סיפור מוזר

סיפור מוזר

עשיתי צו ראשון, ואמרתי למראיינת החביבה שאני רוצה דוברות/מידע או מודיעין. חוץ מזה, בשאלון בפסיכוטכני, שאני לגמרי לא רוצה להיות לוחם. וגם שלחתי בקשה למודיעין, פלוס קו"ח, פלוס ציונים (גבוהים) באוניברסיטה. התוצאות, נכון לעכשיו: *זימון למבדקי צוות אוויר (עברתי אייקיו, נפלתי על מוטוריקה). *בניגוד ללא מעט אנשים שאני מכיר, לא קיבלתי את השאלון הראשוני למודיעין. למישהו יש מושג אם הגיוני, מבחינת נתונים, שיזמנו אותי לצ"א ולמודיעין לא? או עד מתי השאלון הזה אמור להגיע? המוקד של מודיעין לא עונה כבר יומיים, אז אני פונה לכאן. תודה מראש!

החלק המוזר הוא

שעד כמה שהבנתי (מהפורום הזה, מהפורום בוואלה ומהמאבחנת בצ"א), אם זימנו אותי לצ"א, הנתונים שלי מספיק טובים בשביל מודיעין, שזה מה שביקשתי. ומשום מה, את השאלון של מודיעין לא קיבלתי, בניגוד להרבה אנשים שאני מכיר. זה מה שמוזר לי.

ל י א ו ל

New member
אל דאגה

רוב הסיכויים שעוד תקבל, אני אישית קיבלתי את שלי אחרי שחלק מהחברות שלי כבר עברו ראיון. אתה יכול לחכות בסבלנות, או שאתה יכול להמשיך לנסות לצלצל (זה טיפה מעצבן לחכות, במיוחד שהם מנתקים, אבל עם טיפה התמדה- יענו לך בסוף). מתי היה הצו שלך?

5.5

תודה על התשובה

ל י א ו ל

New member
בכיף

לדעתי אתה עוד תקבל. אני קיבלתי זימון 8 חודשים אחרי הצו הראשון, ככה שכמו שזה נראה יש עוד זמן. בהצלחה.

simpleguy17

New member
עידוד קל בדרך...

אהלן, חחח כן גם אני כאן בשעות מטורפות! רציתי להוסיף שאם זה מעודד אותך אז את המכתב למילוי הטפסים לשחקים וחבצלות קיבלתי שלשום ותאריך ההדפסה שלו הוא- 30/06/05 אז ככה שיכול להיות שזה בדרך או שמקסימום חכה למנילה/שאלון העדפות... וכן גם לי הייתה בעיה עם מילוי הטפסים וחיכיתי עשר דקות ואף אחד לא טרח להרים את השפורפרת שם, עלק מענה קולי!

ganooov

New member
הממ.

תפנה שוב לחמ"ן ותבקש מיונים לחמ"ן. יש לך פרופיל קרבי, יהיה לך קשה סתם ככה לצאת מקרבי בלי שליפה למקום ספיציפי שבאמת רוצים אותך בו.

simpleguy17

New member
אין קשר לפרופיל

שטויות בקשר לפרופיל הקרבי, יש לי פרופיל 97 וכששאלו אותי בראיון מה אני רוצה להיות בצבא בכלל אמרתי שאני רוצה:1.טייס 2.סיירות 3.עתודה רפואית. זה כמו טייס אתה מקבל לפי נתונים אישיים ראשונים כמו למשל קב"א ודפ"ר ורק אחר כך בודקים אספקטים נוספים. לפי דעתי זה קשור לקב"א וכאלה, ואכן כמו בטייס לפעמים מפספסים אז פשוט מתקשרים או שולחים פקס ומבקשים זימון לא כזה סיפור גדול, רק סבלנות. בהצלחה!!!

ganooov

New member
רק יחידות מאוד מסויימות

כמו פרוייקטים בסגנון תלפיות, שחקים, חבצלות, ומערך ההאזנה שולחים זימונים קודם על פי נתונים אישיים ומתעלמים לחלוטין מהפרופיל. בטייס ובסיירות בודקים קודם פרופיל, ואחר כך קב"א ודפ"ר. ומה שאתה אומר בראיון לא משנה מי יודע מה.. תלפיות לדוגמה שולחים זימונים על פי איתור מבתי הספר ועל פי הנתונים שהם שואבים ממערך הגיוס על המלש"בים במחזור X. כשיש פספוסים באיתור זה קודם כל בגלל שבדיקת הנתונים מלשכות הגיוס מתבצעת אחת לכמה חודשים ולא על בסיס יומי, ככה שאנשים נופלים בין הכסאות לא מעט פעמים. לכן אם מעוניינים בזימון מסויים אסור לחכות שזה ייפול מהשמיים..

zItay

New member
בכלל לא מוזר...

זה שאתה מתאים מבחינת נתונים לצוות אוויר לא אומר שאתה מתאים למודיעין. אין קשר בינהם. אני מכיר דווקא לא מעט אנשים שקיבלו מיונים לצ"א ולא למודיעין (ואני אחד מהם, אגב)

למעלה