סיפור מהלב

eyacooper

New member
סיפור מהלב

טוב אני חדש כאן חח ואממ...ראיתי שאתם רושמים כאן סיפורים מחייכם אז אני מרשה לעצמי גם לרשום משהו ואודה לכם אם תגיבו ותתנו עצות.ובלי קשר אהבתי את הפורום הזה.אז ככה לפני כקצת יותר מחצי שנה הכרתי מישהי נהדרת חמודה חכמה ויפה מאוד.אם הזמן התיידדנו והפכנו ממש לידידים טובים קיצר מהרגע הראשון אהבתי אותה מאוד וכל פעם זה התגבר,אבל היא לא אוהבת אותי היא לא אמרה לי במפורש אבל אני לא הטעם שלה:\\קצת מבאס וזה ככל שאתה יותא מתאמץ ובונה על משהו ככה אתה יותר מתאכזב ולמרות ששלשום נפגשנו והכל היה באמת סבבה ואהבתי תתמונות ות'חיבוק שנתת לי לסיום אני רוצה להיות איתך ביחד.מפחד מאכזבה ומסירוב רוצה לשכוח אותך קיצרר נאחססס ויש עוד צרות בחיים אבל אממ...תמיד יש בחורה במרכז לא ככה?חחח שיהיה לכם שבוע טוב ונפלא ביי אחים

מרגנית

New member
חחחח ואמממ וחחחח ואממממ

הסיפור שלך נשמע ממש חחחחחח ואממממממממממממ וחחחחח ואממממממ ממש נוגע ל.........

plncos

New member
מבינה אותך ...

כן יודעת בונים ידידות בשביל להיות ביחד כן סיפור ידוע ... החבר הקודם שלי היה כמוך פחות או יותר היינו ידידים ממש טובים דיברנו המון אבל מהרגע הראשוןשדיברנו ידעתי שהוא ירצה אותי בסוף( כן תגידו שזה נשמע מתנשא ומגעיל אבל יש דברים שיודעים ..). אני אישית לא רציתי אותו בהתחלה ואפילו אמרתי לו את זה נראה לי .. אני כבר לא בוחה אבל אחרי קצת זמן ושהבנתי כמה הוא רוצה אותי ואי אפשר להמשיך סתם להיות חברים וניסיתי להתנתק הבנתי כמה אני אוהבת אותו יותר מידידי.. הייתה לנו מערכת יחסים מדהימה .. אני אהבנו אחד את השני נורא והיה לי ממש כיף איתו .. כן זה נגמר בסוף .. אבל זה לא ממש משנה כי אני תמיד אזוכר את זה שהיה לי טוב איתו. כן לסיפור יש פואנטה והינה היא באה.. אם אתה לא מסוגל להמשיך להיות ידידים ומה שאתה רוצה זה אותה .. אז אתה צריך להיות כנה לבוא להגיד להסביר לה. ולראות איך היא מגיבה אליך את שפת הגוף שלה.. לראות שלמרות מה שהיא אמרה אולי כן יש סיוכי.. אל תכפה את עצמך .. תנסה תבוא ותיהיה "גבר" (חחח).. היא תעריך את זה. כן יכול להיות שהיא תגיד "לא" זה "לא מתאים" לי אבל זה שווה את הסיכון אם אתה באמת אוהב אותה רוצה אותה ... אין לפעמים אי אפשר לשתוק יותר .. תלוי אולי אתה מעדיף לא לסכן את הידידות איתה.. בהצלהח עם כל החלטה .. שלך רעות

למעלה