סיפור מוזר. הזהרו !!!

4x4if

New member
סיפור מוזר. הזהרו !!!

שלום. אמנם אינני פעיל כאן אבל מידיי פעם צופה.
ברשותי חופושית אמריקאית עוד מתקופת הלימודים באוניברסיטה (2002) מידיי פעם סיבוב ותחזוקה שוטפת להנאתי...

אתמול קיבלתי טלפון מהמשטרה שהרכב חונה בחניית נכים בנווה יעקוב בירושלים. אני בכלל בעבודה ברחובות והרכב חונה בחניה בגדרה !!!
כמובן שחשבתי שגנבו לי את אהבתי הראשונה וביקשתי מהמוקדנית במשטרה לעכב את החיפושית ולגרור אותי כי פשוט גנבו לי אותה.
היא הדריכה אותי לגשת ולהגיש תלונה במשטרה ושהוא תדאג ליתר.

ניגשתי למשטרה ברחובות וביקשתי להתלונן על גניבה. אחרי כמה דקות קיבלתי טלפון מאשתי שאמרי לי שהרכב חונה בדיוק באותו המקום שהיה.
זה שינה את התמונה לחלוטין.
ביקשתי מהחוקר לברר מה קרה וזה טלפן למשטרה בירושלים. רק שימו לב בינתיים הרכב נסע מהמקום ואני קיבלתי דו"ח ונקודות על חנייה בחניית נכים.
כמובן שזה בוטל אבל מה שקורה בינתיים זה שיש עוד חיפושית אמריקאית עם המספר שלי, נוסעת לה להנאתה בכבישי ישראל רבתי...

למי שלא הבין, גנבו לי את המספר והזהות !

נכון לעכשיו קיבלתי אישור מהמשטרה ואם יגיעו עוד דוחות אז אצטרך להתמודד עם הוכחות.

אני שואל את עצמי, מה יקרה אם הגנב ירצה למכור את הרכב שלי ויזייף מסמכים ????

איך יוצאים מזה ?

צבי, גדרה

Avi 66

New member
דבר ראשון תשמור טוב טוב את האישור שקבלת

מהמשטרה.
דבר שני לא גנבו לך את מספר הרישוי של הרכב שלך ובטוח לא את הזהות שלך אלה שיכפלו את מספר הרישוי של החיפושית שלך והלבישו אותו על חיפושית אחרת שככל הנראה היא ללא ביטוח או טסט או אפילו שניהם ובמקרה היותר גרוע יכול להיות שהיא גנובה.
אני בטוח ב100% שמספר השילדה ומספר המנוע של החיפושית בי-ם לא תואם למספרים של החיפושית שלך כך שאין לך ממה לדאוג מבחינת מכירת הרכב שלך כי רק טיפש קונה רכב בלי לבדוק מספר מנוע ושילדה שתואמים לרשיונות.
לפי דעתי תפרסם פה בפורום וגם בפורום חיפושיות באתר מוסך ואפילו בקארספורום את פרטי החיפושית המשוכפלת שחנתה בחניית נכים בי-ם , הכוונה לצבע שלה ולמספר הרישוי שלה שהוא בעצם מספר הרישוי שלך וכל פרט מזהה שיש לך על הרכב של משכפל המספר. ותבקש מהגולשים מאיזור י-ם שהפקחו עיין בניסיון לתפוס את הרכב המדובר "על חם " ושיעדכנו אותך מיד ( כדאי שתשאיר מספר טלפון להתקשרות איתך) בכדאי שתוכל להודיע למשארת י-ם שקיבלת דיווח על מקום הימצאו של הרכב שנושא את מספרי הרישוי של הרכב שלך.
בהצלחה ונקווה שהמניאק שחנה בחניית נכים ושיכפל את מספרי הרישוי שלך יתפס במהרה.

4x4if

New member
פרטים

היי אבי. מזמן לא דיברנו...

ברור לי שלא גנבו את הזהות אלא את המספרים בלבד.
עדיין המשטרה עשתה כמה פאדיחות לא ברורות.
1. למה לא גררו את הרכב?
2. למה לא עכבו את הנהג ופשוט נתנו לו ללכת משם?
3. למה נתנו דו"ח אחרי שידעו שזה לא אני ?

בקיצור איך אמר לי השוטר בתחנה:
"נחכה לטעות הבאה שהוא יעשה"

בכל מקרה ירושלמים, המספר 318-527
הטלפון שלי - 054-9980505

צבי

datsun280z

New member
צילום הרכב

היום הפקחים והשוטרים ( לגבי הפקחים אני בטוח ) מצלמים את הרכב בזמן שהוא מבצע את עברת החניה..
אפשר לבקש מהם תמונה של הרכב שחנה בחניית נכים בגדרה ?

למעלה