנשנים באו רק אחר כך, כי לפני אותו מקרה היתה לי תקופה שקטה יחסית. מה תאמרו על הסיפור הזה?

לאב

New member
אולי דוקא בגלל שאת לא מכירה אותו

הרגשת נוח, אולי את לא בשלב שמתאים לך להכנס לקשר רגשי, ורק עם אותו הבחור שאולי הייתה לך הרגשה של חד פעמיות היה לך קל להפתח - בלי לחשוש שזה יכנס לשלב מחייב יותר יש בחורות שמעדיפות לקיים קשרים עם גברים נשואים מאותה הסיבה (לא שאני ממליצה)

ולנסיה- לפ ידעתי היה בבחור משהו כזה

מיוחד מאוד לא שיגרתי משאר הגברים שהיכרת בחייך, לא סתם הגעתם למצב אינטימי כל כך בפררק זמן קצר מאוד, אל תיצטערי על כך ולו לרגע אחד, תני לחיים לעשות את שלהם,ואל תנסי לחפש את אותו דבר בכוח ובאובססיה כי אולי כמוהו יש רק אחד, ואם יש יותר זה כבר עניין של זמן וגורל שעושה את שלו לבד. איך זה נישמע לך? בהצלחה בהכל נשמה- אוהבת - מיקי.

סאקותאי

New member
ולנסיה מתוקה../images/Emo25.gif

הי נעים מאוד.אמרת שאת מזדהה עם הרבה דברים בפורום ולי אישית יש הרבה מאוד סימפטומים של הOCD והייתי שמחה אם תרצי כמובן שתספרי לי קצת עם מה את מזדהה כי תמיד נעים לגלות שאתה לא לבד. ולעיניינינו:
בקשר לבחור: אמרת שתמיד פחדת להיפגע וחשדת בבחורים שהיית איתם .אני לא פסיכולוגית אבל אולי צפית שהקשר עם הבחור יהיה מזדמן וחד פעמי בגלל הסיטואציה והפרשי הגילאים שדווקא לא כ"כ משמעותי לדעתי ולכן הרשת לעצמך להתקרב אליו יותר מתמיד הכי חשוב לי להגיד לך שלא תצטערי לרגע על מה שעשית:אנחנו עושים דברים לפעמים בלי הגיון ולפי הרגש ולפעמים אילו הדברים שיוצאים הכי טוב.אני מקווה שנהנית ושתוכלי להוציא מזה את כל הטוב שאני מניחה שהיה.
בקשר לשלדים שיצאו מהארון והתעוררו מחדש(המחלה) ידוע שה OCD מופיעה בעליות ומורדות וכי בעקבות אירועים מיוחדים(טובים ורעים) יבואו בדר"כ שינויים בתופעןות של המחלה אני מקווה שלא תפתחי טקסים חדשים ומחשבות חדשות ושהישנים לא ישגעו אותך. תהיי חזקה אני תמיד פה אם תרצי לדבר. בת כמה את? שלך בחום סאקותאי.

למעלה