סיפור מוזר

tom2341

New member
סיפור מוזר

לפני חודשיים וחצי בערך פגשתי במקרה בפאב שני בנות שלא ראיתי הרבה זמן שניהן חברות של אקסית שלי
התיישבתי איתן לשתות בירה ויצא שאחת מהן שהיא חברה פחות קרובה של האקסית שלי ממש נגעה בי (בראש בידיים)ממש החלפנו מבטים ,יש לציין שעוד חבר שלי היה איתי והוא בנתיים דיבר עם השניה.
בכל אופן יצא שממש נדלקתי על אותה בחורה שנגעה בי אבל משום מה היה נראה לי מוזר לקחת ממנה מספר ולנסות לקדם עניינים,יום אחרי זה צירפתי אותה לפייס והיא שלחה הודעה והתחלנו לדבר. בכל אופן אנחנו כולנו גרים בקריות אבל היא עצמה עברה לתל אביב לצורך עבודה שם והיא חוזרת פעם בשבוע לקריה ,בכל אופן ממש נדלקתי עליה ובאחד השיחות שלי איתה היא אמרה לי במפורש לדבר איתה שאני באיזור תל אביב כדי שניפגש ואני אמרתי לה שהיא חוזרת לקריה שתשלח הודעה והיא הסכימה.
בתקופה האחרונה עד יום ראשון אחרון עברה עלי תקופה לחוצה בגלל הלימודים (פסיכו בעיקר ) ולכן לא יכלתי להגיע לתל אביב לפגוש אותה אבל שהיא הייתה באיזור הקריות היא גם לא שלחה לי הודעה כמו שחשבתי שתעשה ,כך או כך לא וויתרתי וניסיתי להזמין אותה לצאת איתי בפייס והיה לה תירוצים שהיא לא יכולה ולא נימצאת בבית צריכה להפיגש עם חברות ולרגע היה נראה לי שסתם היא אמרה לי שהיא רוצה להפגש ולא באמת יצא מיזה משהו .
זנחתי את העניין לשבוע וחצי לראות אם היא תשלח הודעה מה שלא קרה בסוף.
שוב לא ויתרתי דיברנו שוב פייס והפעם לקחתי ממנה את הטלפון ושוב היא אמרה שתגיע לאיזור תל אביב דבר איתי ניפגש כאילו חחח אי אפשר להיפגש באיזור שלנו
בכל אופן התקשרתי אליה שבוע אחרי זה ואחרי חצי דקה של שיחה שהיא הבינה שזה אני היא נתנה לי תירוץ שהיא לא יכולה לדבר ושהיא תחזור אלי וכמובן היא לא חזרה אלי
בכל אופן מאז אני מרגיש קצת מוזר מכיוון שמצד אחד ישנן שתי בנות שנראה ככה שהן בעניין שלי ועניין הזה עוצר בעדי לזרום עם אחרות ,ואני כאילו מרגיש שאני מפספס הזדמנות עם הבחורה ההיא וזה ממש משגע אותי ??
כל הזמן מנסה לנתח למה היא הביאה לי את המספר והאם היא באמת רוצה לצאת ??? מזה המשחק הזה שהיא משחקת??? והאם עשיתי משהו לא בסדר??
הודה לכם אם תגידו מה אתם חושבים אני אגב בן 24

redsnowhite

New member
שאתה משתמש יותר מדי ב"בכל אופן" וגם..

מסיבות שלה, לא נראה לי שזה חשוב, היא לא מעוניינת. אולי בגלל שאתה אקס של חברה שלה, אולי באותו ערב התחשק לה וכבר לא, אולי הייתה שתוייה.. DONT KNOW
אבל כרגע היא לא מעוניינת ותמשיך הלאה. כמה אפשר לרדוף אחרי בנאדם? צריך גבול.

Survivor Man

New member
לא ראיתי שום מוזרות.

מה שכנראה קרה הוא שהיא עדכנה את האקסית לגביך וזאת ביקשה ממנה להתרחק ממך. כמובן שקיימת אפשרות אחרת שירד לה ממך מסיבה כלשהי, אבל אין ספק שהיא לא בעניין אחרת לא הייתה מסננת וכבר הייתם נפגשים.

דפדף.

שלום

עניין רגשי של אנשים הוא מורכב, עדין ומשתנה. אם הקשר חשוב לך, השקע בו רגשית כדי שיצליח. אם לא התאמתם, לא תאהבו והקשר יתנתק.

היא מעולם לא הביעה במפורשות שהיא מעוניינת בך

זה גם יכול להתפרש כמשהו חברי.

זה שאתה מתלהב ויוזם והיא מגיבה בצורה כזאת מראה שהיא לא מעוניינת
או לא סגורה על עצמה, או שזה מרגיש לה מחויב מידי.

אתה יכול לשמור איתה על קשר חברי אבל אל תצפה לכלום.
תתייחס אליה כמו אחות קטנה.

הכדור במגרש שלה, אם היא תרצה אותך היא תיזום.

למעלה