סיפור מהעבר

סיפור מהעבר

שלום, אני חדשה בפורום ורוצה לשתף אתכן בהרגשה שלי לגבי בחורה מסוימת שבעלי יצא איתה לפני החתונה (בזמן שיצא איתי)ושכב איתה וניצל אותה רק למטרות אלו אותה בחורה המשיכה לנסות לפתות את בעלי לאחר הנשואים ואף באה לעבוד בעסק שלנו בזמנו. אנו נשואים כמעט 10 שנים ואני מרגישה עדיין מתח וקינאה כשאני רואה את הבחורה שהיא אגב בחורה נאה מאד וחטובה וקצת נחיתות על ידה. אני לא יודעת אם זה יעבור לי אי פעם הרגשות כלפי הבחורה הזאת, שכן היא גרה במקום מגורי ותמיד חוששת שהיא מנסה או תנסה לפתות את בעלי אותה בחורה גרושה.

פלסטיק

New member
זה לא עניין של הבחורה

את צריכה לסמוך על בעלך, לא עליה. השאלה היא אם את סומכת עליו.

פלסטיק ושאר החברים

זה לא שאני לא סומכת עליה או על בעלי, מבחינת בעלי אני יודעת שהוא לא שם עליה פשוט אני מרגישה במתח ביננו וחושבת לעצמי עד מתי זה ימשך ניראה לי לתמיד אני לא אשכח לה שהיא יצאה איתו כשהיינו יחד והמשיכה לחזר אחירו עד שכמעט התגרשנו שנה לאחר החתונה וחוץ מזה שהארתם את עיניי ביחס לזה כניראה שכולן מרגישות קינאה קלפי האקסיות.

אסנת........

אני מסכימה עם פלסטיק.... כל עוד אין לך אמון בבעלך- כלום לא שווה במערכת היחסים שלכם. אפילו אם תעברי דירה, אפשר לבגוד גם ממרחקים - וזה תמיד יציק לך. בכל אופן- כדאי שבעלך יוכיח לך מה הרגשתו כלפייך ואליה, ואולי כך תוכלי להסיר דאגה מליבך. מה שבטוח אתם חייבים לעבוד על האמון בינכם.

גמ´ני חושבת ככה...

כמו פלסטיק ושרלוטה גם אני חושבת שהכל זה עניין של אמון בינך ובין בעלך. אין קשר לזה שהיא גרושה/רווקה/נשואה וכ´ו, אם בעלך לא ירצה בקשר עימה, עד כמה שהיא תנסה לפתות אותו היא לא תצליח... זה תלוי בעלך, עד כמה את בוטחת בו ומאמינה לו. גם אם הבחורה מאד נאה וחטובה אל תרגישי רגשי- נחיתות על ידה, לכי עם הראש למעלה: הרי אותה הוא ניצל ולך הוא----נשוי 10 שנים.

מצטרך לפלסטיק שרלוטה ולורה

אם הוא בוחר להשאר איתך 10 שנים ולא איתה למרות שהיא "נאה מאוד וחטובה" כנראה שהוא מחפש משהו קצת מעבר למראה חיצוני שלך יש ולה ... מה לעשות אין
כל עוד שהוא לא מגלה סימנים של אבדן גבולות והתנהגות חריגה תני לה לכשכש מסביבו, שיהנה. גם יש לו אותך לאהוב וגם יש לו אותה שתכשכש מסביבו ושהוא יוכל להגיד לה לא
וחוץ מזה, כמו שזוגתי אומרת. תפרגני לעצמך. אם בחורה נאה מאוד וחטובה מתרוצצת ככה אחרי בעלך, כנראה שבחרת טוב ויש לך אחלה גבר בידיים
עכבר

tsveeka

New member
מצטרף לשאר

לי גם נראה שאם בעלך בחר בך "למרות" שהיא יותר יפה, אז בתכל"ס את יותר יפה במכלול. לך אולי נראה שהיא יפה ממך אבל יופי זה בעיניי המתבונן והאהבה לא נקבעת אך ורק על ידו של היופי. חשוב שהקשר שלכם חזק ויש אהבה. חישבי ונסי לנתח את האהבה שלכם ועוצמתה ואז יהיה לך יותר קל.

למעלה